Máte skúsenosť s vysokou horúčkou v prvých týždňoch?

miskak33
22. nov 2017

Ahojte baby,
skúsim sa obrátiť na Vás, keďže som o svojej lekárky (sestričky) nepochodila. Posledné 4 dni som preležala v horúčke najvyššia 39.8. Zobrala som paralen asi 3 krát bez výsledku. Nurofen 4 krát zabral ako jediný. Pondelok som dostala od obvodného lekára Zinnat 500. Vôbec som neuvedomila, že mi to mešká keďže ma teplota úplne odpísala. Až keď som už neudržala v žalúdku ani čaj a nedokázala som si ani zuby umyť bez napínania. Test ukázal 2 čiarky jedna slabšia ale ani duch ani nič proste čiarka. Volala som hneď lekárke. Ale sestrička mi kázala volať až o týždeň ze to je ešte skoro a pýtam sa na lieky a ona mi povie že ona nevie nech volám pondelok. A ja šaliem :(. Vôbec neviem máte skúsenosť z horúčkou alebo tými antibiotikami? Čo robiť? Momentálne mám takú tupú bolesť v pravo v podbrušku a v zadnej pravej časti chrbáta. Ďakujem pekne.

zuzik307
22. nov 2017

@miskak33 liecit sa je to najlepsie, co momentalne mozes spravit...moc ti obvodak bral?

miskak33
autor
22. nov 2017

liečim ako najlepšie viem. Nie nebral ani krv ani moč.

ajbka
22. nov 2017

Vela diskusii je ohladne teplot pri chripke a nachladnuti aj na e mimino.cz. zinnat sa moze v tehotn. Teplotu treba zbijat.

slavka030
22. nov 2017

Zavolaj k obvodnému. Ja som ráno zistila ú gyn. Že som tehotná. A večer som mala 40tky. Šla som na pohotovosť, urobili moc a mala Som infekciu. Dostala som atb.ale už si nepamätám aké. Zavolaj k obvodnému alebo lekárne.

miskak33
autor
22. nov 2017

@slavka030 tak antibiotika mám hore kočka písala, že sa môžu v tehotenstve tak aspoň niečo, ale ráno zavolám obvodnému a radšej nech zoberie moč aj krv .

miskak33
autor
22. nov 2017

@ajbka extra som na internete nehladala všetko lebo sa veľmi nato necítim preto som si dovolila vytvoriť novy diskusiu. Aspon nieco pozitivne ze sa môžu v tehotenstve. Teplotu sa mi podarilo už dať dole.

vera55555
9. aug 2021

@miskak33 ahoj mozem sa ta opytat ako ste s babom dopadli po tych horuckach je vsetko ok? Ja som tiez mala 3 dni horucky 38.5 a traviace tazkosti a az po 2 tyzdnoch som zistila ze som tehotna takze mam dost obavy ohladom horucky ci to nema vplyv na vyvoj babatka

gloria31
9. aug 2021

@miskak33 nevedela som ze som tehu. Vedela som ze mi meškajú. Bola som unavena a mňa klatili zimnice. Skúste zavolať na gynekológiu s týmto problémom

vera55555
11. aug 2021

@gloria31 ja uz som to prekonala len som chcela vediet ze ci to nieco sposobilo...ci to ma v kazdom pripade nejaky vplyv. Ja som este dojcila takze som mala menstruaciu dost nepravidelnu preto som nevedela ze som tehu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre