zanu, tak elainke zelame skore uzdravenie, viem o com pises, my sme to mali min. týžden 😞
A inac, fakt ti moze byt blbo z toho, ze malo spis a vycerpanie.. Ja som bola taka nemozna teiz minuly týžden, k tomu aj podrazdena a taka nabrusena na muzika, ze chudakovi som mu vynadala na totalne vsetko a take kraviny... Az ho to vzalo, ale uz OK... 😉
Tak sa dajte skoro "dokopy" ty aj mala...
Inac, sa cudujete, co som este tu? Mala okolo 9,40 zalomila (uz som siahla po praskovom cukre a mede na cumel :-| ), ale vyzera, ze zabralo... Tak JU nebudem BUDIT!!! poviem dokyni, ze auto haprovalo.. Ked sa vyspi, je taka zlata, tak nemam to srdce budit ju...
Nie som tým sice extra nadsena (cukrom), ale uz som to urobila dokonca viac krat 😞
Musim kuknut hroznovy cukor- byby, to sa v lekarni kupuje??? Ci v potravinach?
A sabi, no teda, kocka nasa fajna... Dufam, ze chlopi nepopadali z tej stavby 😃
A inac, fakt ti moze byt blbo z toho, ze malo spis a vycerpanie.. Ja som bola taka nemozna teiz minuly týžden, k tomu aj podrazdena a taka nabrusena na muzika, ze chudakovi som mu vynadala na totalne vsetko a take kraviny... Az ho to vzalo, ale uz OK... 😉
Tak sa dajte skoro "dokopy" ty aj mala...
Inac, sa cudujete, co som este tu? Mala okolo 9,40 zalomila (uz som siahla po praskovom cukre a mede na cumel :-| ), ale vyzera, ze zabralo... Tak JU nebudem BUDIT!!! poviem dokyni, ze auto haprovalo.. Ked sa vyspi, je taka zlata, tak nemam to srdce budit ju...
Nie som tým sice extra nadsena (cukrom), ale uz som to urobila dokonca viac krat 😞
Musim kuknut hroznovy cukor- byby, to sa v lekarni kupuje??? Ci v potravinach?
A sabi, no teda, kocka nasa fajna... Dufam, ze chlopi nepopadali z tej stavby 😃
jaj zeny, idem vas vyviest z omylu, lebo tu budete zit v predstave, ze co som to ja za nadheru... NIE SOM, ale robosom a ciganom sa pacim najviac, tak, ze az pohvizduju (ale to preto, ze mam vyrazne prednosti urcite 😎 zahada vyriesena 😃 )... ani neviem ako som dokazala nabalit takeho inteligentneho fesaka co mam doma... asi omylom :-N
daani, ja som hroznovy cukor kupila v tescu... tam kde maju aj klasicky cukor
daani, ja som hroznovy cukor kupila v tescu... tam kde maju aj klasicky cukor
a ty si mu uverila,to hovori kazdy a opytas sa ho,akej farby mas oci tak nevie 😃
ja som si tiez teraz kupila skulky na dialku,ale nenosim,zevraj vyzeram byt v nich velmi inteligentna,nic premna
bea-ja mam,myslis taku,ze dam do nadoby trosku vody,vlozim do nej flasku a cakam kym sa zohreje
majka skus pozriet tu, je to dlhe, ale mozno vyberies aspon kusok😉
http://www.alinka.sk/c/prilezitostne-vinse-i-k-...
http://www.alinka.sk/c/prilezitostne-vinse-i-k-...
bei-ja ju ani nepouzivam,kupila som si ju,ze v noci si tam zohrejem flasku,ale kym sa zohreje,mala sa druhykrat zobudi :-|
majka: http://www.bomba.sk/texty/kategoria/Blaho%C5%BE...
skus mozno tu nieco najdes 😉
skus mozno tu nieco najdes 😉
Ahojte. Aj ja mám ten ohrievač na fľašky, že sa voda zohreje. Používam ho však veľmi málo. Keď sa náhodou malý v noci zobudí a chce viac ako mu ja môžem ponúknuť. Inak zohrievam fľašu /sklenenú/ v mikrovlnke. A mám to stopnuté, že 180 ml je 35 s. Keď jedol 30 ml, tak to bolo 10 s, 60 ml - 15 s, 90 - 20 s, 120 - 25 s, 150 - 30 s.
Ide o to, že my bývame u našich v poschodovom dome, hore. A kuchyňa s mikrovlnkou je dole. A ja nechcem našich v noci rušiť. Inak, môj má len jeden zub, ale hryzie jak divý. Normálne sa mu už bojím dávať aj to málo čo mám. =-)
Ide o to, že my bývame u našich v poschodovom dome, hore. A kuchyňa s mikrovlnkou je dole. A ja nechcem našich v noci rušiť. Inak, môj má len jeden zub, ale hryzie jak divý. Normálne sa mu už bojím dávať aj to málo čo mám. =-)
bei-do mojej musis dat vodu a mam tam potom nakreslene,ze co zohrievam a podla toho nastavim.mozem vyzivu,pohar a flasku a aj to mam podelene,ze kolko caju ci mliecka tam mam
Začni písať odpoveď...

Odošli
Inac dokyna mi hovorila, ze kebyze nezozeniem 15ch, tak aj 9ch moze byt... to je to iste homeo, len s inym riedenim... ale 15 je najvhodnejsia