Silný hnedý výtok

ludkai15
20. mar 2017

Ahojte chcela by som sa , či má niektorá s tým skúsenosť..v novembri som vysadila anti a snažili sme sa o bábätko, nikdy predtým som nemala pravidelný cyklus..posledný krát som mala mrchu v polke januára ..v stredu som dostala silno hnedý výtok, myslela som, že som dostala, keďže mi to tak zvyčajne začínalo, ale ani náznak krvi a výtok trvá ešte dnes ( k lekárke, môžem najskôr koncom týždňa preto som ju ešte nekontektovala), robila som si aj test, vyšiel negatívny..máte s tým niektorá skúsenosť? Ďakujem

lilyianka
20. mar 2017

@ludkai15 a ms mas kedy oficiálne dostať?

ludkai15
autor
20. mar 2017

No uz mi mešká 36 dní..pred anti som nemala nikdy pravidelne ale mavala som okolo 12.

sandrasstini
20. mar 2017

mne sa to dvakrat stalo, bola som s tym u mudr a vsetky testy som mala ukazkove, hormonalne, sono no proste vsetko. ani ona sama nevedela co mi ma dat, kedze hormony som mala uplne v poriadku, trvalo mi to asi tri tyzdne, ale nebolo to ze silne, intimka mi stacila..preslo to same ked mi prisla ms. chcela najprv antinu ale ze to je zbytocne kedze hormony mam ok, a predpisala mi pambu, nvm ani co to je, s tym ze mam pockat do ms ci pride alebo ci to po nej prestane. ze to moze byt stres aj. ale ak si len nedavno vysadila anti moze to byt aj z toho, kym sa to ustali to moze trvat. ale urcite chod k mudr pre istotu.

stankadu
21. mar 2017

ja to mávam, ked prechladnem od spodu, alebo pri velkom strese. Nič ma nebolí, niekedy je to slabé a inokedy silné. Ale pre istotu navštív doktorku.