Príznaky tehotenstva už 5 dní po oplodnení?
Ahojte, chcem sa informovať či už na piatý deň po oplodnení je možné mať nejaké príznaky? Ide o to, že mám trošku tlaky v podbrúšku, lepšie povedané mám pocit akoby som mala menštruáciu ale tú by som mala dostať až o týždeň. Ešte nikdy som tento pocit pred tým tak dlho nemala. Vždy tak 1 - 2 dni pred dostaním.
Ďakujem za rady
Ďakujem za rady

•
12. dec 2007držím vám palce všetkým....aj my sa snažíme, ale najdôležitejšia je psychika a je veľmi ťažké ju ovplyvniť...ja viem o tom svoje...že vraj na to každá príde sama (mi kamošky hovorili) väčšina otehotnela vtedy, ked už prestali dúfať a už prestali na to myslieť a to je tak po roku snaženia...a vtedy to príde!!!
0
Ahojte kocky. Dlhsie som tu nebola. Kramsosky prisli na 38 den a to som rano este mala zvysenu teplotu. Som mimo tabuliek :-| Tak sme sa s doktorom dohodli, ze si nemeriam a nechavam to tak.. no jednoduche to nie je, nemysiet na to, ale snad to vyjde. Dik vam sa odpovede a snad sa skoro ozvem s pozitivnimy spravami. Folikuly praskli tento tyzden, tak cakame, ci nieco bude.
christie viem, že tzo nie je jednoduché, ale u mna to tak bolo merala som , myslela nas to a nič a potom, keď sme chceli ísť do zahraničia tak som otehotnela no bolo to presne tak, že mi nasadili HAk brala som ju dva mesiace a po vysadení mrchauž nedorazila. HAK mi nasadili na úpravu cyklu...budem ti silno držať palce nádej umiera posledná určite sa dočkáš
zienky, mne pri prvom tehu tiez ukazal test // az ked mi mrcha meskala 14 dni a to bola ta druha ciarka slaba, len bohuzial som v 7 tyzdni potratila, tak sme museli mat 3 mesiace pauzu a teraz sa uz snazime znova
tebi, prsia ma boleli príšerne, no nie iba na začiatku, ale celé tehotenstvo a boli poriadne zväčšené (dobré na pohľad, no tie bolesti chrbtice....), mala som rovnaké myšlienky a strach ako ty
Bubinko, výtok by si asi na začiatku nemala mať, lebo v tehotenstve je vag.hlien hustý, uzatvára krčok maternice. No testovala by som to najskôr po 14.dni
evitka, držím palčeky, nech ti to čoskoro vyjde.Nio podľa seba viem, že keď sme sa smažili tak stále nič, len plač každý mesiac, no a keĎ som to definitívne vzdala a pustila to z hlavy, v ten mesiac som ostala tehu
Bubinko, výtok by si asi na začiatku nemala mať, lebo v tehotenstve je vag.hlien hustý, uzatvára krčok maternice. No testovala by som to najskôr po 14.dni
evitka, držím palčeky, nech ti to čoskoro vyjde.Nio podľa seba viem, že keď sme sa smažili tak stále nič, len plač každý mesiac, no a keĎ som to definitívne vzdala a pustila to z hlavy, v ten mesiac som ostala tehu
kocky nam sa to predtym podarilo na prvy raz, tak uvidime, mna teraz ties strasne bolia prsia a su riadne opuchnute, ale nebudem si nic namyslat
adi ale ja som vazne mala taky vytok aj teraz este trosku mam sice este nemam potvrdene od doktora ze som na 100%tehot.ale test mi vysiel a tie moje prsia ani nehovorim uz teraz ich mam o dve cisla vacsie...a to som mala aj pri prvom tehotenstve tiez som si uzila s chrbticou ako pises aj ty...
jooooooooooooooj, babuľky, strasne vám všetkým držím palce,nech vám to vyjde, pri Martinkovi som sa riadne natrápila, mám to v živej pamäti, ako som ho chcela a stále nič, potom hneď od začiatu tehu problémy, bolesti podbruška, bála som sa, že to nevydrží, okolo 6týždňa do 10.krvavé výtoky, moje zúfalstvo, potom otváranie, cukor, tlak, od 36.týž. tvrdnutie, no šťastne sa to skončilo, malý bol nakoniec v brušku do termínu, tak nezúfajte a hlavne buďte kľudné, lebo nervozitou nerobíte dobre bábätkám (no to sa mi dnes ľahko hovorí, že?)ä
ešte raz držím palce všetkým
ešte raz držím palce všetkým
Začni písať odpoveď...

Odošli