Príznaky tehotenstva už 5 dní po oplodnení?
Ahojte, chcem sa informovať či už na piatý deň po oplodnení je možné mať nejaké príznaky? Ide o to, že mám trošku tlaky v podbrúšku, lepšie povedané mám pocit akoby som mala menštruáciu ale tú by som mala dostať až o týždeň. Ešte nikdy som tento pocit pred tým tak dlho nemala. Vždy tak 1 - 2 dni pred dostaním.
Ďakujem za rady
Ďakujem za rady

•
19. máj 2006cuba vobec nic v praci nerobim len si tudopisujem ty si tiez vpráci? co robíš? a babenko si ešte tu?
1
inak ja som o tom nevedela a zabudla ale mne sa po roku vratili plesne... a to cca 5 dni po oplodneni.. to bol prvy priznak ale to som vtedy netusila 😃 to mi az potom doktor povedal ze tam vznika idealne prostredie na take mrchy 😞 a tiez moje hodinky vynechali den a bolo mi to jasne a test to dokazal.. a potom mi zaccali rast a boliet prsia... bradavky sa asi tak zvojnasobnili a stmavli a aj brusko sa odulo.... 😉 zle mi zacalo byt od cca 7 az 8 tt 😃
to ja papam tiež pijem acidka a jem jogurty umyvam sa len s laktacydom a aj tak sa tej pliagy neviem celkomzbavit už už mam pocit ze je to prec a zase ma svine prepadnu...a počas tehotenstva sa ti to nevrátilo tak to je dobrá správa pre mna možno aj ja budem mat také štastie... 🙂 tak držim palce
Začni písať odpoveď...

Odošli