Aprílovky 2016
🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

to je jasne len ci sa chlapcek bude tesit ruzovym satockam :D ale nie zatial ma drzia take neutralne farby tak aj keby bude mu co obliest :D
Ahojte babulky... je tu este niektora, ktora nic nema zatial kupene? Ja este nemam nic 😀 chcem az po morfo 🙂
@nayrufa neboj budeš mať dosť času ešte nakúpiť... ja som tiež ešte nič nekupila, ale niečo máme po mojom bračekovi malom (kebyže bude babo chlapček) akurát, že sme už dostali kočiar.... okrem toho nič.. Najidealnejšie je začať asi plienočkami, tie možu isť aj byť aj pre chlapčeka aj pre dievčatko :P 😀
odkial ste baby? ja teraz byvam v poprade a zatial tu nemam ziadnu spriaznenu dusu na tehotenske diskusie a dlhe letne kocikovanie babatka :D nie ste niektora pobliz? 🙂
@tarniah no my už kočík máme... ale 11.12 idem do poradne tak snaď sa dozviem, že čo to asi bude a potom možno už niečo kúpim, lebo zatial som si len robila taký prehľad po obchodoch a vecičky som pozerala v neutrálnych farbách. Zajtra idem do PL na vianočné nákupy, tak možno mi padne niečo do oka aj pre mimi, lebo tam je to hodne lacnejšie a dovolim si tvrdiť že sem tam aj krajšie. Ale najprv začnem zháňať asi bavlnené plienočky, lebo tie čo som pozerala tuna v obchodoch, tak boli nejaké čudné materiály, akože bola písana ze 100% bavlna, ale na dotyk to bolo nepríjemné a cena za 1 kus "bavlnenej " plienočky že 1,79 € sa mi zdá až príliš veľká.
@lusswinki ja som tiez mekupovala ze to ma cas ale ked sme sa dozvedeli co cakame a vybrali sme meno zrazu som mala silnu potrebu nasej malej adelke nieco kupit 🙂 ja celkovo preferujem neutralne farby takze body co sme kupili su dvoje kombinacia svetlohnedej a bielej a druhe svetlucko zlte tie prve dve sa este mozno podla dnesnej mody hodia viac pre chlapca ale ja sa mechystam z adelky robit ruzovy cukrik nieco bude urcite aj ruzove ale nie zas vsetko ;)
@tarniah no mne sa zas pačia take vecičky pre dievcatko ako napr cervene nohavičky s gulockami a biele body, a u chlapcov, trebars v zelenej takej svetlozelenej... No dnes som bola v PL na nakupy a podarilo sa mi kupit tehu nohavice.. XS sa nevyrabaju, tak mám S-ko... tak musim trošku pribrat, lebo na bruško su fajn, len stehná mam do nich trosku tenke :D
Ahojte...na začiatok keďže som tu nová tak nám chcem poblahoželať k bábätku 😀 😀 Dúfam, že sa môžem pridať 🙂 Volám sa Vierka som v 22tt a som z Trnavy takže ak sú tu nejaké tehu z TT budem rada ak sa ozvú 🙂 Ako tak čítam vaše konverzácie tak by som mala asi začať riešiť už nejaké veci ale asi som v tomto divná a stále si myslím, že mám čas :D
@lusswinki tak to uz hej :D ja som sla rovno do M a cochvila bude asi treba Lko🙂 a co brusko uz ti vykuklo? Ja zatial nic moc som nazaciatku tehu este schudla ale akurat sa dostavam na svoju povodnu vahu tak dufam ze zachvilku sa aj brusko ukaze ;)
@vierka579 vitaj 🙂 tiez blahozelame cas urcite este je ale z mojej skusenosti ked sme chceli kupit nieco co by sa nam naozaj pacilo nebolo to take jednoduche takze ked budem mat cas vzdy nieco popozeram a budem kupovat postupne neviem si predstavit ze by som mala cely zoznam nakupit v jeden den
@tarniah no bruško mám už viditeľne,ale to bude asi tým, že som tenká... a vsetky moje nohavice ma tlacili a v leginách mi je chladno, tak som musela tehu nohavice, su pohodlne, ani som si nemyslela, že až tak pohodlne, nikde nic netlači :D
@vierka579 Ahoj Vierka, tiež ta chcem privítat a popriat prijemné tehuľkovanie... 🙂
@lusswinki ja si zas myslim ze mi ho moc nevidno prave preto ze brucho som nikdy moc nemala ja ho teraz uz vidim aj citim ale keby si ma videla tak ti asi skor napadne ze mam len trosku brusko ako kopu bab nie ze som tehotna :D a tehu nohavice su jedna basen ja som kupovala uz pred mesiacom i ked stare rifle by som obliekla este aj teraz ale mala som take s vysokym pasom a viacermi gombickami a tie mi boli neprijemne ked som si cupla ze si idem trebars zaviazat snutky tak som mala pocit ze mi to moc tlaci do bruska tak som sa rozhodla kupit tehu aj ked este brusko nebolo ziadne a uz by som nemenila :D
@tarniah no to som, hehe, ja som pred tehu sa venovala roznym športom a jaskyniarsktvu, takže som si nemohla dovoliť mať optimálnu váhu :D ale teraz mi je to jedno... v piatok idem do poradne, tak dufam, že budem mať aspon kilo navyse 🙂 aby sa na mna dr nepozeral takým očko, že no čo nechutí jesť?
@lusswinki to sa mna stale sestricka pytala ale myslim ze ju potesim mam pocit ze to zo dna na den zrazu naskakuje ja mam poradnu v pondelok tak uvidime ci dovtedy nebude situacia taka ze mi povie ze panecku dajak ste vela pribrali :D :D a mam kamosa co sa tiez venuje jaskyniarstvu a rozpraval mi tie pribehy a vyhody uzuckych ludi pri tomto konicku :D
@tarniah presne tak, niekedy po mne kolegovia hucali, že nemám toľko jesť, aby som im nepribrala xixi..
Ale už aj ja začínam mať pocit, že som nejako to kilo hore dala... doma nemám váhu (možno bude pod stromčekom) tak sa nemožem odvážiť a kontrolovať, ale snáď budem tťažšia. Zvláštne, všetky ženy chcú schudnuť a tehuľky chcu pribrať 😵
@tarniah no to moja kamoška jedna tiež mala dosť male bruško, ale dr jej povedal zakaždým, že je všetko vporiadku... trošku ju to mrzelo, lebo sa chcela isť pofotiť so svagrinou, ktorá bola len o mesiac dlhšie tehotná než ona, no jej svagriná mala o dost vacsie bruško. No a aj tak sa jej narodilo veľké babatko aj s dobrou váhou a dokonca 2 týždne skôr, než mali termín porodu.
No možno to je irónia, ja ako ne žeby som chcela bruško schovávať, ale pri niektorých ľuďoch by som to najradšej schovavala a tajila koľko to pôjde, len aby sa informácia o mojom tehotenstve nedostala k mojej babke (ach tá by vyvádzala- ešte nie som vydatá), ale keď idem niekde mimo moje "teritórium" kde je pravdepodobnosť stretu sa s nejakou klebetnou tetou úplne nízka tak sa s mojím bruškom veľmi dobre cítim. No v apríli, ked sa už nebudú nosiť hrubé kabáty to bude veľmi pekné s takým veľkým bruškom
@lusswinki jo to ja sa tym nestresujem aj segra rodila v aprili a brusko jej vykuklo az na vianoce a tiez boli vporiadku a moj doktor tiez zatial povedal ze je vsetko ok tak sa tym netrapim to len tak cisto z radosti ze je to prvykrat a moc sa tesim tak by som uz brala :D a s babkou to mas vesele :D chystate sa teraz niekedy brat a potom jej to oznamit ci dokedy budes tajit? 🙂) my sme sa brali teraz nakonci oktobra
@tarniah zatial sa nechystám vydávať a rozhodli sme sa to "všetkým" no hlavne rodine oznámiť na vianoce, babka sa to tak či tak dozvie :D a aspoň to bude vedieť od nás. Aspoň takto sme sa dnes doma rozhodli, že nebudeme tajiť, veď koho do toho no nie? A dnes som mala poradňu, tak konečne som pribrala.. mám +4kg babatko je vporiadku, len trošku hanblivé a nechcelo sa ukázať, no keďže Dr nevidel vajka (zatiaľ) tak vraj bude dievčatko (s malilinkým otázničkom), ale vpodstate hlavne, že je zdravé a že rastie pekne, veď aj keby povedal, že budeme mať chlapčeka, tak aj tak by som rovnako vysmiata vychádzala z ordinácie s pocitom obrovsého šťastia 😀
@lusswinki dobre ste sa rozhodli mas pravdu je to vase babatko kto sa s vami chce tesit nech sa tesi ostatni nech si trhnu nohou :D ja som dnes tiez bola v poradni a tiez je vraj vsetko ok tak sa vytesujem ;) ked sme boli v 20tt a chceli sme vediet pohlavie tak ma doktor poslal dvakrat sa poprechadzat bo babo spalo a malo spolu nozky tak nic nebolo vidno :D na tretie ultrazvukovanie nakoniec skonstatoval ze budeme mat dievcatko tak tiez cakam ci nam nabuduce pri podrobnejsom ultrazvuku nepovie ze adelke dorastol pipik :D ci nam to nepovedal len aby nam dal nejaku odpoved :D okrem pohlavia ani tvaricku sa jej moc nechcelo ukazovat si tam furt rucky pchala ale tiez som to nebrala tragicky najdolezitejsia je ta sprava ze je v poriadku 🙂

@tarniah no to som pocula už aj ja také prípady, ale vpodstate je hlavne aby babo bolo zdrave a či to bude chlapček, alebo dievčatko, aj tak sa každá matka bude tešiť. 😵