Nájde sa slobodná mamička, ktorá hľadá bývanie v Bratislave?
Som slobodná mamička, mám 11 mesačného synčeka. Bývala a pracovala som v BA, po pôrode som sa presťahovala k otcovi svojho dieťaťa,
lenže nie je to dobré, navyše bývame s jeho mamou a od začiatku iba hľadá samé chyby, vyvoláva konflikty. Teraz sa už spolu ani nebavíme. Je to
dosť ťažké, navyše ja tu nikoho nemám, je to na vidieku, čo mne prekáža, lebo tu sa nedá ani kam ísť, ani poriadne nakúpiť. Partnera to nezaujíma,
nechá nás tu celý čas samých, stále je údajne v práci, čo je evidentné,že nie je, iba sa skrýva za prácu. Takže celé zle. Našla by sa mamička, ktorá
má podobný príbeh, že by sme si prenajali byt spolu a prípadne pomohli s detičkami?
Ahoj som slobodná mamička a hľadám si so synom nejaký podnájom kde by sme sa pomestili a zároveň si pomohli spolu s detmi. Budem rada ak sa mi ozve nejaká mamička a spolu by sme si mohli prenajať dom či byt a ktorá má rada aj zvieratká. Sme ja a môj 11 ročný syn a hladame niekoho s kým si môžeme aj pomôcť a samozrejme sa aj podporiť v tejto ťažkej dobe. Myslím si,že sa nájde mamina ktorá je v takej situácii ako my. Potrebujeme velmi rýchlo odísť od týrana. Prosím Vás ozvite sa mi. 🙏🙏❤❤Ďakujem pekne

@byvanie2 ahoj no aj ja hľadám surne podnájom pre mňa so synom. Ak sa dá budeme radi ak niečo sa nájde aj pre nás. Ďakujeme je ro pre nás súrne keďže zažívame psychické týranie a chceme čo najskôr odísť. Ďakujeme pekne