Meranie bazálnej teploty + ovulačné testy = zvláštne výsledky

dundusa
23. jún 2011

Prajem krásny deň milé dámy. Mám taký menší problém a neviem ako ho vyriešiť. Kúpila som si ovulačné testy a prvýkrát som ich použila. Mrchu mám skoro pravidelne (28, 29, alebo 30 dňový cyklus, pravidelne každý mesiac). V júni 2011 aktuálny mesiac som začala s testovaním 11 DC, kedy testovacia čiarka na OT bola taka slabulinka, že ju nebolo ani vidno. To samé aj na 12 DC. Na 13 DC to začalo vyzerať sľubne, čiaročka silnela. Na 14 DC takisto bola silnejšia, ale nie taká ako ta kontrolná. Myslela som si, že to príde na 15 DC. No bola som sklamaná, keď som si spravila OT, tak čiaročka už bola slabšia a dnes 16 DC už žiadna.
Neviem to pochopiť už aj z toho dôvodu, že na 10, 11, 12, 13 DC som mala mokrý vodnatý výtok a tam mi neukazovalo skoro žiadnu čiarku a na 14DC, kedy ukazalo najsilnejšiu som už mala taky biely lepkavy vytok.
Anovulačný cyklus vylučujem len z toho dôvodu, že ak má žena pravidelný menzes, tak v takých prípadoch sa anovulačné cykly nezvyknú vyskytovať. Skôr sa prikláňam k názoru, že z toho 14 DC na 15 DC prebehla asi ovulácia, len som to nestihla s tým pásikom, keďže som si robila toho 14DC o 15.00 a na druhý deň tiež 15DC o 16.00, čo je 25 hodinový rozdiel. Preto mám predpoklad, či ovulácia nebola práve vtedy. Čo vy na to?????? Tiež si to myslíte, alebo máte iný názor???
Takisto chcem podotknúť, že si meriam BT a z toho mi ani nevyšlo, žeby som mala ovuláciu. Pripájam aj zatiaľ nedokončený graf.
Zaujíma ma však taká vec, že ak by sa mi podarilo otehotnieť, to znamená, že ak by došlo v plodnom dni k oplodneniu, čo ukáže hneď po oplodnení ovulačný test? Ukáže neagítvny výsledok alebo pozitívny??? Myslela, som aj na tú možnosť, žeby to vyšlo
Prosím Vás o vaše názory!!!! Ďakujem
Takže na fotke sú 3 testy z 11, 12 a 13 DC. Ďalšie nemám odfotené, lebo nie som doma a nemam ich dať ako do PC. Ale ten 14 DC bol takmer taký istý ako 13 DC a ten 15 DC ako 12 DC (možno trolilinku silnejši).

janocka
23. jún 2011

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre