Príznaky tehotenstva už 5 dní po oplodnení?
Ahojte, chcem sa informovať či už na piatý deň po oplodnení je možné mať nejaké príznaky? Ide o to, že mám trošku tlaky v podbrúšku, lepšie povedané mám pocit akoby som mala menštruáciu ale tú by som mala dostať až o týždeň. Ešte nikdy som tento pocit pred tým tak dlho nemala. Vždy tak 1 - 2 dni pred dostaním.
Ďakujem za rady
Ďakujem za rady

•
13. mar 2009moc nie ja tak 28-31dni,ale to brucho ma vazne vytaca,pred menzesom ma tak casto neboli,hlavne ked viac chodim,ak si lahnem ustupi to,hm....
0
pisala som sem asi pred hod.a pol a vobec to tu neukazalo..to co?s tehot.testami mam svoje skusenosti-ked.bol pozit.,nebola som v tom a ked negativny,tak ano ]-( .No ale nie vzdy,len to pisem,akoze sa mi to stalo.Myslim,ze ste tehotne vsetky 3 x-) .A myslim,ze ja mam jedine zapal moc.mechura alebo ma poraza 😃 .Zle mi je stale,skoro odpadavam,stale mi napriek tomu ze mi je blbo nieco chuti,bolest ako na ms a to ma prist az 28.3.,sem tam pichnutie na pravej strane a co teda isto nie je priznak tehu-zakaleny bledy moč co ma znepokojuje.V pond.asi letim k dokt.
ja mavam od vysadenia ha pravidelny na 28den dnes som 30 a stale nic.od vysadenia ha mi nemeskali ani raz.prsia ma bolia na dotyk sem tam mam picha vo vajecnikoch mam take tlaky v podbrusku ako pred ms ale menej mam taky biley natahovaci lepkavy husty hlienovy vytok.zacala som rapidne pit kavu a napchavam sa stale pizzou. 😃 tak uvidime ci nahodou ta mrcha mrchata hnustna nedorazi :-p ty skus zajtra alebo v nedelu testnut.aj ja budem zase zajtra ale spravim ho hned rano dufam,ze tam uz budu // 😉 budem ti drzkat palceky aby ti to vyslo 😉
:-p no to som nevedela.A nechapem ako zapal mechura moze suvisiet s uhniezdovanim resp. zaciatkom tehu =-) .Angi vies,vtipne je to,ze ja mam nepriechodne vajcovody..A tak to by bol skor zazrak.Ale co som vam neprezradila je,ze uz asi 4 mesiace pijem kombuchu co by teda podla mojich informacii mala precistovat vsetko ..Zazračná huba..akurat ze tomu neverim... 😞
Dakujem suseda 😉 -no vies,Prievidza je tu za rohom.ano,robili to pod narkozou pred rokom aj nieco.Ale to je na figu,lebo moj muz je bud stale v robote,alebo neposlucha 😃 ,takze my len tak sportovo-ako vydá :-p zarabame.. To by bol fakt zazrak..no ale min.tyzden vydalo,tak dufat mozem...rano tu chcem mat vysledky vasich testov a urcite ste tehu tak ja budem hladkat monitor a hadam mi to prinesie stastie :-N
fuha tak to je teda dost angi
sofi bodaj by simala pravde a boli by sme vsetky tehu ja teraz este viac ako inokedy lebo keby teraz som tak mam deticky mozno aj na den presne po roku mala je 21.11 a teraz by mi vysiel termin podla tehu kalkulacky na 19.11.to by bola parada :-p
sofi moj muz tiez chodi prec a na snazenie mame len tyzden v mesiaci 😞 niekedy sa povadime alebo nieco a potom stracame cas este aj z toho tyzdna :-N ale tento tyzden ked nemam mrchu tak mozeme aj teraz :-N :-N 😃
sofi bodaj by simala pravde a boli by sme vsetky tehu ja teraz este viac ako inokedy lebo keby teraz som tak mam deticky mozno aj na den presne po roku mala je 21.11 a teraz by mi vysiel termin podla tehu kalkulacky na 19.11.to by bola parada :-p
sofi moj muz tiez chodi prec a na snazenie mame len tyzden v mesiaci 😞 niekedy sa povadime alebo nieco a potom stracame cas este aj z toho tyzdna :-N ale tento tyzden ked nemam mrchu tak mozeme aj teraz :-N :-N 😃
dinduska presne ako u nas.Ale moj je niekedy doma kazdy 2.tyzden,niekedy na tyzden po 3 tyzdnoch ako ten tvoj.A ozaj keby nebolo hadania,hadam by aj viac šancí bolo 8-( .Angi to mas fakt pestre,toho sa obavam-vsetko to absolvovat,to neni ziadna sranda.Baby vobec neviem kedy dnes zaspim..poobede som zaspala v synovej izbe na 2 a pol hod. ako poleno co ja nezvyknem...a minulu noc som dobre spala,tak neviem...asi ma nieco obchadza x-) asi ten zazrak :-p
markiza ja sa sem tam zapojim aj do temy novembrove babatka 2007 ale vacsinou (stale)pisem sem 😃
sofi ja od keby som zacala pijavat tu kavu tak chodim spavat vzdy po polnoci.minule som dostala chut na kavu o 7 vecer tak si to viete predstavit do pol 4 som tu stepovala 😃 :-N :-N
sofi ja od keby som zacala pijavat tu kavu tak chodim spavat vzdy po polnoci.minule som dostala chut na kavu o 7 vecer tak si to viete predstavit do pol 4 som tu stepovala 😃 :-N :-N
nic netrva vecne ...aj to je pravda.Ani to zle,ale ani to dobre..a co ma prist pride.Takze toto zle cakanie tiez isto skonci a cim dlhsie trva ,tak tym skor uz odide...lebo nic netrva vecne.Takze musi prist co má prist aj ked nebudeme nic silit.To znamena len jedno...onedlho sme tehotne vsetky 😃 ...ale som to vymyslela,co :-N
Začni písať odpoveď...

Odošli