Silný biely výtok a meškanie menzesu

saskiaaa
12. nov 2013

mam problem ms som mala dostat 9.11. 2013 a nedostala som namiesto toho mam silny bieli vytok ktory je vidiet aj na nohavickach neviem co to moze by a s coho kedze som to zivote nemala ovulacia to asi nemoze byt ci. ? Dakujem za odpovede vytok vobec nezapacha a ani nepali

saskiaaa
autor
14. nov 2013
saskiaaa
autor
14. nov 2013

@krprtka dakujem 🙂

nikus20
14. nov 2013

@saskiaaa gratulujeeeem🙂)))

saskiaaa
autor
14. nov 2013

@nikus20 dakujeeeem 🙂 sice sa este spamatavam 🙂 a to sme ninuli plodne dni

lakris
14. nov 2013

@saskiaaa Gratulujeeeeem 🙂

saskiaaa
autor
14. nov 2013

@lakris dakujem 🙂

katkasofi
14. nov 2013

@saskiaaa tak veľká gratulka. A drahý ako reagoval? 😉

saskiaaa
autor
14. nov 2013

@katkasofi ako prve som to povedala mame ta v soku 😀 a sa tesi a priatelovi som napisala a neskutocne sa tesi takze je to dobre len otcovy to poviem az ponovom roku :-\

katkasofi
14. nov 2013

@saskiaaa bože to je tak kraaaasne🙂 drž sa a radšej nekeksikujte do 12tt 😉

saskiaaa
autor
14. nov 2013

@katkasofi 🙂 mno vsak vobec nic o tehotenstve neviem 😀 kedze je to moje prve a mam 22 ale bolo mi povedane ze mam sa zdrzat s.. 🙂

neomea
14. nov 2013

@saskiaaa gratulujem 😉

saskiaaa
autor
14. nov 2013

@neomea dakujem 🙂

katkasofi
14. nov 2013

@saskiaaa hej radšej vydrzte. Lebo som lezala s babami v nemocke co kvôli tomu prišli o babo. Ved 7 týždňov vydrzite. Ja keď som potratila tak prvé co sa ma primár spýtal bolo či sme nemali náhodou styk..

nikus20
14. nov 2013

@saskiaaa idem ti napisat🙂

kikakoka
4. júl 2016

No aj ja mam ten isti problem meskai ms a mam dosť silný výtok a boli ma všetko a sa velmi bojim lebo pri prvom tehu som potratila ☹ a neviem co mam robit aj sa teším aj sa bojim 🙂 ☹

sibalka21
4. júl 2016

@kikakoka ked ti meska preco si nespravis test?

fornetka12
29. okt 2016

Ahojte baby chcela by som sa opytat mala som dostat menstruaciiu 24 oktobra plus minus 26teho 🙂 mam silny biely vytok a ziadne bolesti ani naznak menstruacie 🙂 robila som si tehotenstky test dnes rano a je negativny neviem co to moze znamenat skuste mi poradit ci este jeden test alebo ist rovno k zenskemu.. 🙂 dakujem

madamcoco
29. okt 2016

@fornetka12 pockaj este cca do pondelka a test zopakuj. Ak bude negativny, tak chod k lekarovi. 🙂

saskiaaa
autor
9. dec 2016

Bozinku jak to utieklo ☹ a domka mam krasne šikovneho syna ako každa jedna maminka 2 roky aj 5 mesiacov 🙂))
Zopakovala by som si to bolo to krasne tehotenstvo a hlavne prve 🙂

katka00300
16. máj 2017

Ahoj mne tiež mešká menzes namiesto mam biely výtok niekedy mám slabé pichanie vľavo podbruší.Pred rokom 11 mája som potratila bolo to prvé tehotenstvo😞 Test som si ešte nerobia bojím sa,aby sa to nezopakovalo😢

miska71191
18. jún 2017

mne 4 deň mešká ms tiež namiesto toho mám biely výtok. Cítim tlak v podbrušku pichanie občas. Robila som test a zatiaľ nič neukázal no skúsim počkať a uvidíme 🙂

liara30
7. júl 2017

@miska71191 Ahoj.Ako si dopadla?Prisla nakoniec ms?Ja mam podobny problem.Meska 9 dni,strasne ma bolia krize;prsia len rano,mam biely vytok a testy asi negativne.Ked sa lepsie zapozeram vidim tien..

zuzka0209
9. júl 2017

Čaute kočky, mam rovnaký problem... MS meška uz 5 deň a ten vytok.... citala som tu asi kazde jedno forum na tuto temu.... testy negativne a momentalne mam nadchu a horucky tak akykolvek odber by asi skreslil. Robila som uz 3 - 4 testy a kazdy vysiel rovnako. Okrem pobolievania v podbrusku a asi nic moc nepocitujem... ku gyn mam ist vo stvrtok tak som zvedava.... 🙂 keby ste mali nejake rady bola by som vdacna 🙂
Dakujem babuľky :*

miska71191
10. júl 2017

@liara30 ahoj nakoniec som dostala ms... Skoda no len musim skusat dalej

liara30
10. júl 2017

@miska71191 No ja tiez nic.Rano som bola u dr.Hcg negativ.ultraz.nic nevidel a mam prist na vyvolavacku.Bodaj by som dostala prirodzene...My tiez ideme dalej..ved sa raz isto podari.

zdenka19891989
12. dec 2017

Ahojte priatelky.Ms mi meska mesiac byva mi nevolno,no nezvraciam...Obcas pichanie pod bruskom,vytok kolko krat ze som si myslela ze som dostala ms ale testy mi ukazuju negativne ani len naznak druhej ciarky.Gyndovi idem na druhy tyzden.Co by ste povedali ze co to moze byt?a pod bruchom citim ako keby tlak v podbrusku ako keby som citila ze sa mi tam nieco vyplna alebo trochu tvrdne...neviem..asi mi sibe.. ☺

lucua
12. mar 2020

Dobrý deň mala som dostať menzes ale namiesto menzesu mam iba taky hnedý výtok a bolesti brucha neviete mi poradiť čo to môže byť môžem byť tehotná ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre