♥Augustové miláčiky 2010♥
Ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete x-) x-) x-)
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete x-) x-) x-)
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

•
10. máj 2010Paplonik som kupila az po roku a pol dovtedy spavala v spacich vakoch jednak sa mi takto neodkopavala a nebala som sa ze sa zadusi a stiahne si perinu na tvar. 🙂
0
no aj ja si myslim ze podla pohybov je to blbost, ved je to individualne kto kedy zacne citit a ja ako prvorodicka som zacala citit dost skoro co nechapem...a ostatne co viem kocky tak aj v 22tt tak to je aky rozdiel???
snad mi vsetko dobre dopadne...uvidime 🙂
juj kocky riesite problemy...ja som akurat vcera nad tym rozmyslala a citala som si ze ja uz mozem o 2 mesiace rodit...uf uf ved to preleti ako ....
snad mi vsetko dobre dopadne...uvidime 🙂
juj kocky riesite problemy...ja som akurat vcera nad tym rozmyslala a citala som si ze ja uz mozem o 2 mesiace rodit...uf uf ved to preleti ako ....
ja som tiez kupovala pri Adamkovi kompletku a aj teraz pre druhe, ale vsetko z netu
macu, pozri si www pampyshop.com, aj tam maju peknucke supravicky, za dobre ceny aj my mame odtial, kuk album 😉 a nemusis nikam do obchodu ist.
zavinovacky mam este 2 po Adkovi a jednu klasicku perinku, ale nechystam sa pouzit, maximalne tak ako podlozku na postel
ahojte,
jeminku, pekne video 🙂 len by to chcelo najst spriaznenu dusu 🙂
u mna je to s terminom tak, ze verim sonu v 12 tt.... mala som nepravidelny cyklus kompletne, den poslednej menstruacie som si v tom mesiaci zabudla zaznacit no hruza...ale verim ze babano pojde von vtedy, ked to bude pre neho najlepsie... x-) no a moja segra porodila presne na termin.... :-N
jeminku, pekne video 🙂 len by to chcelo najst spriaznenu dusu 🙂
u mna je to s terminom tak, ze verim sonu v 12 tt.... mala som nepravidelny cyklus kompletne, den poslednej menstruacie som si v tom mesiaci zabudla zaznacit no hruza...ale verim ze babano pojde von vtedy, ked to bude pre neho najlepsie... x-) no a moja segra porodila presne na termin.... :-N
marija ten kazik ma na mliecnom ...ale uz ma aj trvale zubky vsak je v 3.rocniku..... 😃 😃
koceny,ked pojdem teraz v stredu na tu glukozu tak sa berie len raz krv a nesmiem cikat??az potom v poradni?? =-) =-) =-) a ake su to druhe hodnoty na glukozu??
tak to vam zobrali po hodine krv a potom ste tam prisli zase o dve hodiny a brali krv z prsta??kurnik si to vobec nepamatam...ako to bolo pri prvom ale mne brali sa mi zda len raz krv =-)
Začni písať odpoveď...

Odošli