Príznaky tehotenstva už 5 dní po oplodnení?
Ahojte, chcem sa informovať či už na piatý deň po oplodnení je možné mať nejaké príznaky? Ide o to, že mám trošku tlaky v podbrúšku, lepšie povedané mám pocit akoby som mala menštruáciu ale tú by som mala dostať až o týždeň. Ešte nikdy som tento pocit pred tým tak dlho nemala. Vždy tak 1 - 2 dni pred dostaním.
Ďakujem za rady
Ďakujem za rady

•
13. mar 2009si dobra,ako si nato prisla...xixi
0
nevadi,urobim ju asi v utorok ked pride mangel ...isto sa potesi.dinduska tak nieco zbodni,ja hodim este pralinky a idem asi zalomit,uz to na mna lezie..a rano musimist do obchodu tak nech som neni ako ovááááta :-| ..som myslela ze dnes nezaspim,ale huba sa mi otvara az mi kutiky trha,tak...idem asi
Kukuk,
no baby, tak som prelúskala, čo ste tu včera popísali a že toho bolo a čakám na tie úžasné výsledky a vy asi ešte drochmete ]-( . Ja chcem vidieť vaše víťazné príspevky 🙂 .
Včera ma už konečne neboleli kríže a večer, keď som končila v práci som mala ťahavý, hlienový výtok (snáď plodný hlien), ale toľko, že ma skoro prekotilo. Tak som hneď kalkulovala, ako ukecať drahého na mojkanie, keďže aj vo štvrtok bolo😛. No, tak som ho večer namasírovala a zneužila, tak sa hádam zadarilo 😃 . Teraz už ,,len" čakať dva týždne, či príde alebo nie a nesledovať sa 8-( . Už teraz vie, že to nedokážem...
no baby, tak som prelúskala, čo ste tu včera popísali a že toho bolo a čakám na tie úžasné výsledky a vy asi ešte drochmete ]-( . Ja chcem vidieť vaše víťazné príspevky 🙂 .
Včera ma už konečne neboleli kríže a večer, keď som končila v práci som mala ťahavý, hlienový výtok (snáď plodný hlien), ale toľko, že ma skoro prekotilo. Tak som hneď kalkulovala, ako ukecať drahého na mojkanie, keďže aj vo štvrtok bolo😛. No, tak som ho večer namasírovala a zneužila, tak sa hádam zadarilo 😃 . Teraz už ,,len" čakať dva týždne, či príde alebo nie a nesledovať sa 8-( . Už teraz vie, že to nedokážem...
dinduš, už netestuj, len míňaš peniažky, za ktoré potom budeš môcť dokupovať výbavičku :-p. Keď bude meškať viac ako týždeň, choď k dokymu. Skús sa zatiaľ dajako zamestnať, ja idem teraz poupratovať dom, navariť a potom chcem vyskúšať servítkovú techniku :-N , rada by som vylepšila jednu starú stoličku, tak drž palce, aby sa na ňu dalo pozerať 😃 .
Ale závidím Ti, Tebe už aspoň mešká, ja som len 17DC.
Ale závidím Ti, Tebe už aspoň mešká, ja som len 17DC.
ahojte kočky dokým som si všetko prečítala hrozné, takže ja som bola u doktorky a nie som tehu petože ako som prišla od doktorky tak večer som dostala mrchu :-p asi od strachu sa pustila lebo mi doktroka povedala že tam mam slabý zápal a dala mi framikoinové čipky a že ak neprejde tak antibiotiká ale že sa nemôžeme vtedy snažiť a že ked zápal ustúpi tak mrcha príde.
Začni písať odpoveď...

Odošli