icon

Prečo som na deti sama?

samo789
14. nov 2025

Narazil som tu na toto forum s nazvom som na deti sama.. Kedze aj mna situlacia dohnala na zoznamku, tak tam vidim vzdy ked to otvorim stovky az desiatky tisic zaujemcov sa zoznamit. Tie hluposti ze vsetci chcu iba sex tomu ani rozumna zena sama neveri. Hm... som na deti sama.. pritom vsade je kopa chlapov, co vam vedia dat domov pomoct s financiami, alebo zabezpecit lepsi a krajsi zivot. ja vas vazne nechapem, miesto toho aby ste hladali toho vysnivaneho, alebo aspon toho s kym vam bude dobre, sa tu stazujete, ako nemate financie, nieje co do ust, ale hlavne ze "som sama na deti na modrom koniku anonymne" ved napisem byvam tu, takto si zijeme, nechcm byt sama, dat tam jednu fotku na zoznamku a mas vybavene.

Strana
z3
anonym_618d4e
14. nov 2025
@samo789

@la_dolce_vita popravde to uplne neviem, som novacik v nezadanosti. Ale tak vidim co chlapi na tych zoznamkach pisu. Co je vsak divne ze to pisu, napriek tomu ze tam zjavne niesu zeny prihlasene 🙂 a tie su zasa tu. Preto ajja ked som skusal hladat bola moja prva volba sem.

@samo789 napr ja som sama na dieta, financne mi pomahat nemusi, dobra praca, skvely titul pred menom, empaticka, mila, s dobrym srdcom, viem vytvorit domov a rodinu, myslela som si ze som nasla toho praveho a po rokoch sa z neho vyklul blbec ak nechcem byt vulgarna na fore
A doteraz som nehladala nikoho, rozchod ma polozil ale verim, ze aj pre nas sa najde niekto kto nas bude mat rad, bude chciet s nami travit cas a ja konecne nebudem len v pozicii na vsetko sama, o vsetko sa postaram, vsetko poriesim, stale som ta silna a budem sa vediet niekomu znova otvorit
Zivot som si poskladala no dufam ze raz pride niekto kto tie kusocky zlepi natrvalo

zltalienka
14. nov 2025
@doriiis

@anonym_eed0ab ... Jednoducho nie je mozne, aby single žien a mužov bolo rovnako veľa. Uz len z toho jednoduchého dôvodu, že žien je na svete tak 4x viac ako muzov všeobecne.K ostatnému sa nevyjadrujem. To je čistá utopia toto

@doriiis ako si prisla na to, ze zien je na svete 4x viac ako muzov?
"Jednoducho nie je mozne, aby single žien a mužov bolo rovnako veľa. Uz len z toho jednoduchého dôvodu, že žien je na svete tak 4x viac ako muzov všeobecne."

zltalienka
14. nov 2025

@samo789 muzov, ktori su ochotni a schopni sa postarat o cudzie dieta/deti je velmi malo. Preto su mnohe zeny na deti radsej same ako mat partnera, pre ktoreho su jej deti na pritaz.

petronelag
14. nov 2025

Tak to isto nechodí, že žena má napísať inzerát "som na deti sama" a s prvým, kto sa ozve začať žiť ako rodina. Aj keby bol ochotný prispievať jej finančne, musí sa jej aj páčiť, musia mať podobné záujmy, vedieť si pomáhať, doplňať sa, lebo inak si nebudú mať čo povedať, tam musí byť láska.
A to, že ty si ešte žiadnej nevyhovoval, nevie si predstaviť život s takým mužom, v tom je nejaký vážny problém alebo viac problémov.

kasssiopea
14. nov 2025
@doriiis

@anonym_eed0ab ... Jednoducho nie je mozne, aby single žien a mužov bolo rovnako veľa. Uz len z toho jednoduchého dôvodu, že žien je na svete tak 4x viac ako muzov všeobecne.K ostatnému sa nevyjadrujem. To je čistá utopia toto

@doriiis Podľa všeobecných odhadov a údajov z rôznych inštitúcií (vrátane dát OSN a amerického Úradu pre sčítanie ľudu) je rozdelenie približne nasledovné:
​Muži: približne 50,3 % svetovej populácie.
​Ženy: približne 49,7 % svetovej populácie.
​Inými slovami, na každých 100 žien pripadá približne 101 mužov (alebo na 100 mužov pripadá asi 99 žien).

anonym_187349
14. nov 2025

Ja sa ani necudujem, že ta byvala podviedla a vymenila.Ty musis byt problematicky clovek vo vztahu a zeny od teba utekajú.Mne stacilo prečítať pár tvojich diskusii.Este horsie ako ten chlap, co tu vypisuje, čo zbiera kovošrota hrabe sa v odpadkoch

enmery
14. nov 2025
@anonym_187349

Ja sa ani necudujem, že ta byvala podviedla a vymenila.Ty musis byt problematicky clovek vo vztahu a zeny od teba utekajú.Mne stacilo prečítať pár tvojich diskusii.Este horsie ako ten chlap, co tu vypisuje, čo zbiera kovošrota hrabe sa v odpadkoch

@anonym_187349 Toho už blokli.

anonym_187349
16. nov 2025
@enmery

@anonym_187349 Toho už blokli.

@enmery Už ma novy nick
@unbeholfen

unbeholfen
16. nov 2025
@anonym_187349

@anonym_187349 každý si zarába ako vie… Ver že by som to najradšej nerobil, ale hlad je silný motivátor…

unbeholfen
16. nov 2025
@kasssiopea

@doriiis Podľa všeobecných odhadov a údajov z rôznych inštitúcií (vrátane dát OSN a amerického Úradu pre sčítanie ľudu) je rozdelenie približne nasledovné:
​Muži: približne 50,3 % svetovej populácie.
​Ženy: približne 49,7 % svetovej populácie.
​Inými slovami, na každých 100 žien pripadá približne 101 mužov (alebo na 100 mužov pripadá asi 99 žien).

@kasssiopea presne to hovorím vždy aj ja že ako je možné že všetky ženy sú zadané, a kopa chlapov je single, keď je nás zhruba rovnako. Niekde sa dokonca tvrdí že žien je viac… Ale je to tým že žien je veľa v dôchodkovom veku keďže muži žijú kratšie. A je kopa žien čo vyzerajú ako mužatky že niesu atraktívne pre mužov, ale muži by chceli pekné ženy bezohladu na to že sú škaredší ako čert (so mnou dokopy).

Strana
z3