ahojte.možno s avám zdá stupidný názov diskusie ale mohlo sa stať že tehotenské testy vyšli pozitívne a hcg z krvi neg.?krv má byť 100%ná to viem ale čo tie testy.....ak vychádzajú falošne tak potom načo je také testovanie....
@romanka923 ok,ale ako kočky radia,v pondelok kup testa uvidíš........je fakt možné že sa pomýlili v labáku 😉
ja tiež robím v labáku a niekedy hlavne pri zastupovaní sa može stať,že sa nesprávne prepíšu výsledky 😉
@romanka923 A aký lekár? Gynekológ čo obvodný?Vďaka za info.
@koniarova obvodný....🙂 na gyndu sa ešte len chystám čo to má všetko znamenať 😕 není začo.
@romanka923 jasne pri pokladni.pepino 1.29 😉
Koľko si si teda vlastne robila tých testov? Keď mrknem do vyhľadávača aké témy si založila trošku mi to nesedí. 😠
@romanka923 mas nejake tehu priznaky?
@romanka923 niekedy zvyknu robit pozit.testy aj cysty, najlepsie bude ak ti dr spravi sono
@romanka923 No ako? Akosi sa ti už nechce diskutovať. 😒
@koniarova ktoré témy máš na mysli??
@alchemilkazltozelena práveže ani nie....
@romanka923 Tie, čo si písala pred mesiacom. Nesedí mi to nejako časovo. Buď ja neviem rátať, alebo si ty zle rátaš termín MS. Kedy si mala menzes v januári?
Len tak som znova narazila na túto tému. 😉 A vidím, že sa neozývaš, takže predsa sa zrejme moje podozrenie potvrdilo. Robíš si z nás "dobrý deň." 😠 😠 😠 😠
@romanka923 myslím že krv je 100 %....
@koniarova bože teba sa tu chce sliediť kto čo kedy dal aký príspevok? 😀 možno len potrebuje odpovedať na viacero variant naraz 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@romanka923 Kde ti robili tie výsledky krvi? Aký bol pri tom prosím postup a čo to stálo?