♥Augustové miláčiky 2010♥
Ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete x-) x-) x-)
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete x-) x-) x-)
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

•
10. feb 2010No presne ako pise Biba, sestricka mi vravela, ze mi budu brat krv na APF na 2x..neviem ze preco??
0
JA viem, ze mne ju odobrelai aj pred troma rokmi 2 krat. ALe moja lekarka bola vtedy zapojena do nejakej super tuti novinky v odberoch a screenengoch, ako to len ona vie🙂 Este aj na UTZ ma poslala na Kramare, lebo tam je nejaky lepsi ako ma ona, ze oni maju specialny, stal straasne vela milionov..... Proste moja lekarka🙂 A zuzka, istejsie to nebude, ja tomu moc neverim, pojdem aj na morfolog. UTZ este zvlast k inemu lekarovi, radsej si to uhradim. Ja uz amnio nechcem. Iba v pripade katastrofickeho vysledku.
ja som zvysok rodiny vyslala na nakupy, tak mam chvilku ticha bez dzavotania drobca 🙂
mib, mam placentu praevia marginalis - narastla velmi nizko, pred 2 tyzdnami bola cast tesne nad brankou (krckom), teraz sa trosicku posunula, ale pri namahe by sa mohla odlupnut, tak mam kludovy rezim :-p
A na to picha v tom bruchu teda poriadne, tak snad to ani u teba nebude nic vyznejsie, tusim v pondelok mas poradnu, vsak? Tak sa na to spytaj 😉
zuzannas, v 12 tt sa berie krv na zistovanie PAPP bielkoviny, cca v 16 tt na AFP bielkovinu a spolu s vysledkom z NT-cka sa to posiela na genetiku a tam vyrataju, aka je pravdepodobnost, ze by babo mohlo mat nejake poskodenie, ale zly vysledok nemusi este znamenat, ze je babo poskodene 😉
deni, vitaj doma 🙂
mib, mam placentu praevia marginalis - narastla velmi nizko, pred 2 tyzdnami bola cast tesne nad brankou (krckom), teraz sa trosicku posunula, ale pri namahe by sa mohla odlupnut, tak mam kludovy rezim :-p
A na to picha v tom bruchu teda poriadne, tak snad to ani u teba nebude nic vyznejsie, tusim v pondelok mas poradnu, vsak? Tak sa na to spytaj 😉
zuzannas, v 12 tt sa berie krv na zistovanie PAPP bielkoviny, cca v 16 tt na AFP bielkovinu a spolu s vysledkom z NT-cka sa to posiela na genetiku a tam vyrataju, aka je pravdepodobnost, ze by babo mohlo mat nejake poskodenie, ale zly vysledok nemusi este znamenat, ze je babo poskodene 😉
deni, vitaj doma 🙂
biba: ten vysávač sa mi páči, ale viac by som sa potešila tomu umývaciemu, neznášam umývať dlážky..... 8-(
zuzannas: nerada utieraš prach a robíš to raz týždenne? 😃 No, keď sa bambuľka narodí, tak možno aj ja budem poriadnejšia, ale ja ho utieram len pred dajakou väčšou návštevou, a to je max 1x do mesiaca :-N . Na PC stole by sa mi dalo podpisovať, ale táák sa mi nechce zísť dole pre pronto a kuchynské utierky....
zuzannas: nerada utieraš prach a robíš to raz týždenne? 😃 No, keď sa bambuľka narodí, tak možno aj ja budem poriadnejšia, ale ja ho utieram len pred dajakou väčšou návštevou, a to je max 1x do mesiaca :-N . Na PC stole by sa mi dalo podpisovať, ale táák sa mi nechce zísť dole pre pronto a kuchynské utierky....
Začni písať odpoveď...

Odošli