Aprílčatká 2014
Je tu niekto s termínom pôrodu apríl 2014? Dajte o sebe vedieť 🙂
Ahojte aj ja sa chcem pridať 🙂 ak sa dá...
myslim,ze do ich skupiny si nas uz nepridaju,mna a niekolko dalsich z nej vyradili,nakolko sme malo prispievali...tak ak chcete,mozme diskutovat tu a rozbehnut si pomalicky tuto skupinu...
Ahojte tiez mam termin v aprili 2014 prave sme sa pristahovali na Liptov a nikoho tu zatial nepoznam mame uz dvojrocneho Petka tak k nemu pribudne sestricka ak ste niekto z okolia rada popisem
@renata20591
@mayyyyka
@jarkaleskova
@palacinka11 ahojte baby...pomaličky ale isto sa rozrastáme 😉 tak vás vítam 😉 medzi nami...kludne môžeme písať aj tu...ale ked chcete tak napíše zakladateľke a určite vás pridá, len musíte byť aktívne v príspevkoch 😉
no ja som jej aj pisala,ale nereagovala....tak radsej budem aktivna tu... 🙂
@jarkaleskova pozerám že si z Ke...kedy máš termín?
okres Kosice...26.4....a ty?
@jarkaleskova ja som z KVP a termín mám 28.4....si mimo Ke či z nejakého sídliska?
tak pozeram,ze skoro ako Tvoje prve...nasa prva je marcova 2011...som mimo Ke,ale do poradne chodim do Kosic...
@jarkaleskova a kde chodíš do poradne? kde chceš rodiť v šaci? už si bola na morfologickom usg?
Ahojte, termin mam 19.4 som rada, ze je takato skupina 😉
dakujem ja mam ermin 23.4 a budem rodit v LM
Kočky není ste tu niektorá s okolia Žiliny? 🙂
Ahojte, je toto obdobie to najkrajsie vo vasom zivote?
Čauky 😀 Tiež aprílová 🙂 aj ja, aj krpatá bude 😀
Cau kocky! Ja mám termín 1.4. ... a nerobím si srandu 😀
Nuž aj ja sa pridávam...Mám termín 6.4. Veeeľmi sa tešíme, je to naše prvé bábätko. 🙂
@lentilka987456 Pre nás je toto obdobie veľmi krásne, tešíme sa z každého dňa...každého pohybu bábätka 😉 vnímame to ako obrovský dar.... Ale aj tak sa najviac teším na apríl...keď ho budeme môcť vziať do rúk 🙂
je tu niektora maminka aj z Liptovskeho Mikulasa alebo blizkeho okolia? dakujem
ahojte aprilové mamičky..tak sa teda pridávam aj ja...termín mám 22.4.2013, je to naše prvé bábo. Rodiť by sme chceli v TO al. v NR, je tu niekto z okolia?
@muska0707 No ja musim povedat, že z aprila mám dost velke obavy, takze sa este upokojujem tym, ze este je to daleko 🙂 Ale samozrejme tiez sa tesim na nas prvy poklad 🙂
Aj ja sa hlasim do klubu 🙂
ahojte 🙂 chcem sa opytať či ste uz mali čo ste aprílčatká už 3D? mne sa uz nenašiel volny termín v 24.tyždni tak až po novom roku ☹ a uz sme sa tešili .. krásne sviatky vám všetkým mamičkám čo ste s nami v apríli. už len pár mesiacov .. 🙂
Kočky, ste tu niektoré aj z PO-ideálne zo Sídliska III.? Pred vyše rokom sme sa presťahovali a stále som tu sama a je mi smutno :(
Aprílčatkové mamičky prajeme vám krásne Vianoce o rok budu úžasnejšie s našimi babätkami. Nech ste zdravé, nech je všetko OK u všetkých vás.
@alexandrag1 ahoj, ja by som sa tiež chcela pridať do súkromnej diskusie,len neviem ako , poradíš?
@midamasa sukromka je uz vytvorena ale su dve,mozem ta hodit do nasej 😀 miska ty si?
Ahojte.Ako sa cìtite po vianociach?Ja som bola v piatok na poradnu a uz mám 7 kg plus.S prvym synom som uz isla rodit s plus 7 kilami.A ked mi robila utz. tak divne sa na mna pozrela a spytala sa v ktorom som tyzdni,ze som sa zlakla co sa deje.Hovorìm jej 23 ,na utz. ukázalo,podla velkosti hlavy ze som v 27 tt,ale este raz pomerala vsetko a podla utz. má môj malicky o 2 tt náskok.Tak som zvedavá ako ho porodím,ked aj nadalej bude takto rást.

Ahoj aj ja by som chcela byť prijatá termín máme tiež 27,4