♥Augustové miláčiky 2010♥
Ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete x-) x-) x-)
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete x-) x-) x-)
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

•
29. nov 2010@akika722 juj ja som mu este cajik nedala
0
@katulkaaaaaa bože, to kde sme, v prvotrnopospolnej??? ja nemám slov!!! 8-( svine hnusné je slabé slovo ... normálne sa mi rozum zastavuje pri niektorých praktikách učiteliek ... 8-(
@kvietok121
@akika722
@majka35
dakujem za privitanie 🙂 co vam ma povedat, spi mi od 8mej do rana do 6tej a potom od 12tej obeda do 4tej. ja o nej vlastne ani neviem ze ju mam 😃 a ked uz je hore, tak stale nieco rozprava a sleduje okolo seba ... 🙂
@akika722
@majka35
dakujem za privitanie 🙂 co vam ma povedat, spi mi od 8mej do rana do 6tej a potom od 12tej obeda do 4tej. ja o nej vlastne ani neviem ze ju mam 😃 a ked uz je hore, tak stale nieco rozprava a sleduje okolo seba ... 🙂
@lji no ja mam kocik cortina X3 - je super pretoze vanicka je ozaj velka,skoro ta najvecsia momentalne na trhu,simon je velky ale este nejake tri mesiace by nam mohla stacit dufam 😉
@lji my sme stale este vo vanicke mame zatial 61 cm a tiez mame velky kocik
@majka35 si zlata maji a terezka este viac, ja uz viem tie nase babenku si myslia ze ked budu dlho spinkat tak im nieco urcitte ujde tak preto musia byt hore 😎
baby ja som bola dnes s Natashkou prvykrat cvicit v detskom centre a bolo perfektne...30 min. riekanky a na fit lopte a mala vydrzala, ani nemukla, vsetko sme zvladli a este sa tam zakukala do maleho chlapceka - cernoska s kuceravymi vlaskami...no nestriasla z neho oci, dufam ze zas jej budem robit dnes uhliky a ked vyjde ze dieta tak je to jasneeeeee 😃 😃 😃 😃 😃
@majka35
@lji
@kvietok121 neprovokujem, ja som rada ze tak dlho spi, ale zas ona nespi vobec medzi tym. cize ona je od 6tej rana do obeda hore a ani oka nezavrie. stale ja jej clovek musi venovat.
@katulkaaaaaa - dakujem 🙂 aj ty mas krasne deticky. a maly je riadne podareny 🙂
@lji
@kvietok121 neprovokujem, ja som rada ze tak dlho spi, ale zas ona nespi vobec medzi tym. cize ona je od 6tej rana do obeda hore a ani oka nezavrie. stale ja jej clovek musi venovat.
@katulkaaaaaa - dakujem 🙂 aj ty mas krasne deticky. a maly je riadne podareny 🙂
@liba78 krasna vaha🙂 malickemu poriadne chuti🙂
@akika722 henu najdes v drogeriach. Neviem, ci v tych supermarketovych, ale v tych malych drogerkach zvycajne mali.
@kahlan1 ked si pisala, ze mala spapala 350 ml, tak to je podla mna v poriadku. Ja som teraz pozerala kolko dnes maly spapal od pol noci a nemame ani tolko co vy🙂 zacal tiez menej papat, ale on to do vecera este dobehne🙂 skus potom zacat s prikrmami troska skor. kamoska zacala na 3 mesiace a 3 tyzdne. Mozno jej viac bude chutit zeleninka.
@akika722 henu najdes v drogeriach. Neviem, ci v tych supermarketovych, ale v tych malych drogerkach zvycajne mali.
@kahlan1 ked si pisala, ze mala spapala 350 ml, tak to je podla mna v poriadku. Ja som teraz pozerala kolko dnes maly spapal od pol noci a nemame ani tolko co vy🙂 zacal tiez menej papat, ale on to do vecera este dobehne🙂 skus potom zacat s prikrmami troska skor. kamoska zacala na 3 mesiace a 3 tyzdne. Mozno jej viac bude chutit zeleninka.
@cerfaa moja zlata aj tak to je super, myslim ze si aj tak neoodychnes, lebo medzi tym je teiz riadna zataz, ja len by sme si mohli z vas zobrat priklad ale nie ... uz sme hore papa
@liba78 to je papkáč teda, super váha, alebo má mamina take super mliečko 😉
@akika722 fakt hrôza, ešteže si Patimu vybavila druhú škôlku :-|
@cerfaa vitaj medzi nami, presne som to chcela napísať aká provokaterka 😃
@katulkaaaaaa zaltý ste všetci,m čo si sem dala tu foto v tej vykopanej perinke, presne tak sme aj my spávali do 2,5 mesiaca, všetko jej trčalo ale perinka musela byť a čím viac tam bola nakrkvaná tým jej bolo lepšie 🙂))
@majka35 chúda, tak to nezávidím, my sme tak spávali vyše 2 mesiacov ako píšeš cez deň, 45min. uspívanie a bol z toho vždy 20min. spánok ale teraz sa z nás stal denný spachtoš, doobeda spala od 9:30 do 11:40 dnes a to si zaspí vždy sama a poobede ideme vždy von a to spí minimálne 3hodinky
@akika722 fakt hrôza, ešteže si Patimu vybavila druhú škôlku :-|
@cerfaa vitaj medzi nami, presne som to chcela napísať aká provokaterka 😃
@katulkaaaaaa zaltý ste všetci,m čo si sem dala tu foto v tej vykopanej perinke, presne tak sme aj my spávali do 2,5 mesiaca, všetko jej trčalo ale perinka musela byť a čím viac tam bola nakrkvaná tým jej bolo lepšie 🙂))
@majka35 chúda, tak to nezávidím, my sme tak spávali vyše 2 mesiacov ako píšeš cez deň, 45min. uspívanie a bol z toho vždy 20min. spánok ale teraz sa z nás stal denný spachtoš, doobeda spala od 9:30 do 11:40 dnes a to si zaspí vždy sama a poobede ideme vždy von a to spí minimálne 3hodinky
@lji a teraz ešte nemáš fusak? vy máte akosi teplo u vas 😃 😃 my máme už aj fusak aj do overalu ju dávam a máme ešte tak trocha vôľu ale moc to už teda nie je, ale máme ešte vôľu v tom overale, takže môžeme dorastať do neho a to by nemalo byť poznať ešte vo vaničke, tak uvidíme koľko vydržíme :-p
@mirmaj ja idem o chvíľu po Barborku, tak dúfam, že si aypon v kočíku pospí, ked nie, bude stráááášne nervná ... :-S
teraz pozerá jim jam a smeje sa, akokeby tomu rozumela :-N
sme boli včera s barborkou na detskej diskotéke, až som si poplakala, ked som na nu pozerala, aká je odviazaná tanečnica moja malá
teraz pozerá jim jam a smeje sa, akokeby tomu rozumela :-N
sme boli včera s barborkou na detskej diskotéke, až som si poplakala, ked som na nu pozerala, aká je odviazaná tanečnica moja malá
Začni písať odpoveď...

Odošli