Príznaky tehotenstva už 5 dní po oplodnení?
Ahojte, chcem sa informovať či už na piatý deň po oplodnení je možné mať nejaké príznaky? Ide o to, že mám trošku tlaky v podbrúšku, lepšie povedané mám pocit akoby som mala menštruáciu ale tú by som mala dostať až o týždeň. Ešte nikdy som tento pocit pred tým tak dlho nemala. Vždy tak 1 - 2 dni pred dostaním.
Ďakujem za rady
Ďakujem za rady

•
4. dec 2008baby ked vam skoncila mrcha nolely vas aj nadalej prsia??lebo mna nie len pred mrchou a ked to mam brat ze mam uz po mrche tak nechapem preco ma potom tak bolia stale
0
peti však to jekrásna čiarka určite sa jedná o normálne tehu však sa už netrámp a zajdi si kdr ja som mala takú až na 10 deň meškania
ja som výraznú nemala hádam ani v 9 mesiaci 😃 nerozumiem ti prečo nejdeš na gyndu
siedmeho sa čoraz častejšie blíži....no som fakt zvedavá....vždy dva dni pred MS...mávam migrénu (ale takú že musím preležať v posteli, bez jedla, a všade musí byť ticho - vtedy mi naši cmuka varujú)....teraz by ma mohla migroška obísť...hmmm....ale mávala som ju aj počas tehu... |-|
peti takú ledva viditeľnú musela som ju hľadať ... 😃 ak ju máš takp ako hovoríš to určite nie su falošné moje falošné boli ledva viditeľné skôr lebo som ju chcela tamvidieť 😃
uvidíš, že budeš maminou
lili ja som mala takú raz v tehu a nikdy viac :-p
lili nazaložíš si album aj s foto tvojho cmuka?
uvidíš, že budeš maminou
lili ja som mala takú raz v tehu a nikdy viac :-p
lili nazaložíš si album aj s foto tvojho cmuka?
no vidim ju tam ja aj priatel 🙂 luci keby som ju videla iba ja tak normalne o sebe zacnem pochybovat ci som normalna 😃 😃 😃 😃 aj teraz som mu volala ci tam stale je lebo vcerajsi test som si nechala pre istotu 🙂 dnesny co mam robeny pocas dna kedy som uz 5 krat cikala mam u seba a tam je ledva viditelna, ale vidim ju tam 🙂 uz som pouzila aj lupu ci vidim dobre 😃 😃 😃
Boze si musite mysliet ako mi sibe 😃 😃 😃
Boze si musite mysliet ako mi sibe 😃 😃 😃
bože peti,
veď ty si tehu.....my sme sa o prvé snažili rok aj pol.......a zakaždým bola iba / keď som skúšala testy....ale vtedy raz....tak tam bola čiarka a nie silná...taka slabulinká...a hneď som tomu verila...a to som testovala večer v deň očakávanej MS..lebo predtým mi to nikdy neukázalo....a ráno som spravila ešte jeden a boli tiež dve čiarky a tiež tá druhá slabilinká......a mne to bolo jasné....nepochybovala som...tak ani ty nepochybuj... x-)
veď ty si tehu.....my sme sa o prvé snažili rok aj pol.......a zakaždým bola iba / keď som skúšala testy....ale vtedy raz....tak tam bola čiarka a nie silná...taka slabulinká...a hneď som tomu verila...a to som testovala večer v deň očakávanej MS..lebo predtým mi to nikdy neukázalo....a ráno som spravila ešte jeden a boli tiež dve čiarky a tiež tá druhá slabilinká......a mne to bolo jasné....nepochybovala som...tak ani ty nepochybuj... x-)
ahojte babenky tak som si urobila rano konecne test a som natom ako peta 😞 jedna ciarka bola uplne viditelna ale ta druha slaba :-| a merala som si aj rano teplotu a klesla mi uz 😞 boze preco musim po tom tak patrat a nemozem to mat hned na 100%iste?bodaj by to bola pravda a vyslo to 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli