Prosba o pomoc pre choré bábätko z Lučenca
Zdravím vás mamičky skúsim tu u vás idem k vam s prosbou pre moje babetko 😔ktoré sa narodilo choré a ostali sme samé prosím vás o pomoc ak by sa našlo u vás mliečko po prípade oblečenie alebo čokoľvek po vás by nám strašne moc pomohlo viem ze doba je ťažká a každý má pre seba 😔ale som uz zúfalá človek naozaj nevie ako sa môže otočiť život hore nohami behom chvíľky ....pridaný inzerát som nevedela vyplniť tak som tam poklikala co sa dalo ....Všetko máličko nám pomôže verím ze dobro ľudí nevymrelo i keď žiaľ je dnešná doba alebo ľudia taky aký su ďakujem za každé jedno prečítanie 🙏 som z Lučenca
@viktoriakrajnakova ty sa už radšej nevyjadruj na veci ktoré sa ta absolútne netýkajú.. lebo toto je extrem čo dávaš poslednú dobu. Vyjadruješ sa k potratom, potom už aj na to že niekto prosí o veci pre malé dieťa.. ak nemáš ako pomôcť v tomto príspevku tak to proste preskoč..
@viktoriakrajnakova Kto sa Ti smial. Si psychicky chorá, sama si to priznala a smiať sa nasmial nikto, to je fakt a fakt je aj, že sa odmietas liečiť. A momentálne si hnusná na ženu v ťažkej situácii. Je nepodstatné, či je to fake ci naozaj, ukázalo to tvoj charakter.
Ahoj, koľko má dievčatko mesiacov? Mám dáke vecičky, aj nové, vedela by som ti to poslať
@7miriam77 23.11. v inej téme písala autorka, že je v 39.tt+4. Takže dieťa bude mať pár dní... Snáď sa vyjadrí autorka.
@viktoriakrajnakova 😂Ty si aj veštica na diaľku.
@viktoriakrajnakova ale ty vieš akú má diagnózu? Môže mat len veľmi oslabenú imunitu alebo nejakú komplikáciu ak sa predčasne narodilo bábätko. Nie na všetky diagnózy teraz automaticky dostane rodič na dieťa invalidný dôchodok to by si predsa mohla vedieť.. a ak je jednorodic a nemá ani poriadku materskú len rodičovský príspevok tak je na mieste že hľadá pomoc aj niekde inde.
@viktoriakrajnakova V detstve by si si sama ani nevybavila
Ake mlieko?rada pomôžem
@viktoriakrajnakova my tu neriešime teba ale tutu pani.. zbytočne tu píšeš o sebe a nijako jej to nepomôže
@viktoriakrajnakova ty by si bola aj celkom fajn,no všetko si zosobnujes
Zrejme pani má inú situáciu ako ty
autorka prosi o veci, ktore vam zostali po detoch a pravdepodobne by ste ich vyhodili. Nepyta peniaze, neuvadza cislo uctu, ale na rozdiel od iných uvadza bydlisko v LC. Len ona vie v akej je situacii a preco sa do nej dostala. Netreba zbytocne rozoberat. Kto chce, veci jej posle, kto nechce, neposle.
@viktoriakrajnakova tak sa trollovi pošlú veci co iní nepotrebuju
Deje sa niečo hrozné?nie🙂
@viktoriakrajnakova štve ťa že ľudia by jej niečo poslali a tebe nikto nič nepošle? Či o čo ti ide?
@viktoriakrajnakova nikto jej tu nebude posielať peniaze ale oblečenie a veci ktoré majú doma navyše.
Už som ti minule napísala že by si mala riešiť svoje komplexy.. pretože to nemáš vyriešené a osočujes iných.
@viktoriakrajnakova skonči už lebo ťa nahlásim . Stačilo .
@viktoriakrajnakova skonči už lebo ťa nahlásim . Stačilo .
@anonym_16119c Nahlás, ja som to už urobila vo viacerých témach. Jej internet nerobí dobre.
@viktoriakrajnakova to si ty tá "spisovateľka"?