Dá sa otehotnieť z prerušovanej súlože?

eleonora2705
22. sep 2015

som 13mesiacov po porode, menzes som este nedostala, kojim stale, (ako si vypyta) aj ked uz papa ine..a uz asi mesiac mavam podobne priznaky ako pri prvom tehu-prvy tyzden velka placlivost, velka chut na sladke, potom podrazdenost, bolest krizov, podbruska,spomalene travenie, zapcha, bolest celeho tela, (kosti,svaly,koleno)..chrbta hlavne..potom to preslo, zacala som byt soplava, hlava boliet, zdalo sa mi , ze mam vnutornu teplotu..teraz uz mam len zapchaty nos a obcas hlava a tie bolesti v podbrusku a krizoch pretrvavaju.aj ked nie vkuse a este aj prsia ma zacali boliet pred tyzdnom..narastli mi..ale teraz sa trosku zmensili a uz tak velmi nebolia ..a chut na jedlo sa zmensila..skor vyhladavat zdrave, vyzivne jedla..aj castejsie na zachod chodim a pijem viac ..robila som si aj testy, 1. nic, 2.po tyzdni (minulu sobotu) slabulinky duch..v piatok idem ku gyn. tak som zvedava..mali ste niektora nieco podobne?? dakujem 🙂

dominika6
22. sep 2015

@eleonora2705
áno mala som ked som bola tehotná 😀

eleonora2705
autor
22. sep 2015

@dominika6 no pekne 😕 😀 presne take iste priznaky?

luciannka83
22. sep 2015

Z perušovanej súlože si myslím, že tehotná nebudeš, ak je partner šikovný. Myslím, že keby si bola tehu, tak 2. test by už ukázal slabú čiarku, nie ducha. Daj vedieť ako si dopadla. A ak si predsa tehu, tak gratulujem!!!

libela
22. sep 2015

áno, je to možné...

pavica236
22. sep 2015

isto sa da, ale nam sa to nastastie neplanovane za 15 rokov nepodarilo...ja sa spolieham iba na to a vyhovuje nam to obom

eleonora2705
autor
22. sep 2015

@luciannka83 ved tiez si myslim, aj ked " kvapiek lasky" sa uz narodilo vela deti.. 😀 tie prsia kus pobolievaju, ale (od min.tyzdna sa zmensili) pri kojeni ani nie..ani bradavky ma nebolia.ale sa mi zda ze mam vacsie a tmavsie dvorce a aj viditelnejsie zily na prsiach aj celom tele..aj to byva priznak tehu..a brusko mam vacsie ale nemam ani nevolnosti ani citlivost na pachy a som vitalna celkom ako pri prvom tehu..aj ked viem , ze kazde tehu je ine..unavena az tak nie som pocas dna..len rano sa neviem dospat..a pred tyzdnom som zas par dni vecer nevedela zaspat..to som mala aj pri prvom tehu..a vtedy mi test ukazal az v 7tt..

luciannka83
22. sep 2015

@eleonora2705 prestań sa sledovať ženo 🙂 Veď mať 2 detičky po sebe je super. Teraz neviem, či je to problém, alebo sa tešíte.

eleonora2705
autor
22. sep 2015

@luciannka83 😉 😀 tak neplanovali sme..ale uz sa aj tesim..aj bojim..ako to bude s dvoma malymi detmi

eleonora2705
autor
25. sep 2015

@luciannka83 ahoj, takze bola som dnes u dr..na sone zatial nevidel nic, ale nevylucil tehu..,mam prist o 2tyzdne.. 😨 😔 ale vraj to moze byt aj zmenou pocasia (som totiz po sekcii), tak vtedy rana pobolieva..ale mne sa nezda , zeby to bola rana..bolia ma aj tie krize a nezda sa mi , ze spolu suvisia..a uz to trva 3 tyzdne, ked bolo teplo..takze..pockame teda..ale keby nie som, tak aj tak nechapem preco sa mi zvacslili prsia a minuly tyzden ma3dni boleli+ mam viditelne zily po nich..zeby som mala dostat kramy? ale taketo stavy som nikdy nemala..mna brucho, krize boleli vzdy bud den pred a vacsinou v den kramov.neviem sice ake to ma byt po tolkom case ked sa ma dostavit menzes..nevies nahodou??

luciannka83
25. sep 2015

@eleonora2705 po pôrode môže byť priebeh ms inší ako pred tehu. Tie prsia sa mohli zduriť aj príchodom ms. Ja som napr. mala strašne bolestivé svoje dni a teraz ani neviem, že ich mám 🙂 No intenzita je niekedy šialená. A na druhej strane si človek vie aj veľa veci vsugerovať 🙂 Sprav si test a hoď ho tu 🙂 keď nebudeš vedieť rady. Sprav z prvého ranného moču 10tkový. Ten už by ti mohol niečo ukázať.

eleonora2705
autor
25. sep 2015

@luciannka83 ano to viem, ze ms moze byt ine..len tie priznaky neviem , ci maju trvat dlhsie..? ty si ich mala tiez ine ako aj ms? no jasne, clovek si vie vsugerovat..ja som zo zac.to stale pripisovala hormonom..ale ked zacali tiekrize,brucho a ine ppriznaky ,tak som uz zacala uvazovat o moznom tehu..ale aj tak len 50 n 50,ale ked pak tie prsia,,tak to uz mi zacalo vrtat hlavou..a zacala som byt par dni akoby prechladnuta a bolelo telo...no test som si aj vcera25kovy a predvcerom clearblue a nic.. 😒 no tak bohvie..ale aj pri prvom tehu mi zo zaciatku neukazal, ani sono ani krv..az v 7tt.. 😨

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre