Má u mužov nádej slobodná matka?
Som slobodna mama, od partnera som odisla este pocas tehotenstva. Teraz ma dcerka 8 mesiacov a mne strasne chyba chlap. Nie telesne, ale psychicky. Porozpravat sa, mat spriaznenu dusu, vztah. Cele dni travim iba s dietatom, ked spi a mam cas, venujem sa aj svojim zalubam. Ale chyba mi CLOVEK. Myslite, ze je este skoro kvoli dietatu? Myslite, ze slobodne matky maju sancu na zoznamenie a nadej na normalny partnersky zivot a rodinu, bez toho, aby boli brane ako nezodpovedne slapky?
Podľa mňa, by si si určite mohla nájsť, ale... Mužov viac priťahujú ženy, ktoré majú dostatok sebavedomia, sú milé usmievavé a bezprostredné. Niekedy až čumím, že aký sympatický chlap má za ženu fyzicky nepríťažlivé stvorenie. Ale asi to stvorenie má to, čo aj mnohým pekným chýba. Dobrú povahu. A hlavne, nedávaj veľmi najavo, že túžiš po nejakom partnerovi, hovorím z vlastnej skúsenosti, keď som hľadala, tak som nenašla, ale keď ma to už prestalo baviť, tak sa objavil a sme spolu dodnes. Podotýkam, že ja som bola rozvedená matka s jedným dieťaťom...

@rudko62 ja hladam niekoho z BA a okolia. Vztah na vacsiu vzdialenost by som nedala. Drzim palce. Jeden chlapik, kt. balil na yoge zeny este pred rokom, pozeram, ze je uz stastne zadany. Vraj na festivale sa stretli. On ma uz okolo 55 rokov. Treba chodit viacej medzi ludi.