icon

Odišiel po pôrode

ninuska36
2. máj 2025

Ahojte mamičky. Neviem kde začať. Mám dvojmesačné bábätko a partner sa odsťahoval. Keď som bola v 6 mesiaci tehotenstva tak mi oznámil, že už ma neľúbi a nie sme kompatibilní. Po 6 rokoch vzťahu. Snažila som sa mu to vyhovoriť, prosiť ho, aspoň kvôli dieťaťu. Nie. Tvrdý a zadubený odišiel. Je tu nejaká maminka v podobnej situáciu? Mne sa zrútil celý svet, každý deň len plačem. Neviem čo mám robiť. Byt máme na polovičku, ale nemám tu svoju rodinu. Cítim sa tak osamelá …

Strana
z3
sifo
6. máj 2025
@ninuska36

@sifo Tak to ma mrzí že to takto dopadlo. Ja som to skôr myslela finančne že je to horšie. Skončí mi materská a môžem sa pásť. Ja by som nedokázala brániť dieťaťu stretávať sa s otcom. Veď je to jeho krv. Mám ale obavy či naozaj bude chodiť tak často ako tvrdí. Máte to naozaj náročné a nedá sa to úplne porovnať. Veľa síl prajem 🫶

@ninuska36 Ďakujem, aj ja Tebe prajem nech Ti to dobre dopadne. ❤️

sifo
6. máj 2025
@lienka.7

@sifo pekný pohľad, ale žena to ma vždy oveľa, oveľa ťažšie ako muž. Ty si odídeš, pošleš raz mesačne peniaze, 2x si ho vezmeš na víkend. A tým to pre teba konci. A netvrd ze nie. Ci chceš tu pisat, ze sa o neho staráš, keď je chorý, berieš si OCRky?

@lienka.7 Máš pravdu, nič z toho nerobím, pretože mi to matka môjho dieťaťa neumožňuje. Ak je chorý, proste ho nemám dovolené vidieť.
Trváš si na svojom a nečítaš čo píšem. ☹

ninuska36
autor
6. máj 2025
@sifo

@ninuska36 Ďakujem, aj ja Tebe prajem nech Ti to dobre dopadne. ❤️

@sifo Ďakujem moc!

horalkaaa
10. jún 2025

Autorka, ako sa ti darí?

milanemila
10. jún 2025

@ninuska36 nech ta ten blbec vyplati z bytu a prestahovala by som sa na tvojom mieste k rodine…vela sil ti prajem, neviem si ani predstavit po porode s tou hormonalnou burkou riesit este aj taketo nieco

ninuska36
autor
18. jún 2025
@horalkaaa

Autorka, ako sa ti darí?

@horalkaaa Nemám sa dobre, nemám sa čím chváliť, zatiaľ je to všetko na nič. Ale verím že raz bude ok….

tetapetra
18. jún 2025
@ninuska36

@horalkaaa Nemám sa dobre, nemám sa čím chváliť, zatiaľ je to všetko na nič. Ale verím že raz bude ok….

@ninuska36 moju kamošku nechal chlap deň po pôrode. Už do pôrodnice ju mal problém odviesť, ona netušila. Za ten čas, čo ona rodila, si on užíval. Dieťa má 4roky. On sa do roka oženil, nedarí sa im mať deti, dožaduje sa rodičovských práv. Syn ho nepozná, nechce ho. Musíš sa naučiť žiť bez neho,inak to nejde

ninuska36
autor
18. jún 2025
@tetapetra

@ninuska36 moju kamošku nechal chlap deň po pôrode. Už do pôrodnice ju mal problém odviesť, ona netušila. Za ten čas, čo ona rodila, si on užíval. Dieťa má 4roky. On sa do roka oženil, nedarí sa im mať deti, dožaduje sa rodičovských práv. Syn ho nepozná, nechce ho. Musíš sa naučiť žiť bez neho,inak to nejde

@tetapetra Deň po pôrode tak to je debil roka fakt. Ja už neviem čo sa to deje. Veď to má byť najkrajšie obdobie rodičov. Ja som mala akurát stresy z neho nonstop

tetapetra
18. jún 2025
@ninuska36

@tetapetra Deň po pôrode tak to je debil roka fakt. Ja už neviem čo sa to deje. Veď to má byť najkrajšie obdobie rodičov. Ja som mala akurát stresy z neho nonstop

@ninuska36 ona si to užila potom. Teraz si fakt nepamätám, ale mám pocit,že už ich ani domov nepriviezol. Časom sa to poddá,hlavne sa sustred na dieťa a seba. Nikto iný ti za to nestoji

anickaaa6aaa
18. jún 2025

inak nejako mi to tu nesedí. dieťa ma 3mesiace opustil ťa v šiestom mesiaci a píšeš že za posledný pol rok ste sa stále hádali, že si zabudla malému plienky keď ste niekam išli (ale to ste dieťa ešte nemali a neboli už spolu, alebo?).....🙄

ninuska36
autor
18. jún 2025
@anickaaa6aaa

inak nejako mi to tu nesedí. dieťa ma 3mesiace opustil ťa v šiestom mesiaci a píšeš že za posledný pol rok ste sa stále hádali, že si zabudla malému plienky keď ste niekam išli (ale to ste dieťa ešte nemali a neboli už spolu, alebo?).....🙄

@anickaaa6aaa opustil ma po 2 mesiacoch po pôrode

zuzikxx
18. jún 2025
@ninuska36

@anickaaa6aaa opustil ma po 2 mesiacoch po pôrode

@ninuska36 na svete je 3 miliarda chlapov ale dietatko je na Tebe uplne zavisle. Uzi si to, rychlo utecie materska a aby si nelutovala... 🍀 je to tazke hlavne ked si mala ine predstavy ale to malinke ta velmi potrebuje a nikdy sa netrap pre niekoho kto by pre Teba neuronil slzu. Si mama, zvladnes vsetko a s hrdostou

ninuska36
autor
29. jún 2025
@zuzikxx

@ninuska36 na svete je 3 miliarda chlapov ale dietatko je na Tebe uplne zavisle. Uzi si to, rychlo utecie materska a aby si nelutovala... 🍀 je to tazke hlavne ked si mala ine predstavy ale to malinke ta velmi potrebuje a nikdy sa netrap pre niekoho kto by pre Teba neuronil slzu. Si mama, zvladnes vsetko a s hrdostou

@zuzikxx Ďakujem za podporu, viem že jedného dňa sa na mňa usmeje šťastie 🤍Čakám na fo

ninuska36
autor
4. júl 2025

majú slobodne mamičky šancu nájsť si niekoho po 30?

okseen
4. júl 2025

Treba sa pozrieť realite do oci. Ak ma možnosť chlap vybrať si ženu bez dieťaťa alebo s dieťaťom, väčšinou uprednostni bezdetnu. Muži 50+ chcú 35 ročne, tým to vadiť nebude a muži v tvojom veku si tiež budú vyberať. Každá žena sama s dieťaťom počúva tie frázy, ako sa na ňu usmeje šťastie a raz a raz. Ale čo sledujem už dákych 15 rokov intenzívne zeny v takychto situáciách, najprv dúfajú všetky a nakoniec pomerne všetky ostanu samé na staré kolená, pretože už máloktorá ma bud šťastie alebo chuť zavesiť si na krk nejakého blbecka

mati31
4. júl 2025
@ninuska36

@ninuska36 môj ex ma teraz dvojnásobnú mamičku a vyzera, ze je šťastný s nou 🙂 takze ano, majú šancu si aj slobodne mamičky nájsť normálneho a dobrého chlapa 🙂 držím palce do budúcna 🙂

okseen
4. júl 2025

Žien je 2 milióny a keď zopár šťastných si nájde partnera aj s dieťaťom sú to len výnimky a nie pravidlo

newman1705
6. júl 2025
@ninuska36

@ninuska36 Jasné že majú...Ja osobne som mal mamičku s dvoma deťmi, a bolo to v pohode...

okseen
7. júl 2025
@newman1705

@ninuska36 Jasné že majú...Ja osobne som mal mamičku s dvoma deťmi, a bolo to v pohode...

@newman1705 už minulý čas. Mamičky s deťmi sa o seba starajú a väčšinou sú to výnimky žeby si chlap takú na krk sobášom uviazal. Ja som xkrat čítala názory chlapov ze sú dobré na s.x lebo si dávajú väčší pozor na zdravie keďže majú deti 😂

newman1705
7. júl 2025
@okseen

@newman1705 už minulý čas. Mamičky s deťmi sa o seba starajú a väčšinou sú to výnimky žeby si chlap takú na krk sobášom uviazal. Ja som xkrat čítala názory chlapov ze sú dobré na s.x lebo si dávajú väčší pozor na zdravie keďže majú deti 😂

@okseen Ja by som nemal problém si takú vziať, keby sme si všetci rozumeli vrátane detí...U mňa to padlo na tom, že jej bývalý nonstop robil problémy s kym mala dieťa...Ale osobne neodcudzujem ženy čo maju dieťa/dve...Ale keby mala žena uz 3+ deti tak to by som nechcel, lebo jedno by som chcel aj svoje...A tým pádom by sme žili ako 101 Dalmatincov hm😃...

okseen
7. júl 2025
@newman1705

@okseen Ja by som nemal problém si takú vziať, keby sme si všetci rozumeli vrátane detí...U mňa to padlo na tom, že jej bývalý nonstop robil problémy s kym mala dieťa...Ale osobne neodcudzujem ženy čo maju dieťa/dve...Ale keby mala žena uz 3+ deti tak to by som nechcel, lebo jedno by som chcel aj svoje...A tým pádom by sme žili ako 101 Dalmatincov hm😃...

@newman1705 😂😂😂😂 so ženami co majú deti je to vždy problémové už a väčšinou sú to vzťahy na rok dva a koniec.nikoho nebaví prekonávať problémy 😂😂😂😂

newman1705
7. júl 2025
@okseen

@newman1705 😂😂😂😂 so ženami co majú deti je to vždy problémové už a väčšinou sú to vzťahy na rok dva a koniec.nikoho nebaví prekonávať problémy 😂😂😂😂

@okseen Ja mám rád problémové tipy asi no😃... Celý život som mal zložité vzťahy v podstate hm...Bojoval som čo to išlo doslova, aj dvere som mu skoro raz vyrazil(bývalému)😃...Lebo aj mne sa vyhrážal neraz, odvtedy som mal pokoj čo som mu ukázal, že nemám strach...Ale nakoniec aj tak našiel cestu ako nás oddeliť hm...Ale to je uz zložité všetko to vysvetľovať...Pointa je tá, že sme chlapi aj takí čo nemáme problém so ženou čo ma dieťa...Ja som ich bral ako svoje v podstate, kúpil som im občas hračky, vonka ich brával, hral sa s nimi že som bol viac unavený ako z práce 😃...

okseen
7. júl 2025
@newman1705

@okseen Ja mám rád problémové tipy asi no😃... Celý život som mal zložité vzťahy v podstate hm...Bojoval som čo to išlo doslova, aj dvere som mu skoro raz vyrazil(bývalému)😃...Lebo aj mne sa vyhrážal neraz, odvtedy som mal pokoj čo som mu ukázal, že nemám strach...Ale nakoniec aj tak našiel cestu ako nás oddeliť hm...Ale to je uz zložité všetko to vysvetľovať...Pointa je tá, že sme chlapi aj takí čo nemáme problém so ženou čo ma dieťa...Ja som ich bral ako svoje v podstate, kúpil som im občas hračky, vonka ich brával, hral sa s nimi že som bol viac unavený ako z práce 😃...

@newman1705 chápem, koho by to bavilo nonstop, keby to boli vlastne deti a manželka tak to je ine

anonym_059be6
6. sep 2025

Autorka, vypocuj si. Vela toho pochopis.

https://www.youtube.com/watch?v=D_yW0ehbyjs
Strana
z3