Apríl 2010. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte babenky, ste tu? 🙂 ja som včera zistila - 4 dni pred očakávanou menštruáciou, že vo mne vzniká nový život a sme s manželom nesmierne šťastní, nakoľko som v októbri min.roku potratila naše vytúžené dvojičky |-| tak snáď tentokrát všetko dobre dopadne.... 😉
ďakujem za info 🙂
tak zuzka asi už pojde rodiť 😉
no veď to - že pár týždňov ešte vydržať :-p 😃 mne to fakt ide teraz ku koncu akosi pomalšie :-p
keby som už aj ja mala aspoň približnú šajnu, kedy mi urobia sekciu... v TO už vraj od tohoto týždňa v pôrodke normálne fungujú a robia aj sekcie, takže aspoň to sa vyriešilo 😉
takže máte aj vy kočky, to svrbenie? fúúúú, je to ale riadne nepríjemnééééé :-p
tak zuzka asi už pojde rodiť 😉
no veď to - že pár týždňov ešte vydržať :-p 😃 mne to fakt ide teraz ku koncu akosi pomalšie :-p
keby som už aj ja mala aspoň približnú šajnu, kedy mi urobia sekciu... v TO už vraj od tohoto týždňa v pôrodke normálne fungujú a robia aj sekcie, takže aspoň to sa vyriešilo 😉
takže máte aj vy kočky, to svrbenie? fúúúú, je to ale riadne nepríjemnééééé :-p
no mna najviac svrbelo brusko a stehna, vtedy som myslela ze zosaliem ked som vecer nemohla zaspat lebo som sa v kuse skriabala ]-( :-| , ale potom mi dokina na rizikovom dala 1/2 dithiadenu (neviem ci to nebolo okolo 36tt) a preslo to 🙂 , ale predtym som koli tomu bola aj hospitalizovana lebo som mala zvysene pecenove testy
ahojte,
diky za drzanie prstov na poradnu
Dnes som velmi dobre nepochodila, poradna sice bola o.k. bral mi stery na mikrobiologiu, otvorena som na 1 palec, krcok sa skracuje, mala je hlavickou dolu a vazi 2447g. Potom sme este pochodili par obchodov, no ja len tak pomaly som sa suchotala, kym mm nakupoval, vacsinou som ostala v detskom obchodiku a on si ma pri odchode vyzdvihol. No ked som prisla domov, zistila som ze krvacam, volala som dokymu, vraj je to povysetreni v pohode, no mam z toho blby pocit, uz to sice zoslablo, zmenilo sa na spinenie a teraz po vecku svetlocerveny hlien a v nom take krvave zhluky. Bojim sa, aby to v noci nepokracovalo, je to najhorsi pocit ked idem v noci na wecko a zistim, ze krvacam, lebo vtedy neviem ani zaspat, neviem, ci ist na pohotovost, ci budit niekoho ... mala sa ale pekne hybe a nejake velke bolesti nemam, skor take mierne akoby predmrchovate. Uff, modlim sa aby to do zajtra preslo...
Sa mi zda, ze tu niekto minule spominal spinenie/krvacanie teraz po vysetreni??? kedy to prestalo, neviete???
idem si docitat, co ste dnes popisali ...a zistit, co je tu nove
diky za drzanie prstov na poradnu
Dnes som velmi dobre nepochodila, poradna sice bola o.k. bral mi stery na mikrobiologiu, otvorena som na 1 palec, krcok sa skracuje, mala je hlavickou dolu a vazi 2447g. Potom sme este pochodili par obchodov, no ja len tak pomaly som sa suchotala, kym mm nakupoval, vacsinou som ostala v detskom obchodiku a on si ma pri odchode vyzdvihol. No ked som prisla domov, zistila som ze krvacam, volala som dokymu, vraj je to povysetreni v pohode, no mam z toho blby pocit, uz to sice zoslablo, zmenilo sa na spinenie a teraz po vecku svetlocerveny hlien a v nom take krvave zhluky. Bojim sa, aby to v noci nepokracovalo, je to najhorsi pocit ked idem v noci na wecko a zistim, ze krvacam, lebo vtedy neviem ani zaspat, neviem, ci ist na pohotovost, ci budit niekoho ... mala sa ale pekne hybe a nejake velke bolesti nemam, skor take mierne akoby predmrchovate. Uff, modlim sa aby to do zajtra preslo...
Sa mi zda, ze tu niekto minule spominal spinenie/krvacanie teraz po vysetreni??? kedy to prestalo, neviete???
idem si docitat, co ste dnes popisali ...a zistit, co je tu nove
Začni písať odpoveď...

Odošli
nestíham všetko dočítať... čo je nové so zuzkou a s tamtamkou?
my sme chodili s malou na celé poobedie von, keď bývalo tak teplúčko, už ju nechávam po vonku samu bežkať, nech si zvyká na vonkajší terén... práve riešim kúpu buggypodu, tak surfujem na nete a hľadám a chcem ho objednať cez obchod s kočíkmi u nás...
inak, už asi tretí deň ma svrbí celé telo :-p :-S je to dosť nepríjemné, hlavne večer, keď chcem spať a nemôžem, lebo vtedy to najviac vnímam ]-( asi drobček tlačí na pečeň :-| a furt kopcuje, ja už budem rada, keď porodím a oddýchnem si od kopancov :-N mne fakt chýbať nebudú, aj pri sofi som to brala po pôrode skôr ako "úľavu" 😃