Ahojte. Vopred sa ospravedlňujem za "výlev" ale musím. Ostala som sama s dieťaťom keď malo 2 mesiace. Mám zasebou fakt ťažký vzťah, kde som bola s byvalim 4 roky, no počas tehotenstva som zistila, že ma podvádza. Rozhodla som sa mu dať šancu, chcela som aby dieťa malo oboch rodičov. Po pôrode to urobil zas, vyhodila som ho a zostala som sama. Teraz ma dieťa 2 a pol roka, a ja tak rozmýšľam, nájdem si niekedy lasku? Chodím aj von, samozrejme viem, že chlap nepríde zamnou. Som takto spoločenská žena, vždy správne nad vecou, dokážem sa postarať sama o seba a aj o dieťa. No stále akosi tá láska neprišla a ani nechodí. Sú tu nejaké ženy, ktoré boli dlho slobodne s dieťaťom a teraz majú normálne životy a hlavne normálnych verných chlapov? Aby ste mi nepísali komentáre čo sa týka ex, to je už dávno zamnou.. Skôr asi ide o to, že asi neverim chlapom alebo nevien. Je mi ľúto,že som stále sama....
Neboj nájdeš si len daj tomu čas. Ak chces napíš IP.
bola som sama ešte trochu dlhšie, s tým rozdielom, že som si prvý asi rok užívala, že som sama, až neskôr mi začalo byť smutno. Potom som čírou náhodou stretla súčasného partnera, s ktorým to ťaháme už druhé desaťročie. Ak nebudeš nový vzťah odmietať, trochu sa upokojí súčasná situácia, nevidím dôvod, prečo by si raz nenašla muža, s ktorým ti bude fajn. Ak chceš, napíš do IP
urcite si niekoho najdes 🙂 treba dat tomu cas, laska si ta najde v tom momente, kedy to budes najmenej cakat 🙂...
Tetaz je to ma prd s nadvazovanim vztahov. Uz chodis do prace?
@lukina20 presne tak, aj u mňa to tak bolo.
Ahoj. Nebuď smutná. Veľmi dobre to poznám. Mám za sebou 13 ročný vzťah a skončil presne tak isto ako tebe. To sa stáva nič s tým nespravíme. Chce to len čas. Ak si správna baba tak určite si ťa niekto všimne. A možno sa aj my niekde stretneme a zakopneme o seba 🤫 nikdy nevieš.
Ja som bola na tom podobne.Ano,treba verit ze bude dobre.Neznasilnuj to a zi ako sa najlepsie da,tes sa dietatu.