Zoznámenie s partnerom popri dieťatku
Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?
@pisaniesi myslíš,že raz ti na to muž nepríde?? Jasné predsa je to tvoja vec a tvoje rozhodnutie....ale raz sa to nejako určite prevalí....Je fér od teba,že si nám to takto tu napísala,aby sme si nemysleli,že aj ty žiješ bez chlapa alebo sa ti risuje nejaká perspektívna známosť...Ja som určite na opačné pohlavne a dúfam,že raz vytvorím pre malého celú rodinu... 😉 A drobec bude s novým ockom spokojný 😉
@marcela99 viem, že toto možno do témy nepatrí, no mám potrebu to napísať....
dá sa...pred tým ako sa mi malá narodila, som 2x potratila obidve v piatom mesiaci, malá sa narodila v 26tt...prešli sme si ťažkým obdobím s ex....potom mu švihlo a zrazu ušiel za inou, ktorú nabúchal za 2mesiace...to som bola ešte sama a vôbec nič ho nezaujímalo...spamätal sa až vtedy ked som si našla partnera...začal sa prosíkať a prisahať....nedokázala som mu to odpustiť...no a problémy zo strany ex pokračujú naďalej...
na súde mu nevytýčili stretnutia s malou ( čo doteraz ľutujem), malá je v plnom rozsahu v mojej starostlivosti,no jemu to nič nehovorí...keď sa mu začnem vyhrážať, že pôjdem na súd, tak začne po mne hulákať a strkať do mňa ako do chlapa...a silných stisnutiach a vyhrážkach, že ma udrie ani nehovorím....jeho rodičia sa chystajú spísať závet kde za dediča určia malú a ich dcéru, ex sestru...on nedostane nič...nadáva im.....jednoducho má všetko v P....I, a všetko si to schytávam ja...dokonca som sa dopočula, že vraj mi bránim byť s malou, čo si zase on zle vysvetľuje, nedám mu malú len vtedyk ed mám niečo naplánované, kedže stretnutia určené nie sú a ja sa neviem prispôsobiť...preto si malú zobral aj dnes a bude ju mať až do nedele, ale ja mu bránim byť s ňou...platí mi 30evri mesačne a nekupuje jej nič, pretože nepracuje...nikdy sa ma nespýta, či niečo pre ňu nepotrebujem....
mňa len zaujíma, či mu nevadí, že cudzí chlap živí jeho dieťa, ktoré podľa neho, tak miluje...
proste sklamanie na plnej čiare...a náš Palko je úplne rozdielny...
ked som sa spoznala s ex, mala som 17, vtedy som si myslela, že všetko to čo sa deje, je normálne...
no teraz konečne cítim, čo je to byť žena, a aké je to byť milovaná a ctená...a hlavne konečne viem, čo je to byť rodina...a to všetko len vďaka tomu, že som sa nezľakla nového života aj popri malom dieťati...
@nintu
@retrotraktor
@petula8
Ahojte baby 🙂 Tak ja bysom privítala nejaké rande,momentálne mám aj dosť voľného času,len nie je s kým ☹
Ale asi ani nemám na neho kde natrafiť...Tak sa chystám aspoň dnes zabaviť(po veľmi dlhom čase)..trochu aj meniny osláviť 😉
Ako sa vám darííí??? 🙂
@marcela99 ozaj,dodatočne všetko naj 😉 veď my dve nejaké rande zbúchame,hm? 😀 a sused je momentálne doma,tak ja idem pôsobiť 🙂
@marcela99 nooooo.....ja som si pisala asi 3tyzdne s jednym chlapom na pokeci.po pismenkach super,"sadli sme si",pisal ze mu nevadi ani moja mala ze on deti miluje,ako mi bude s nou pomahat atd. konicky mame rovnake no proste vsetko super.minuly tyzden sme sa stretli.no parada co vam budem.uz mi davno nebolo tak fajn....Ale....potom po tom dni si sice stale piseme ale uz je to nejake ine.pise mi sice tie pekne reci ale ani slovko o tom ze pride ☹ ....mam pocit ze dalsi rozpravkar...uz mam toho plne zuby.kazdy ma len vela reci a skutky nikde 😢 .ked vidim kamosky s ich manzelmi tak im len ticho zavidim.ked idu ako rodinka niekam na vylet tak mi je smutno ze preco aj ja s mojou dcerou neprezivame nieco take 😒
@retrotraktor ahoj,dík 🙂 ok 😉
@marcela99 počuj,teraz som kukla tvoje fotky,ty si iná kočena! veď na teba musia ísť chlapi jak osy na zmrzlinu 😉
@zahrika bože ja mám presne také isté pocity ako ty 🙂
mile dievcata - nehnevajte sa, trochu sa vam tu do toho zamiesam 🙂 velmi dobre viem, ake otupne a do revu to e, ked sa vsade okolo prechadzaju kompletne rodiny a vy idete same s kocikom, odzila som si to tiez... mam pocit, ze to po com tak tuzime akoby same o sebe stalo v ceste tomu, aby sa to naplnilo... fakt plati ta dokola opakovana veta (nenaaavidela som ju), ze sa na to netreba upinat. ano, chystat miesto v srdci pre noveho chlapa hej, ale to len tak nejak podprahovo 🙂 ... bola som s malou od jej 3 tyzdnov sama, potom som dala trapny pokus o vztah, len aby som zahnala samotu a az ked mi zacalo byt dobre samej s dcerkou a zmocnela som, tak sa pri nas objavil chlapik... nemal to so mnou jednoduche, lebo presvedcit ma o tom, ze mam do niecoho este ist trvalo dlhsie, no zaroven ma uistilo, ze mu na mne/nas naozaj zalezi... dufam, ze to pojde dobre aj dalej. samozrejme, uz som ina ako vo vztahu s exom, kde by som bola urobila prenho mozne/nemozne, ale nemyslim ze tohoto noveho muza by som milovala menej - len je to zrelsie po tom vsetkom... drzim si/nam palce 🙂 ale to neznamena, ze by som stale netrpela tym, ze moja dcera vyrasta ako ine deti - ze nema rodinu od utleho detsva - vycitky akeho zleho bio som jej vybrala si asi so sebou ponesiem navzdy (a to nie je tyran, nasilnik, suknickar, alkoholik ani nic podobne, len neskutocny egocentricky narcis a nezrele hovado)... ale ved, co vam budem vysvetlovat, vsakze... drte sa! *
@marcela99 ahojky,viem,že som sa neozvala,ale máme hektické obdobie,stále chodíme po liečeniach,po doktoroch... s tým mojím susedom to nakoniec upadlo do zabudnutia,ale dobre aj tak...
už skoro 3 mesiace si píšem s jedným chalanom,okrem zanedbateľných detailov sme si sadli vo všetkom,vie o tom,akého mám synčeka,psychicky ma podporuje,už sme na seba správne namotaní,ale.... nechceme sa stretnúť,obidvaja máme za sebou veľmi zlé skúsenosti z predošlých vzťahov a písanie nám zatiaľ úplne vyhovuje 🙂
a vy čo máte nové?
@retrotraktor Ahoj,dúfam,že to bude s drobcom lepšie...Sused sa môže zase znova objaviť aj neskôr 🙂 Však uvidíš časom,aké to bude,potom príde aj stretko 😉 To je milé,že ste správne namotaní,len tak ďalej 😉
Strašne rýchlo sme sa prehupli do jesene 🙂 Máme sa fajn 😉 Ako som vypustila myšlienku chlapi a ja 🙂 z hlavy je mi ľahšie... 🙂 Chcela by som to takto nechať minimálne do konca roka a potom sa uvidí...
ahojte kočky, pred cca. rokom som k vám na chvíľku nakukla, bola tu vtedy iná zostava. 😎
krátko ku mne:
som 34 ročná mamina s 6-ročným špuntom. s ex sme sa rozišli keď mal malý skoro rok, odvtedy som viac-menej sama. boli dva chabé pokusy o vzťah, ale v oboch prípadoch protistrana rýchlo vycúvala. takže som už pät rokov vlastne sama. medzitým som sa postavila na vlastné nohy, mám svoj byt, auto a makám ako šrób, aby som to všetko utiahla. častokrát je to na palicu a hlavne, občas chýba to rameno, o ktoré sa dá oprieť.
písali ste, že keď vidíte rodinku na prechádzke, že tíško závidíte. ja už ani nezávidím, takéto výjavy môj mozog úspešne prehliada a vypína. inak by som sa fakt zbláznila.
najviac mi je ľúto, že som nebola schopná pre syna vytvoriť fungujúcu rodinu. malý je šťastný, spokojný, s otcom sa stretáva 2x týždenne. s exom máme dobré vzťahy, takže malý necíti žiadne napätie. starý rodičia sa starajú všetci štyria. v poslednej dobe však mám pocit, že mi láska môjho syna nestačí a bojím sa, aby som ho ja nedusila tou mojou. zoznamky na nete mi už nič moc nehovoria, akosi som z nich sklamaná. 🙄 ak máte radu pre starú korytnačku v depresii, sem s ňou. 😉
@angua27 ahoj ja som na tom podobne.. tiez so 6 rocnym sama..uz 2 roky..a stara korytnacka este nie si..-) a zo zoznamiek som tiez sklamana..( aj mne je luto ze maly nevyrasta vo fungujucej rodine a vidim ze to nie je dobre..a radu mam asi len jednu kto caka ten sa docka..-))
@mikulas111 @angua27 som na tom uplne rovnako, takmer 6 rocny syn a 4,5 roka sami... tiez boli nejake pokusy o vztah, ale nejako to nevyslo, mam pocit, ze som uz velmi sebecka a naucena o vsetko sa starat sama... a navyse fakt neviem, kde by som uz niekoho stretla, vsade chodim s malym, takze kazdy predpoklada, ze mam k nemu aj otca :D a internetovym zoznamkam som neprisla na chut, akosi v tom neviem chodit... nie je nam zle, ale chyba mi niekto, s kym by som sa mohla podelit o radosti vsedneho zivota aj o vynimocne okamihy, samozrejme sa tesim s rodicmi, ale to je ine 🙂
@smatulka napísala si to presne tak,ako to vnímam ja 😉 najhoršie je to,že si vieme vystačiť sami...
@retrotraktor a cim dlhsie to tak je, tym tazsie sa zvyka na inu situaciu... kazdy (teraz myslim ludi z mojho okolia) mi vravi, ze chlapa vlastne nepotrebujem, ale co cakaju? ze ked som 4.5 roka s dietatom sama, zivim ho, zdielam s nim pekne aj zle chvile, ze zrazu, ked mi niekto vstupi do zivota, tak sa to zmeni a ja budem zo dna na den zavisla na niecej pomoci? rada by som mala niekoho po svojom boku, ale aj ten niekto si musi uvedomit, ze vstupuje do ineho vztahu, do zabehnuteho rezimu a nie je samozrejme tie dva svety zosuladit, chce to cas... a takeho chlapa, ktory by toto dokazal pochopit a prezit som zatial bohuzial nestretla :(
@smatulka presne toto som povedala včera bratovi.ja si nedokážem predstaviť,kam by som nejakého chlapa vsunula,u nás je to o to problematickejšie,že syn je ťažko postihnutý,vyžaduje si 24-hodinovú opateru a neviem,ktorý chlap by to vydržal,plus to,že každé 2 mesiace sme 2 týždne na liečení
@retrotraktor nemas to urcite jednoduche a veru ja mam zdrave dieta a je to tazke sa s niekym stretavat. Randenie raz za dva tyzdne pre mna nema zmysel a zase nemozem kazdy druhy den zaniest maleho k rodicom, aby som ja mohla ist s niekym von. Cely den je maly v skolke ja v praci, mame par hodin, aby sme boli spolu a ja pojdem za niekym inym? Proste si to neviem predstavit, asi mi je sudene byt sama a ked maly podrastie a bude samostatnejsi, tak si najdem cas na seba a hadam aj priestor na nejako mileho muza 🙂
@bubu4125 prepac,ak ta otravuje moja sprava,ale nedalo mi nenapisat ti.ja mam momentalne obdobie,ked mam cca mesiac pred porodom,ex priatel o malom nechce pocut,lebo samozrejme"nie je to jeho dieta"a podobne hovadiny..no,stretla som niekoho,kto ma berie taku aka som aj s mojim bruskom a uvedomuje si,co nas vsetko caka,ked sa male narodi..Je to pre mna zazrak,ze som niekoho takeho stretla,kto sa o nas stara viac ako biologicky otec,no rpesne to bol moj problem,ze som sa cely cas nevedla rozhodnut,ci mu dat sancu byt s nami alebo ho nechat ist,nech si radsej najde nejaku mladu,bezdetnu,ale po tom co si napisala mi to dodalu silu bojovat za svoje stastie s chlapom,ktory ma ma rad a chce byt s nami🙂

ahoj...ja mám 25mesačnú dcéru...s exmužom sme sa rozviedli, ked mala malá pol roka...žijem s mamou, ktorá je na invalidnom dôchodku...nakoľko ex nepracuje, som nútená chodiť pracovať, mama sa mi snaží pomôcť ako vie, ale veľa od nej nemôžem očakávať...
spoznala som niekoho, vedel moju celú situáciu, všetko sme prispôsobovali malej, stretávali sme sa u nás a keďže obaja sme si už niečím prešli ( aj on je rozvedený a má 8 ročnú dcéru), po čase začal u nás aj spávať...neboli to začiatky ako keď sme mali 17rokov...boli to už začiatky aj s rozumom...obaja sme boli síce zamilovaný ako deti, ale už sme boli traja....a k tomu všetkému sme sa a aj teraz, stretávali málo, pracuje nejakých 200km od nás a býva na ubytovni, prešli sme si veľkou krízou vo vzťahu, veľmi veľkou...malá ho miluje aj on ju, a to je pre mňa hlavné....
a teraz po vyše roku vzťahu, chceme vytvoriť spoločnú domácnosť a ak sa podarí, do roka sa chceme vziať...
ja si myslím, že sa netreba báť ničoho....ja sa riadim týmto,, Neboj sa rizika! Keď to výjde, budeš šťastnejší, keď to nevýjde, mudeš múdrejší!,, mne to vyšlo a som šťastná!!!!
ak som vhupla do témy, tak sa ospravedlňujem, ale s mojim šťastím som sa chcela podeliť a podotýkam, že sa to dá...