icon

Zoznámenie s partnerom popri dieťatku

zahrika
13. máj 2012

Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?

mici111
22. máj 2012

jj ani ja neviem najst tu sukromnu temu 🙂

sojovatycinka
22. máj 2012

@kwetinka1 tak podme sukromnicit 🙂

sojovatycinka
22. máj 2012

@ kwetinka a kde najdem tu sukromnu skupinu, nejaky link?

sojovatycinka
22. máj 2012

@zahrika nam by vyhovovala aj Kalnica, sice neviem, kde to presne je , ale ak je to blizko pri vas, tak to nebude na pol dna soferovania 🙂

sojovatycinka
22. máj 2012

@kwetinka1 ja nemam hore ziadnu polozku sukromne skupiny :(

sojovatycinka
22. máj 2012

pozerala som sukromne skupiny: je tam "stastne zienky bez partnera" a "takmer slobodne mamicky" 🙂 Ale to nebud asi ani jedna nasa, ze?

zahrika
autor
22. máj 2012

@sojovatycinka dufam ze nie..lebo my nie sme ani SKORO bez a ani stastne :D

sojovatycinka
22. máj 2012

@zahrika nie, mame inu titulku, uz som informovana 🙂

sojovatycinka
22. máj 2012

baby, ja idem prec , lebo este stale nie je obed uvareny a aj ostatne veci cakaju v poradi 🙂 Tak vecer sukromne 😀

zahrika
autor
22. máj 2012

a ked nas tu nejake nove maminky najdu..mozu poziadat o pridanie..

eaka
22. máj 2012

A hlavne nejaké maminy s väčšími detičkami, lebo som tam jediná s čoskoroškoláčkou, inak samé mimina! 😉

eaka
22. máj 2012

@zahrika ale "šťastné" je náš cieľ..nie? 🙂

jankanelka
22. máj 2012

@sojovatycinka ako sa dostanem do tej sukromnej skupiny? ako sa vola?

laila22
22. máj 2012

@sojovatycinka ani ja neviem ako sa vola ta nova skupina...

Inak ta chata je super, len hrozne daleko, na taku cestu by som si netrufala sama s malou, to su 3-4 hodky cesty s dietatom.. od nas

sojovatycinka
23. máj 2012

@jankanelka, @laila22 napiste do internej posty kwetinka1, ona vytvorila tu skupinku a moze pridavat novych clenov 🙂 ona vam da info

eaka
23. máj 2012

@sojovatycinka Nakoniec budeme brať celú Zošku pre 30 ľudí... 😀 Tí tam odpadnú 😀 😀 😀

kvaca
23. máj 2012

Čaute baby, ja sa k vám do súkromky nepridám, lebo tam nemám čo robiť (zatiaľ) ale moji nezadaní známi sa sťažujú, že oni by aj nejakú peknú maminu oslovili, ale boja sa, že príde tato a knokautuje ich. Treba sa nejako vymedziť z davu 😀 Veľa šťastia prajem.

eaka
23. máj 2012

@kvaca Škoda, že tá finta s prsteňom na ruke už nefunguje... 😉 Budeme nosiť tričká "slobodná" "neboj sa ma osloviť" ??? 😀

Ale na druhej strane...ak sú takí strachopudi... to je len alibizmus.. ad1 za oslovenie normálny človek neknokautuje 😉 a keď neosloví, tak nezistí...nie? A aj tú zadanú poteší... 🙂

irriss
23. máj 2012

@eaka
Kdyz vas tu ctu..napada mne "jedine"..
udelat primo na MK seznamovaci tema 😉

eaka
23. máj 2012

@irriss no...tak pre lesbičky možno... chlapi sem moc často nezablúdia... 😉

irriss
23. máj 2012

@eaka
to si nemyslim 😉

kdyby je sem vyhodil sam vyhledavac " strejda google" 😉

i z reakci zeny v prispevcich je mozne si vybrat "tu pravou"..
Ja osobne, jako potencialni tchyne bych si tu URCITE nevestu vybrala.. 😉 a nebo aspon synovi "v nesnazich" doporucila 😉
Neni Vas tu malo, ktere jste spravne kandidatky pro spokojeny zivot... 😉

eaka
23. máj 2012

@irriss No to by už bola téma pre adminov... nie len na úrovni užívateliek, že vytvoríme tému...

irriss
23. máj 2012

@eaka
Presne tak jsem to myslela.. 😉 🙂

eaka
23. máj 2012

Juj, mne práve prišiel do roboty aký fešáááák 🙂

eaka
23. máj 2012

@irriss Že by sme spísali petíciu a poslali návrh Asmire? 😀 No kočky, veď sa k tomu vyjadrite! 😀

irriss
23. máj 2012

@eaka

Asmira uz o Vas vi 😉 🙂 a mysli na Vas..
verim, ze brzy bude mit kazda z Vas sanci i zde..
Hodne stesti devcata...

Hlavne nezapominejte, ze Laska nema hranice... 😉
Jsem dukazem - 3000 kilometru nas delilo, muj syn rekl prvni sluvko "tata" v cizim jazyce a "tata" se stal TATOU 😉

Jak jsem poznala toho praveho ja? Tim, ze se zamiloval do meho ditete... 😉 🙂
Preji i Vam podobne Stesti 🙂

eaka
23. máj 2012

@irriss Nás rozdelilo blbých 300km... na lásku, čo hory prenáša, už neverím...

irriss
23. máj 2012

@eaka
Bud rada... 😉
Hledej v tom pozitivitu...Dalka urychlila deni a skoncila driv..a Ty mas o to vetsi sanci zacit znova .a male je JEN 6 let a ne 16 (priklad) 😉

Pokud Dalka Lasku neposili, ale znici..ani Blizkost by ji nepomohla 😉 🙂

Muj vztah znicila (mimo jine)"prilisna pritomnost"...neustala vzdalenost v podobe centimetru...

eaka
23. máj 2012

@irriss To si budem musieť napísať asi na čelo, nech to vidím pri každom pohľade do zrkadla... Aj keď teda vôbec nemám pocit, že malá má LEN 6 rokov... 🙂 Ale máš recht, že je to furt lepšie, ako keby mala 16... ale keď si vezmem, že sme to naťahovali ako sopel už od jej cca 2-3r... som to mohla mať dááááávno pradááávno za sebou a možno už na svete aj súrodenca...

irriss
23. máj 2012

@eaka
Jaky nazev by se Ti libil pro tuto Temu...
co bys navrhla, aby to bylo vystizne a hned to dotycny pochopil, ze cekas na "neho" a nebo ze hledas prave jeho? 😉 🙂