Ako spomaliť priberanie v těhotenstve?
Neviete mi niektorá poradiť prečo tak priberám v tehotenstve.Vraj sa nesmie pribrať veľa, a ja som už pribrala dosť.Ani veľa nejem, a len stále rastiem... Musím to nejako spomaliť, ale ako??? 😞

•
7. nov 2007kristina-tvb: ahoj, ja som práveže sklamaná že priberám veľmi pomaly.. som v 18t. a ešte len 1kg! Ale konečne mi začína viac chutiť tak sa snažím papať.. 🙂
0
hmm tak snáď to bude ok, veď tie najväčšie prírastky na váhe ma hádam len čakajú v tom 5mes. si myslím.. no ale keď doktor nič nenamietal na moju váhu tak snáď to je v norme.. Keby to aj mne tak vyšlo s tým pôrodom to by som bola velice happy.. mám z toho trochu des.. a hlavne z výberu pôrodnice..špekulujem nad BŠ.
ja som z trnavy,ktorá nemá zrovna dobrú povesť a tiež som špekulovala.chcela som isť do topolcian rodiť do vody odhovoril ma doktor že ako prvorodičke mi to nedoporučuje,tak som ostala doma.Ináč sprcha mi ani trochu nezmierovala bolesti tak som rada,že som tam neišla a ušetrila si 5000sk,voda asi na mna nebude 😞
ja som mu hovorila,že tam chcem isť práve kvôli tomu,že nenastrihávajú,ale on mi povedal,že tam strašne zle zašívajú a že má veľa pacientiek,ktoré sa vrátili v katasrofálmon stave.mna teda nastrihli zašili a bolo to na celom mojom pôrode to najnepríjemnejšie.ale rana bola zachvíľu zahojená za dva týždne som mala kľud.
fifinka05: ahoj, no ani nehovor, ked sa mam pre nieco zohnut, no hroza. Ale tebe sa to uz aspon pomalicky blizi. Ja to u seba tymto tempom typujem minimalne na 15 kg, a to dufam, prinajlepsom. Jedine, ze by sa to priberanie zazracne zastavilo. Ale nejak drzat diety a hladoviet urcite nemienim.
Ja koncim pomalicky 16-ty tyzden a mam plus 3,5kg. Myslim ze zatial tak optimalne, len nech to tak ide aj nadalej.
No ja som v 22 týždni a mám niečo vyše 3,5 kg navyše.... ale pred tehu som vážila 43 kg, vraj chudšie by mali pribrať viac, tak neviem..bruško mi pekne rastie... je to veru u každej individuálne, a top si dávam pozor čo papám, aby to bolo hlavne zdravé.... a z každého rožku trošku, ale veruže niekedy neviem odolať a maškrtím ostošesť...aj vy máte také skúsenosti...
ved prave, ja som pribrala urcite minimalne 17kg doteraz a to mam este mesiac pred sebou a nikto mi to nechce verit 😃 , ked im poviem, ze som v osmom mesiaci...
Znama pribrala 25kg, rodila dva tyzdne dozadu a vsetkym sa zdalo, ze ona "dobre" pribrala, ze tak to ma byt, ked je tehotna, len ja sa im zdam nejaka "tenka" 😃
Znama pribrala 25kg, rodila dva tyzdne dozadu a vsetkym sa zdalo, ze ona "dobre" pribrala, ze tak to ma byt, ked je tehotna, len ja sa im zdam nejaka "tenka" 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli