Prosba o pomoc pre choré bábätko z Lučenca
Zdravím vás mamičky skúsim tu u vás idem k vam s prosbou pre moje babetko 😔ktoré sa narodilo choré a ostali sme samé prosím vás o pomoc ak by sa našlo u vás mliečko po prípade oblečenie alebo čokoľvek po vás by nám strašne moc pomohlo viem ze doba je ťažká a každý má pre seba 😔ale som uz zúfalá človek naozaj nevie ako sa môže otočiť život hore nohami behom chvíľky ....pridaný inzerát som nevedela vyplniť tak som tam poklikala co sa dalo ....Všetko máličko nám pomôže verím ze dobro ľudí nevymrelo i keď žiaľ je dnešná doba alebo ľudia taky aký su ďakujem za každé jedno prečítanie 🙏 som z Lučenca
@viktoriakrajnakova nic take ako invalidny dochodok nie je . Do 6rokov pre chore dieta len rodicak.
Používateľka viktoriakrajnakova už nemá účet na koníku.
@anonym_53bd76 zrušili ju? Či sa zrušila sama radšej? Asi prvá možnosť.
@anonym_53bd76 koledovala si o to takmer každý deň. Ale ona sa vráti.
@anonym_53bd76 zrušili ju? Či sa zrušila sama radšej? Asi prvá možnosť.
@anonym_629417 https://www.modrykonik.sk/blog/viktoriakrajnakova/
ID babätka nedostavaju.ID je pre dospeleho človeka od 18 rokov. Do 3 rokov materska alebo rodičovský potom predlžený rodičovský do 6 rokov ak je chore potom opatrovateľsky od 6 rokov. ID v dospelosti.
@lubka404 Ahoj Lubka, okrem tohto fora skus napr.cez Donio, treba tam ale napisat viac ako tu, ze co je babatku, preco ziadas pomoc. Tam pomahaju ludia z celeho SK, bez rozdielu zeny/chlapi. Vyskusaj. Zial pre babatko veci nemam, ale snad aj takato rada troska pomoze♥️
Taketo prosby sa tu pravidelne opakuju pred sviatkami. Vy tomu verite?
@lubka404 Ahoj Lubka, okrem tohto fora skus napr.cez Donio, treba tam ale napisat viac ako tu, ze co je babatku, preco ziadas pomoc. Tam pomahaju ludia z celeho SK, bez rozdielu zeny/chlapi. Vyskusaj. Zial pre babatko veci nemam, ale snad aj takato rada troska pomoze♥️
@motylik2559 prosím ako sa h som tam vedela napísať viete mi poslať stánku žiaľ nezviznam sa 😔ďakujem vám krásne
@motylik2559
@motylik2559
Taketo prosby sa tu pravidelne opakuju pred sviatkami. Vy tomu verite?
@anonym_5a3934 nikto sa vás na to uč nepýtal prepáčte ale súdiť niekoho bez hlavo je dosť blbé sme ženy a zákerné byt nemusíme nepýtam ani peniaze a ani jedlo a nevadilo by mi kedy tam boli aj fľaky ....ďakujem nabuce si ten tvoj názor povedzte pre seba a scrolujte ďalej
@anonym_5a3934 nikto sa vás na to uč nepýtal prepáčte ale súdiť niekoho bez hlavo je dosť blbé sme ženy a zákerné byt nemusíme nepýtam ani peniaze a ani jedlo a nevadilo by mi kedy tam boli aj fľaky ....ďakujem nabuce si ten tvoj názor povedzte pre seba a scrolujte ďalej
@anonym_603938 co je zakerne na tom neverit takymto opakujucim sa prosbam o pomoc? Este v roku 2022 si tu pisala o manzelovi.
@motylik2559 prosím ako sa h som tam vedela napísať viete mi poslať stánku žiaľ nezviznam sa 😔ďakujem vám krásne
@motylik2559
@motylik2559
@lubka404 Posielam ti link:
https://donio.sk/jednotlivci
Ja som tak prispela, ked kamaratke zomrela kamoska na rakovinu a jej muz ostal sam s 3detickami-najmensie 8mesacne, 4r. a 7r.
@lubka404 Posielam ti link:
https://donio.sk/jednotlivci
Ja som tak prispela, ked kamaratke zomrela kamoska na rakovinu a jej muz ostal sam s 3detickami-najmensie 8mesacne, 4r. a 7r.
@motylik2559 ach bože môj 😔