Môžem cítiť bolesť v podbrušku deň po oplodnení?

anonym111
28. nov 2011

Je možné pociťovať bolesť v podbrušku deň po prípadnom oplodnení? Nie je to skoro? 😒

nibiru
28. nov 2011

je tp skoro !bolest mozes citit skor pri zahniezdeni a to trva od 6-10dni!ale pochybujem mna nic nebolelo a to som mala aj implantačne spinenie.

emilia25
28. nov 2011

ahojte mojho druheho syna sme splodili 2dni po ms.este som spinila a mna 3dni potom stale bolelo podbrusku a to som si este hovorila ze to nie je mozne ved mi pred chvilu skoncila a uz by ma ni nemalo boliet.no a o par dni uz som na sebe pozorovala dalsie zmeny tak uz som vedela ze sme tehotny aj ked mi test vysiel negativny.v den meskajucej ms mi uz vysiel pozitivny.

anonym111
autor
28. nov 2011

Lebo dnes je to presne 11.deň čo ma bolí v podbrušku a neviem prísť na koreň čo to môže byť. Pretože všade je len písané , že je to tehotenstvo . Aj keď pred 12.dňami sme mali s priateľom nechránený styk, ale všetko bolo mimo mňa.A inokedy máme vždy ochranu. Od druhého dňa pociťujem tie bolesti a mám po menštruácii. Deň pred M som si spravila test a vyšiel negatívny a potom som dostala mrchu a tá mi skončila 16. a potom sme mali styk. Už som dosť vystresovaná. Ak môžem tehotenstvo vylúčiť môže ísť o nejaký zápal? Pocitujem tú bolesť a mierne bolesti v krížoch, ale tie zvyknem mať. Je pravda, že to môže byť aj nejaké nachladnutie, lebo som v tom čase od kedy to začalo chodila na ľahko oblečená. 😒

anonym111
autor
28. nov 2011

@emilia25 tak mám vyčkať z testovaním až do dňa menštruácie? Lebo som dosť na nervy. Rozmýšľam nad návštevou doktora, keď to bude pretrvávať viac ako dva týždne 🙂

emilia25
28. nov 2011

ja som tak dosla k doktorvi ked mi jeden den meskala a ten sa na mna kukal jak na neviem co a povedal mi ze to on este neuvidi mam prist az ked mi bude minimalne 10dni meskat.a pri druhom tehotenstve som si robila test den pred ms a vysiel negativny a den kedy mi mala dojst som si robila rano a uz vysiel pozitivny.ja tiez teraz cakam az do 6 kedy mi ma prist a zas si testnem dnes mi vysiel negativny.a to som si kupila ten najcitlivejsi.ale aj napriek tomu viem ze som tehotna.je to ten najpomalejsi mesiac v zivote.

anonym111
autor
28. nov 2011

Tak ti potom držím palčeky nech ti víde tak ako si praješ 🙂

emilia25
28. nov 2011

@anonym111 dakujem velmi pekne.no moze ist aj o zapal skus ist teda k doktorovi ale dobre by bolo keby si mu povedala aj o tom nechranenom styku aby to mohol vylucit alebo potom neskor potvrdit.

majkushka
30. nov 2011

@emilia25 ako to vieš priznaky nejake ?

irisameerah
1. dec 2011

@anonym111 Ahojky, ako tak čítam tak nemusí ísť o tehotenstvo. Môže sa jednať o zapálené močové cesty, alebo je tu ešte možnosť, že keď Ťa pobolieva v podbrušku a bolí Ťa v krížoch, tak to by mohlo byť spôsobené aj drsnejším sexom ... Vyznie to hlúpo, ale ak tvoj priateľ drsnejšie prirážal do Teba, tak aj to niekedy vyvolá takéto bolesti. Alebo ak si zbadala u seba aj nejaký výtok, tak to môže byť aj mykóza, alebo niečo podobné ... Ak problémy neutíchnu , tak radšej choď k lekárovi. Držím palce aby všetko bolo ok

meyby
1. dec 2011

@anonym111 mozes citit mi ked sme sa snazili o babatko, tak ma tak dvakrat pichlo ale nie v podbrusku ale v kriziach...neviem co presne mas namysli... 🙂

emilia25
1. dec 2011

@majkushka ahoj mne vzdy sa naleju prsia aj teraz ich mam uz vecsie.a vyteka mi sem tam ta tekutina z nich.dalej to vidim aj na pleti mam ju taku inu aj na rukach to vidim to je u mna taky prvy priznak.tiez sa mi meni pupok aj ma tak svrbi alebo co mi to robi.no to som zo zaciatku nikdy nemala.sem tam ma stuchne vo vajecnikoch.zle mi este neni aj ked ma sem tam natiahne ale to ked prebalujem maleho ked je pokakany.a uz som mala aj chut na pizzu ale taku strasnu ze som taku este nemala.sama som bola z toho prekvapena.no aj tak mi test este nevysiel musim pockat do 6 a uz isto vijde.

evikaba
1. dec 2011

@emilia25 aj ja mam take stuchane vo vajecnikoch 🙂...dufam,ze nam to vyjde

emilia25
1. dec 2011

@evikaba aj ja uz by to bolo 3 tehu ale stale robim to iste aj ked viem ze test mi vijde az den meskania stale si myslim ze by mohol vijst a kupujem testy co mi uz chlap nadava naco si ich kupujes sak pocaj do 6 a ja ano to je posledny a zas si ho kupim a urobim tento mesiac je taky dlhy nemozem sa dockat uz aby bolo 6 rano.

emilia25
1. dec 2011

@evikaba aj brucho sa mi tak uz tvaruje mam ho ine ako predtym.no ale kazdo padne pojdem 19 k doktorovi ci to bude tak alebo onak musim ist na prsniky uz som tam mala byt davno tak to vsetko sklbim do jedneho aj ked zas pri tehu mi robit kontrolu asi nebude ani pri kojeni mi nerobil ze az ked do kojim.

emilia25
1. dec 2011

@meyby ahoj aj mna sem tam bolia krize hlavne ked sa obuvam tak sa ani vystriet nemozem.

meyby
1. dec 2011

@emilia25 lenze ja som to pocitovala vecer po milovani ked sme sa snazili o babtko, a vtedy sa to aj podarilo🙂

emilia25
1. dec 2011

@emilia25 a este sem tam ma zaleje take horuco po tele a tiez aj srdce kolko razy citim co mi bije odusu.

emilia25
1. dec 2011

@meyby jaj ja som zase vedela ze sa nam to podarilo ked to vsetko zostalo vo vnutri a nic nevitieklo a na druhy raz ked sme sa pokusali uz to vsetko vyslo tak som vedela ze to vyslo na prvy pokus.

meyby
1. dec 2011

@emilia25 toto som si vsimla aj ja ...ale ako laik az s odstupom casu som si pospajala suvislosti...🙂

emilia25
1. dec 2011

@meyby ale je ten mesiac velmi dlhy ked to zena ocakava ze sa to potvrdi teda aspon u mna je to tak vzdy.

meyby
1. dec 2011

@emilia25 ja som praveze otehotnela ked som to najmenej cakala, meskala mi 2 tyzdne a stale som si myslela ze som asi nachladla...a ked prisli prve nevolnosti tak uz mi to bolo jasne ze nejde o nachladnutie...az potom som si davala dokopy suvislosti...že som si to mohla vsimnut...

emilia25
1. dec 2011

@meyby jaj no u nas to je vzdy planovane tak preto mi to vzdy ten mesiac tak pomaly uteka.chceme este jedno potom teda celkom 4 deti.a tento rok sa chcem prihlasit na skolu tak by to bolo akurat kym neskoncim a potom sup na karieru.

kralicica
1. dec 2011

bolesti citit mozes, coby si nemohla 🙂 ale s tehotentsvom to nijako nesuvisi.

majkushka
1. dec 2011

@emilia25 a kolky den si po oplodneni ? , teda my sme sa pokušali od nedele mala som aj folikulometriu spravenu , len ma bolia , vaječniky tak neviem ci to može byt , už si to nepamatam už je to dlho sedem rokou dozadu , tak zistujem ci to može či nie ?

emilia25
1. dec 2011

@majkushka ahoj mi sa pokusame stale ale viem ze sa nam to podarilo 16 a teraz 6 by mi akoze mala dojst tak dufam ze mi uz ten test vijde pozitivny.

majkushka
1. dec 2011

@emilia25 a kedy sa prsia naliali ? na ktory den a aky mas cyklus ? nam sa už trištvrte roka nedari 😠 , ale som po laparke tak verim že by to mohlo vísť

emilia25
1. dec 2011

@majkushka mne na druhy den sa naliali a o par dni som citila na tricku mokre a to mi tiekla ta tekutina z prsnikov.cyklus mam velmi nepravidelny .druheho syna sme splodili 2dni po ms co som este spinila.ale teraz som mala ovu asi na 10den tak mi to vychadza.

emilia25
1. dec 2011

@majkushka niekedy sa aj odporuca pocas ms

majkushka
6. dec 2011

@emilia25 ako dopadol testik ? ci nebol dnes

emilia25
6. dec 2011

@majkushka ahoj no vcera som si robila test a vysiel krasne pozitivny ale dnes rano mi vysla druha palicka strasne uplne slabunka tak som s toho taka vykolajena som cakala ze bude aspon taka ako vcera nie ze ju tam pomaly ani neuvidim.no ved uvidim 19 idem na potvrdenie tak som zvedava co a ako.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre