Aprílčatká 2014
Je tu niekto s termínom pôrodu apríl 2014? Dajte o sebe vedieť 🙂
Ahojte, rada by som sa pridala do skupiny 🙂 Ďakujem
cavte baby, tak aj ja cakam v aprili 2014, ak sa da, budem rada v skupine, dakujem 🙂
Ahojte maminky a ich aprílčatká. Aj my sa pridávame a termín máme 04.04.2014 🙂 Želáme pekné tehuľkovanie.
Ahojte, tak aj ja sa k Vám pridávam 🙂
Ahojte, viete niektorá poradiť? Je už založená súkromná skupina? Písala som majke1981, ktorú mi odporučili ako zakladateľku, ale neozýva sa. Ak viete viac, dajte vedieť. Díky.
@majka1981
Dobrý deň, dlhšie som nebola na stránke, lebo som nemala čas, a teraz pozerám že stránka už neexistuje. Je to enjaká systémová chyba,alebo ste ma odtial vymazali?
Každopádne mám záujem do nej stále patriť, aj som prispievala, ale ako hovorím, nemala som posledné dva týždne čas.
Dobrý deň, aj ja by som poprosila pridať do súkromnej skupiny ak sa dá, termín mám 10. 4. 2014. Ďakujem 😉
aj aj ja mám termín v apríli. 18.4.2014 😉
ahojte, môj najnovší termín je 5.4. 2014 🙂 tiež poprosím pridať
aj ja by som rada poprosila o prijatie...dakujem,termin mam koncom aprila...
ja som tiež patrila do súkromnej diskusie,ale aj mňa vylúčili,tiež som nebola na stránke istý čas,lebo sa nám pokazilo wifi.Termín mám 28.4.2014.Budeme mať ďalšieho chlapčeka,len s menom máme problém.
no dievčatá ja mám termín 1.4.2014. tak to bude sranda ak sa to podarí. Páči sa mi dátum. Malo by to byť dievča.. tak uvidíme
ahojte, ja mám termín zatiaľ 30. apríla. Teším sa, lebo aj ja som aprílovka a konečne nebudem sama aprílová 😀
ahojte mamičky , prave som došla s diabetologie a mam cukor ☹ zvyšený, narvhli mi dietu čo je v pohode len som sa zlakla ked mi povedala ze po dvoch dnoch sledovania a merania glukozy budem mať nad normu, bude mi musieť dať minimálnu dávku inzulinu ☹ tak zeleninka karfiol, mrkva, kaleráb čaka na mna idem na to ...
Ahojte 🙂 tiez patrim medzi aprilovky, termin mam 8.4.2014. Tiez by som sa rda pridala do skupiny, len neviem ako.
Aj ja sa chcem pridať. Termín mám 10.4. 😒
Ahojte.Chcem Vás poprosiť o radu.Neviem ako ste na tom vy,ale ja mám strašný problém so stolicou,včera som až plakala pri tom.Čo pomáha Vám?
ja mam obidve deticky narodene 25.4. len jedno je v roku 2010 a druhe 2013 🙂 drzim vam palce aprilovky 🙂 pred rokom som bola presne v tom stadiu, ako ste teraz vy 🙂
@ercsikek ja som s tym mala tiež veelky problem a jedine co mi pomhlo bola cervena repa,zavarana,stava,...ziadne vlakniny,susene slivky,marhule...nic..len ta repa..uzivala som aj sirup duphalac to mi predpisala gyndoska...ja som tiež plakala:O:O vyskusaj...este glycerinove cipky mozes...
Uz coskoro zverejnime ebook o nastrihoch v nasich porodniciach. Najnovsie oficialne data! Ebook bude zadarmo a tym, ktore su nahlasene na odber newslettra ho posleme, hned ako ho dokoncime. (tak sup sup, ktora este nie ste prihlasena klik sem www.zenskekruhy.sk). Mala chutovecka: "Aká je šanca, že v slovenskej pôrodnici porodí žena bez chirurgického zákroku? Myslíte si, že všade podobná? Pozrite si naše porovnanie pôrodníc za celé Slovensko alebo po krajoch, aby ste sa presvedčili o opaku. Rozdiely sú v desiatkach precent! Pripravili sme pre vás prehľadné grafy, ktoré ukazujú a porovnávajú mieru cisárskych rezov a nástrihov hrádze v jednotlivých slovenských pôrodniciach, aby ste sa aj s ich pomocou jednoduchšie rozhodli, kam ísť rodiť. Myslíte si, že rutinný nástrih hrádze je prospešný zákrok a nemáte dôvod kvôli nemu meniť pôrodnicu? Prečítajte si dôvody, prečo to nie je pravda a aké neželané dôsledky môže nástrih hrádze mať. To všetko v našom ebooku, ktorý je zadarmo!"
@ercsikek berieš železo v tabletkach? lebo to lubi velmi zapekat
aj ja si prosim o zaradenie do skupiny 🙂 termin mam koncom aprila 🙂
tak naše dieťatká v znamení barana :
Ahojte, rada by som sa tiez pridala do skupiny... Len neviem ako,nemam vela skusenosti 😅
Ahojte mam termin 27.4, tiez by som bola rada prijta do skupiny 😀

Ahojte 🙂 termin mame 23.4. a rada by som bola sucastou sukromnej skupiny 😉