Mám pocit, že som sama na výchovu

28. jan 2022

Caute,len by som chcela vediet,ci je nas viac,co maju pocit,ze su unavene a ze je toho na ich pleciach vela.

simca06022011
28. jan 2022

samozrejme, vcera som si cestou domov aj porevala :D doma som zavelila ticho az do vecere a ukludnovala sa.. a toto od cias kovidovych sa zbiera a zbiera... aj bezne problemy "na pleciach" a aj tie s "pubertou" a riesenim cirkusov dietata/skoly/ucenia/kontorlovania...

kabinka11
28. jan 2022

Dcéry som vychovávala viac menej sama, vyhovovalo mi to, muž zasahoval až videl ze už je toho veľa. Trvá to dodnes. Keď mi pomáhal, bolo to skorej s domácimi prácami. Keď som niečo nedovolila držal pri mne. Som rada, takto sa nám názory na výchovu nerozchadzali. Myslím ze su dcéry slušné a poslušné aj teraz keď sú v puberte.

nikasmile
28. jan 2022

No našťastie sme ženy veľmi silné osobnosti. Ale áno...aj ja mám niekedy taký pocit. Stále si tak nejak v duchu poviem, čo ma nezabije, to ma posilní a v buducnosti to bude pre mňa prínosom.

syslik81
28. jan 2022

som slobodna matka takze ano .. posledne 3 dni mala dcera daco so zaludkom len som prala upratovala a okolo nej lietala .. a poviem ti ze vtedy som si naozaj poplakala ake tazke je eto byt na vsetko sama .. kym je zdrava beriem to ko to je ..zatnem zuby a idem ..

autor
28. jan 2022

Baby,ste skvele,ako to davate.Vase deticky mozu byt hrde,ake maju maminky.🙂Dakujem,ste uzasne aj v povzbudeni inych mamin.

zuzzinkaa
28. jan 2022

Moja mala je vyše 4 týždňov chorá. Včera mala zly sen v noci a ziapala a nevedela sa ukľudniť ani po 15 minútach vreskotu okolo tretej ráno. zobudila väčšinu susedov v paneláku. A ja som sa už od únavy zosypala. Ako karty. Muž s ničím nepomáha lebo má náročné obdobie v práci, ale včera keď ma videl ako meliem z posledného a trasie ma, vzal malú k sebe a mne ustlal v obývačke. Pritom je to taká hlúposť 😅 ale ja som od dojatia plakala a konečne sa 4 hodiny vkuse vyspala.