icon

Prečo som na deti sama?

samo789
14. nov 2025

Narazil som tu na toto forum s nazvom som na deti sama.. Kedze aj mna situlacia dohnala na zoznamku, tak tam vidim vzdy ked to otvorim stovky az desiatky tisic zaujemcov sa zoznamit. Tie hluposti ze vsetci chcu iba sex tomu ani rozumna zena sama neveri. Hm... som na deti sama.. pritom vsade je kopa chlapov, co vam vedia dat domov pomoct s financiami, alebo zabezpecit lepsi a krajsi zivot. ja vas vazne nechapem, miesto toho aby ste hladali toho vysnivaneho, alebo aspon toho s kym vam bude dobre, sa tu stazujete, ako nemate financie, nieje co do ust, ale hlavne ze "som sama na deti na modrom koniku anonymne" ved napisem byvam tu, takto si zijeme, nechcm byt sama, dat tam jednu fotku na zoznamku a mas vybavene.

Strana
z3
babushkaem
14. nov 2025

:D

enmery
14. nov 2025

🍌Daj sebe banan a šicko dobre.

samo789
autor
14. nov 2025
@enmery

🍌Daj sebe banan a šicko dobre.

@enmery na rano nemozem🙂 mam z neho kyselinu 🙂

anonym_d4ee5e
14. nov 2025

Zijes na inej planete? 🙂

anonym_c98e8a
14. nov 2025

@samo789 pozri si zopar rozhovorov o tych statistikach... "ziadani" su tak 10% z tych "co sa ponukaju"... taka je ludska povaha... ten zvysok je "nezaujimavy"...
Ludia su priebercivi (ci uz opravnene alebo neopravnene)...

samo789
autor
14. nov 2025
@anonym_c98e8a

@samo789 pozri si zopar rozhovorov o tych statistikach... "ziadani" su tak 10% z tych "co sa ponukaju"... taka je ludska povaha... ten zvysok je "nezaujimavy"...
Ludia su priebercivi (ci uz opravnene alebo neopravnene)...

@anonym_c98e8a a chapes aj to, ze logicky chlapov a zien co su bez partnera musi byt rovnako? Cize kazdy zamok musi mat niekde svoj kluc. iba treba hladat.

anonym_c98e8a
14. nov 2025
@samo789

@anonym_c98e8a a chapes aj to, ze logicky chlapov a zien co su bez partnera musi byt rovnako? Cize kazdy zamok musi mat niekde svoj kluc. iba treba hladat.

@samo789 Nerozumies, co som napisal... Ked je 100 zien a 100 chlapov single, tak tych 80% zien (mozno viac) chce len a len tych hornych 10 % chlapov a tych 90% "nie su ziadani" (na tej zoznamke)... Bez ohladu na to, ze by oni chceli alebo nechceli...
A aj z tych 10% vraj sa dostanu tak 4x na kavu a z toho su potom 3 ghostnuti...
Neriesim kvalitu tych 100 chlapov, 100 zien, 10 chlapov... len hovorim, ze to nie je "match", ze 100 zien das to miestnosti so 100 chlapmi a odide 100% spokojnych parov

samo789
autor
14. nov 2025
@anonym_c98e8a

@samo789 Nerozumies, co som napisal... Ked je 100 zien a 100 chlapov single, tak tych 80% zien (mozno viac) chce len a len tych hornych 10 % chlapov a tych 90% "nie su ziadani" (na tej zoznamke)... Bez ohladu na to, ze by oni chceli alebo nechceli...
A aj z tych 10% vraj sa dostanu tak 4x na kavu a z toho su potom 3 ghostnuti...
Neriesim kvalitu tych 100 chlapov, 100 zien, 10 chlapov... len hovorim, ze to nie je "match", ze 100 zien das to miestnosti so 100 chlapmi a odide 100% spokojnych parov

@anonym_c98e8a a napadlo ta, ze keby tych "chcenych" 10 percent sa uz porozdava, tak by brali aj tych dalsich? 🙂 Teraz som docital par prispevkov z fora o ktorom pisem. Mas dojem ze zena ktora nema co dat detom jest a tu nestastne sa stazuje, bude vyberat ci chlap ktory jej pomoze bude blond alebo brunet?

anonym_c98e8a
14. nov 2025
@samo789

@anonym_c98e8a a napadlo ta, ze keby tych "chcenych" 10 percent sa uz porozdava, tak by brali aj tych dalsich? 🙂 Teraz som docital par prispevkov z fora o ktorom pisem. Mas dojem ze zena ktora nema co dat detom jest a tu nestastne sa stazuje, bude vyberat ci chlap ktory jej pomoze bude blond alebo brunet?

@samo789 no praveze nebrali... Este ani tych 10% sa nerozchyta. Nie hned... len ich vobec oslovia...
Ty tiez ked sa vypredaju cerstve rozky kupis zvysne plesnive (ked to prezeniem)?

la_dolce_vita
14. nov 2025

Naozaj si myslis, ze osamela zena s malymi detmi je žiadana u muzov? Že muzi su celi zhavi jej pomahat aj financne? Ved su to najma starosti a problemy. Takych muzov je minimum. A zaroven nie kazda zena je ochotna riskovat dalsi neuspech a sklamanie. Proste take jednoduche ako to opisujes, to ani zdaleka nie je.

samo789
autor
14. nov 2025
@la_dolce_vita

Naozaj si myslis, ze osamela zena s malymi detmi je žiadana u muzov? Že muzi su celi zhavi jej pomahat aj financne? Ved su to najma starosti a problemy. Takych muzov je minimum. A zaroven nie kazda zena je ochotna riskovat dalsi neuspech a sklamanie. Proste take jednoduche ako to opisujes, to ani zdaleka nie je.

@la_dolce_vita popravde to uplne neviem, som novacik v nezadanosti. Ale tak vidim co chlapi na tych zoznamkach pisu. Co je vsak divne ze to pisu, napriek tomu ze tam zjavne niesu zeny prihlasene 🙂 a tie su zasa tu. Preto ajja ked som skusal hladat bola moja prva volba sem.

la_dolce_vita
14. nov 2025
@samo789

@la_dolce_vita popravde to uplne neviem, som novacik v nezadanosti. Ale tak vidim co chlapi na tych zoznamkach pisu. Co je vsak divne ze to pisu, napriek tomu ze tam zjavne niesu zeny prihlasene 🙂 a tie su zasa tu. Preto ajja ked som skusal hladat bola moja prva volba sem.

@samo789 su urcite zeny, co nic neriesia, beru co pride, nejak bolo, nejak bude, ved su tu take pribehy. Deti nejako vychovam, chlapa nejakeho mne podobneho tiez najdem. Ale nemyslim si, ze je to spravna cesta pre rozumneho a zodpovedneho cloveka.

viestta
14. nov 2025
@samo789

@samo789 lebo nie kazdy single chlap je pouzitelny na partnersky zivot. To, ze je single ma nejaku pricinu, zvycajne je ta pricina v nom. Preco by mala nejaka zena chciet hocijakeho? Nechel by si aby zenam chlapov prideloval okresny urad, len preto aby neboli sami?

la_dolce_vita
14. nov 2025
@viestta

@samo789 lebo nie kazdy single chlap je pouzitelny na partnersky zivot. To, ze je single ma nejaku pricinu, zvycajne je ta pricina v nom. Preco by mala nejaka zena chciet hocijakeho? Nechel by si aby zenam chlapov prideloval okresny urad, len preto aby neboli sami?

@viestta si ma rozosmiala s tym okresnym uradom 🙂))

samo789
autor
14. nov 2025
@viestta

@viestta Dobre, uzavam, a zena ktora nedokaze vychovat deti a utiahnut domacnost je pouzitelna na materstvo? proste sa najdu dvaja co si rozumeju v nedokonalosti.

zuzanita1609
14. nov 2025

A ja mám zas pocit,že čím je viac ten muž sám a frustrovaný z toho,že je sám a žiadna ho nechce,všade vyplakava,to odradí aj slobodnú mamičku,alebo aj slobodnú, nezadanú, bezdetnú 😏.

viestta
14. nov 2025
@samo789

@viestta Dobre, uzavam, a zena ktora nedokaze vychovat deti a utiahnut domacnost je pouzitelna na materstvo? proste sa najdu dvaja co si rozumeju v nedokonalosti.

@samo789 cize ak ma chlap prachy tak si kupi rodinu a uz bude vsetko dokonale. No zbohom...

samo789
autor
14. nov 2025
@viestta

@samo789 cize ak ma chlap prachy tak si kupi rodinu a uz bude vsetko dokonale. No zbohom...

@viestta A vies ty co? nemas chut nam trochu odhalit tvoj zivot a momentalny stav? celkom by ma to zaujimalo. co ty na to.

anickaaa6aaa
14. nov 2025

čiže podľa teba ma žena brať hneď prvého čo nájde a hajde sa k nemu aj s deťmi nasťahovať a hrať sa na rodinku...

mimaapeto
14. nov 2025
@samo789

@samo789 neviem ako si nato prišiel že je ich rovnako 😀 koľko chlapov na zoznamke je zadaných ale to tam samozrejme neuvedú? koľko chlapov ale aj žien podvádza svoje polovičky? kto si vezme na krk ženu s deťmi o ktoré sa má aj finančne starať + deti ho oberajú o čas s parnterkou a k tomu ani nie sú jeho? to je dnešné zmýšľanie... nie je to také jednoduché.. mňa sa to našťastie netýka mám fungujúci vzťah... ale viem si predstaviť aké je ťažké slobodnej mamičke nájsť partnera keď má deti a + už dávaš mega pozor ako sa správa k tebe aj k deťom ... takže nepíš tu somariny prosím Ťa

samo789
autor
14. nov 2025
@mimaapeto

@samo789 neviem ako si nato prišiel že je ich rovnako 😀 koľko chlapov na zoznamke je zadaných ale to tam samozrejme neuvedú? koľko chlapov ale aj žien podvádza svoje polovičky? kto si vezme na krk ženu s deťmi o ktoré sa má aj finančne starať + deti ho oberajú o čas s parnterkou a k tomu ani nie sú jeho? to je dnešné zmýšľanie... nie je to také jednoduché.. mňa sa to našťastie netýka mám fungujúci vzťah... ale viem si predstaviť aké je ťažké slobodnej mamičke nájsť partnera keď má deti a + už dávaš mega pozor ako sa správa k tebe aj k deťom ... takže nepíš tu somariny prosím Ťa

@mimaapeto si vydata, rozvedies sa, je on sam a ty sam, tvoja suseda sa rozvedieie uz su 2 chlapi 2 zeny. ty si zacnes s muzom susedy, uz su iba 1 chlapa jedna zena. sami. co na tom nechapes? vzdy je to 1 ku 1 co sa mnozstva nezadanych chlapov a zien tyka.

anonym_5fb7dc
14. nov 2025

Prečo si na deti sama ? Možné dôvody - 1. si príliš vyberava, 2. Málokto si zoberie na krk ženu s cudzími deťmi, 3. Tvoja povaha, správanie či názory môžu byť problém

viestta
14. nov 2025
@samo789

@viestta A vies ty co? nemas chut nam trochu odhalit tvoj zivot a momentalny stav? celkom by ma to zaujimalo. co ty na to.

@samo789 nie, nemam ani najmensi dovod aby sm ho odhalovala

anonym_5ef281
14. nov 2025

@samo789 koľko máš ročkov? Počítam tak do 20. Lebo inak si neviem tie bludy čo píšeš vysvetliť.

anonym_a654c4
14. nov 2025
@samo789

@mimaapeto si vydata, rozvedies sa, je on sam a ty sam, tvoja suseda sa rozvedieie uz su 2 chlapi 2 zeny. ty si zacnes s muzom susedy, uz su iba 1 chlapa jedna zena. sami. co na tom nechapes? vzdy je to 1 ku 1 co sa mnozstva nezadanych chlapov a zien tyka.

@samo789 bola som chvilku na zoznamke 🙂)) vtipna doba to bola.. s tymi muzmi som si nemala co povedat, nerozvijaju komunikaciu, neflirtuju, len dokazu odpovedat za zakladne otazky. Je to strata casu. 🙂

anonym_5ef281
14. nov 2025
@anonym_a654c4

@samo789 bola som chvilku na zoznamke 🙂)) vtipna doba to bola.. s tymi muzmi som si nemala co povedat, nerozvijaju komunikaciu, neflirtuju, len dokazu odpovedat za zakladne otazky. Je to strata casu. 🙂

@anonym_a654c4 možno si cudzinci a zadarmo sa učia základom slovenskej konverzácie 🤔

anonym_a654c4
14. nov 2025
@anonym_5ef281

@anonym_a654c4 možno si cudzinci a zadarmo sa učia základom slovenskej konverzácie 🤔

@anonym_5ef281 mozno 😂😂😂 ja: Aky si mal den? On: uslo to. 🤣🤣🤣 a sme sa dorozpravali 🙂))

januska12323
14. nov 2025

Nechcem urážať jednoduchších ľudí ale nepatríš k nim? Žena s deťmi nie je žiadaný tovar a väčšinou ani ďalšie dieťa /chlapa nehľadá.

joja101
14. nov 2025

A to je akože záruka toho, že si niekoho nájde? 😀

subartic
14. nov 2025
@samo789

@samo789 je použiteľná na materstvo .Tie deti majú svojho otca ktorý by sa mal o ne starať a zabezpečiť aby jeho deti netreli biedu a núdzu a to aj v prípade , že už nie je s ich matkou . Rovnako by sa mal postarať o to ešte za svojho života , že ak tu nebude , aby jeho deti mali solídny sirotský dôchodok.

Strana
z3