icon

Dva pozitívne testy, tretí negatívny test. Som tehotná?

domuska11
3. jún 2012

Test Rapid clear- duch- pekne viditelna jedna strana ciarky, na druhy den som vyskusala nejaky svajciarsky test- v tieni tam bol vyraznejsi duch a dnes rano som mala Mamatest a tam nic :( a teraz neviem co dalej..prsia ma bolia neskutocne, mam husty biely vytok- ktory mi lezie dobre na nervy!!! Som 33 dc- mohli sa testy mylit??

iinka
3. jún 2012

nedáš foto testov?

pingu1
3. jún 2012

ja by som este par dni pockala a testla sa znova. rozne testy, rozna citlivost

piacere
Autor odpoveď zmazal
bobi3
3. jún 2012

ja som si robila testík a druhá čiarka bola jasne viditeľná, videl ju dokonca aj manžel 😀 na druhý deň som šla na krv a výsledok bol negatívny... takže všetko je možné 😒

kveta
3. jún 2012

Mamatest ma nizsiu citlivost, teda este nemusel zachytit tehotenstvo. Skus znovu Rapid clear.

tea333
3. jún 2012

mamatesty sa velmi nemylia, najma ak to bolo z ranneho mocu. ale nie je vylucene, ze tehotna si.
skus o 2 dni rano, alebo skocit ku gyn. na krv

nataskataska
3. jún 2012

ja som bola spokojna s pepino testom z DM, je cenovo dostupny, je 10tkovy a ukazoval dobre
a zial aj tri testy mozu ukazat // a tehu byt nemusis.. moze byt biochemicke, alebo mikropotrat... alebo o 9 mesiacov zdrave babo... najspolahlivejsi je krvny test

cherryl
3. jún 2012

zalezi od citlivosti testov ak su rozdielne aj ciarky maju rozdielnu intezitu alebo to test nemusi ani zachytit 😨