♥Augustové miláčiky 2010♥
Ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete x-) x-) x-)
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete x-) x-) x-)
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

•
18. jan 2010mata super, gratulujem k dobrym vysledkom
0
zuzka, nastastie sa mi choroby vyhybaju. v detstve som prekonala take tie standardne detske choroby ako ovcie kiahne, ale teraz chora nebyvam. k lekarke som chodila ako na klavir iba kvoli snahe otehotniet. 😉
mati, gratulujem k vysledkom ... hlavne k tomu, ze nemusis uz pichat. ja mam aj nadalej pichat kazdy den napriek tomu, ze vysledky som mala dobre. tak tomu nerozumiem. 😞 ale uz som zacala pichat do stehna. ramena nechavam teraz trochu ukludnit.
mati, gratulujem k vysledkom ... hlavne k tomu, ze nemusis uz pichat. ja mam aj nadalej pichat kazdy den napriek tomu, ze vysledky som mala dobre. tak tomu nerozumiem. 😞 ale uz som zacala pichat do stehna. ramena nechavam teraz trochu ukludnit.
inak teda Vás nečítam ani náhodou dočítať. Akurát som si vyhľadaala skvelú elinkinu správu. Takže, elinka, veľká gratulácia k úspešnému tehu, držkajte, nech ste naďalej zdraví.
a gratulujem tým, čo už viete pohlavie 🙂 my sa nechávame zatiaľ prekvapiť, uvidíme, ako dlho to vydržíme.
a gratulujem tým, čo už viete pohlavie 🙂 my sa nechávame zatiaľ prekvapiť, uvidíme, ako dlho to vydržíme.
vsetko sme tu same upirky 😃 co chodia na hematologiu? ja chodim aj pre nedostatok zeleza a B 12
mib, tak to mas super,ze nebyvas chora, teraz vlastne potom co mi spravne diagnostikovali tu anemiu, tak ani ja nebyvam- predtym 3x do roka zapal mocoveho mechura, mocila som krv, v detstve 2x zapal pluc, atd... takze ATB soms a najedla ako cukrikov 😞
mib, tak to mas super,ze nebyvas chora, teraz vlastne potom co mi spravne diagnostikovali tu anemiu, tak ani ja nebyvam- predtym 3x do roka zapal mocoveho mechura, mocila som krv, v detstve 2x zapal pluc, atd... takze ATB soms a najedla ako cukrikov 😞
nika....tak to som rada, že si tak dobre dopadla....nestretli sme sa na tej hematológii náhodou 😉 ?
teeeeda, veď tu na hematológiu chodíme každá druhá....čo je s tým svetom? ale vážne, hlavne nech nám to pomôže...ja tak premýšľam, že keďže je to u mňa genetická záležitosť, že to môže mať aj bábo...na 50% :-|
teeeeda, veď tu na hematológiu chodíme každá druhá....čo je s tým svetom? ale vážne, hlavne nech nám to pomôže...ja tak premýšľam, že keďže je to u mňa genetická záležitosť, že to môže mať aj bábo...na 50% :-|
Tiriel, tak uz chapem, preco si proti ockovaniu 😉 je mi z toho az smutno, ako z ludi, co sa do toho nevyznaju, profituju farmaceuticke firmy miliony a pritom im nevadi, ze mrnousom ktori sa nemozu branit davaju jedy do tela 😞 a rodicia ich v tom podporuju vdaka masivnym kampaniam...najhorsie je, ze velakrat aj doktori, ktori z toho nic nemaju(teda aspon myslim) ich v tom podporuju..a ze nahle umrtie dojciat!!! A su to pripady, ktore boli zaockovane proti ciernemu kaslu alebo rubeole! Som z toho nanic... ]-(
bry vecer, ja som da dala dobrovolne zaockovat proti kliestovej encefalitide a nasledky som mala teda poriadne, po 2 davke som skoncila na neurologii, inernom atd a vsade ma len vysmiali, ze si to namyslam /zvysene teploty, bolest hlavy, bolest v koncatinach-hlavne nohach a ich trpnutie a petechie po celom tele-tie predsa aj videli! a citila som sa fakt mizerne/ ...navyse moja sefka skoncila v nemocnici, postupne je ochrnuli najskor ocne viecko, nohy a islo to hore, nakoniec sa ani nepostavila, skoncila na neurologii v Novych Zamkoch-lebo tam mala znameho-synovca super odbornika-ten ju s toho dostal a jedna vec ma zarazila, ked sa vratila, vravela ze sa jej pytali, ci sa niekto z jej okolia, rodiny nedal zaockovat proti klistovej encefalitide-vyvalila som oci a vravim jej ze JA ANO a tiez som mala problemy v tom case!
tak kazdy nech si s toho vyvodi zaver...
no absolvovala som aj dalsie preockovania-tretie a nasledne dalsie po 3 rokoch a tie mi uz nesposobili nic =-)
tak kazdy nech si s toho vyvodi zaver...
no absolvovala som aj dalsie preockovania-tretie a nasledne dalsie po 3 rokoch a tie mi uz nesposobili nic =-)
Začni písať odpoveď...

Odošli