Myslíte, že môžem byť tehotná?
Ahojte potrebujem veľmi vašu pomoc. Pred týždňom som začala chodiť schalanom s ktorým som mala tri krát nechránený pohlavný styk ale on nikdy nedospel k vyvrcholeniu. Mohla som i napriek tomu otehotniet? prosim vas pomozte mi

•
2. okt 2015@eliska1986 zajtra rano si mozes urobit tehu testik, uz by ti mohol ukazat a prezradit, mna prezradil dusika na 9-10dpo 😉 drzim palce
0
@sara34valentina no mne sa teda tento krat podarilo na 1x 🙂 Uz som ani nedufala ze budem este tehulka....velmi sa tesim...Dufam ze bude vsetko ok ako pri prvom.Caka ta nadherne obdobie...tak si ho uzivaj..🙂 Ja som mala pohodove tehotenstvo...ziadne vracanie...mozno ak raz.Teraz mozem porovnavat 🙂
@sara34valentina ahoj moja,a nie je skoro na testovanie,potvtdenie tehotenstva?nemala by som pockat ci pride menzes.Ved je tolen par dni,co sme sa milovali presnejsie 28.9. A menzes ma prist teraz 5.10.mohlo by sa podarit na prvy krat?Bo jedna maminka mi vravela,ze je to len 5%sanca,ze som tehotna.Preto sa pytam
@eliska1986 ovulku si ale nemala 28.9. ak mas dostat ms 5.10. tak ovulka musela prebehnut cca 24-26-9
@zuzik1927 ofot nam to 🙂 ja som mala dusika uz na 9-10dpo 🙂 ano unavena som bola aj ja , a sliny? mna napinalo na zaciatku pri umyvani zubov 😉
Baby,maminky ja som z toho hotovy debil.Tak mozem zajtra skusit test,alebo este cakat.Sex bol 28.9. A menzes ma byt 5.10.
@eliska1986 a ten sex si mala iba 28.9??? predtým cez ovu nič?? lebo ak nie tak neviem čo chceš na tom teste vidieť...
@ivanaliana ...krasne //...gratulujem, uzivaj tehulkovanie...duch to urcite nie je, su to krasne kolajnice!...😉
@aanetkaa1 Milovali sme sa aj 24.9.ale ci sme davali uplny pozor neviem povedat,potom sme sa milovali toho 28.9napplno,no a test som robila dnes a ykazal len jednu ciarku tak uvidim.Juj babtenko by som chcela velmi.
@barborka0 je to rozmazane..... ako pisala luta skus o 3dni a ak nestmavne skoc ku gyn mozno si spontanne potratila.... snad ale stmavne , aj zazraky sa deju 😉
@steinarka Áno viem čo je bazálna teplota a kde sa meria. Práve preto som dodala,že pod pazuchou. Pretože nechápem prečo mám už niekoľko dní zvýšené teploty a chorá niesom 😊 bazálku si meriam od minulej nedele iba a každý deň ráno 36,9 a dnes 37,1. Je to len 7 dní tak sa uvidí 😊
@sara34valentina ahoj, tak nakoniec vcera prisla ms, ale je slaba a boli ma stale brucho dost..neviem este v ten den som si zmerala tepolotu - ked prisla ms, a bola vyssia ako den predtym..pozerala som aj teraz na ten test a tam priste bola ciarka..
Baby ja neviem ci mi uz sibe alebo co 😃 ale akoze vcera bolo 1DC ae ked ja mam prazdnu vlozku, krv je iba vtedy ked som na WC inac nic, brucho bolelo uz aj v nedeen a boli dodnes ako uz nic strasne...ale tak co je toto uz za ms...a co ten duch? ak by islo o biochemicke nebola by ta mrcha hnusna skareda silna??
Začni písať odpoveď...

Odošli