icon

Aprílčatká 2014

hotshot
23. júl 2013

Je tu niekto s termínom pôrodu apríl 2014? Dajte o sebe vedieť 🙂

yanica85
31. okt 2013

Ahojte 🙂 termin mame 23.4. a rada by som bola sucastou sukromnej skupiny 😉

klemberka
3. nov 2013

@majka1981 Ahoj, aj ja by som sa rada pridala do skupiny Aprílčatká 2014 🙂 Ďakujem

deniva
5. nov 2013

Ahojte, rada by som sa pridala do skupiny 🙂 Ďakujem

mashka77
5. nov 2013

cavte baby, tak aj ja cakam v aprili 2014, ak sa da, budem rada v skupine, dakujem 🙂

keysi
6. nov 2013

Ahojte maminky a ich aprílčatká. Aj my sa pridávame a termín máme 04.04.2014 🙂 Želáme pekné tehuľkovanie.

zuzinka44
11. nov 2013

Ahojte, tak aj ja sa k Vám pridávam 🙂

keysi
12. nov 2013

Ahojte, viete niektorá poradiť? Je už založená súkromná skupina? Písala som majke1981, ktorú mi odporučili ako zakladateľku, ale neozýva sa. Ak viete viac, dajte vedieť. Díky.

klemberka
13. nov 2013

@keysi ahoj, aj ja som jej písala a tiež ma do tej skupiny ešte nepridala, tak neviem, že či jej tieto správy neukazuje alebo ako... ale skupina už existuje 🙂

natalia_1
21. nov 2013

@majka1981
Dobrý deň, dlhšie som nebola na stránke, lebo som nemala čas, a teraz pozerám že stránka už neexistuje. Je to enjaká systémová chyba,alebo ste ma odtial vymazali?
Každopádne mám záujem do nej stále patriť, aj som prispievala, ale ako hovorím, nemala som posledné dva týždne čas.

susankafl
21. nov 2013

Dobrý deň, aj ja by som poprosila pridať do súkromnej skupiny ak sa dá, termín mám 10. 4. 2014. Ďakujem 😉

erika286
21. nov 2013

aj aj ja mám termín v apríli. 18.4.2014 😉

crazyberry
22. nov 2013

ahojte, môj najnovší termín je 5.4. 2014 🙂 tiež poprosím pridať

domande
22. nov 2013

aj ja by som rada poprosila o prijatie...dakujem,termin mam koncom aprila...

ercsikek
26. nov 2013

ja som tiež patrila do súkromnej diskusie,ale aj mňa vylúčili,tiež som nebola na stránke istý čas,lebo sa nám pokazilo wifi.Termín mám 28.4.2014.Budeme mať ďalšieho chlapčeka,len s menom máme problém.

turcanoval
28. nov 2013

no dievčatá ja mám termín 1.4.2014. tak to bude sranda ak sa to podarí. Páči sa mi dátum. Malo by to byť dievča.. tak uvidíme

petulaptt
28. nov 2013

ahojte, ja mám termín zatiaľ 30. apríla. Teším sa, lebo aj ja som aprílovka a konečne nebudem sama aprílová 😀

vivianamk
29. nov 2013

ahojte mamičky , prave som došla s diabetologie a mam cukor ☹ zvyšený, narvhli mi dietu čo je v pohode len som sa zlakla ked mi povedala ze po dvoch dnoch sledovania a merania glukozy budem mať nad normu, bude mi musieť dať minimálnu dávku inzulinu ☹ tak zeleninka karfiol, mrkva, kaleráb čaka na mna idem na to ...

jesi25
29. nov 2013

@petulaptt
@petulaptt aj ja som aprilovka a termin mam presne na moje narodeninky🙂

petulaptt
29. nov 2013

@jesi25 to je pekne nacasovane 🙂 uvidis ci aj porod presne vtedy vyjde. Ja som zaciatkom aprila a male bude koncom aprila

tindiak
1. dec 2013

Ahojte 🙂 tiez patrim medzi aprilovky, termin mam 8.4.2014. Tiez by som sa rda pridala do skupiny, len neviem ako.

malenocka
3. dec 2013

Aj ja sa chcem pridať. Termín mám 10.4. 😒

ercsikek
3. dec 2013

Ahojte.Chcem Vás poprosiť o radu.Neviem ako ste na tom vy,ale ja mám strašný problém so stolicou,včera som až plakala pri tom.Čo pomáha Vám?

martinkaxp
3. dec 2013

ja mam obidve deticky narodene 25.4. len jedno je v roku 2010 a druhe 2013 🙂 drzim vam palce aprilovky 🙂 pred rokom som bola presne v tom stadiu, ako ste teraz vy 🙂

stastenka42
3. dec 2013

@ercsikek ja som s tym mala tiež veelky problem a jedine co mi pomhlo bola cervena repa,zavarana,stava,...ziadne vlakniny,susene slivky,marhule...nic..len ta repa..uzivala som aj sirup duphalac to mi predpisala gyndoska...ja som tiež plakala:O:O vyskusaj...este glycerinove cipky mozes...

dulkagabulka
4. dec 2013

Uz coskoro zverejnime ebook o nastrihoch v nasich porodniciach. Najnovsie oficialne data! Ebook bude zadarmo a tym, ktore su nahlasene na odber newslettra ho posleme, hned ako ho dokoncime. (tak sup sup, ktora este nie ste prihlasena klik sem www.zenskekruhy.sk). Mala chutovecka: "Aká je šanca, že v slovenskej pôrodnici porodí žena bez chirurgického zákroku? Myslíte si, že všade podobná? Pozrite si naše porovnanie pôrodníc za celé Slovensko alebo po krajoch, aby ste sa presvedčili o opaku. Rozdiely sú v desiatkach precent! Pripravili sme pre vás prehľadné grafy, ktoré ukazujú a porovnávajú mieru cisárskych rezov a nástrihov hrádze v jednotlivých slovenských pôrodniciach, aby ste sa aj s ich pomocou jednoduchšie rozhodli, kam ísť rodiť. Myslíte si, že rutinný nástrih hrádze je prospešný zákrok a nemáte dôvod kvôli nemu meniť pôrodnicu? Prečítajte si dôvody, prečo to nie je pravda a aké neželané dôsledky môže nástrih hrádze mať. To všetko v našom ebooku, ktorý je zadarmo!"

dulkagabulka
4. dec 2013

@ercsikek berieš železo v tabletkach? lebo to lubi velmi zapekat

ajik24
4. dec 2013

aj ja si prosim o zaradenie do skupiny 🙂 termin mam koncom aprila 🙂

vivianamk
6. dec 2013

tak naše dieťatká v znamení barana :

http://najmama.aktuality.sk/clanok/1013/dieta-b...

danusas
6. dec 2013

Ahojte, rada by som sa tiez pridala do skupiny... Len neviem ako,nemam vela skusenosti 😅

viera788
11. dec 2013

Ahojte mam termin 27.4, tiez by som bola rada prijta do skupiny 😀