Augustové pokladíky 2009. Mamičky, sem!
Tak sup sem vsetky maminky z augustoviek 2009 😉 🙂 x-)

•
19. nov 2009lenka,zuzka,ze nudim..uch to ja veru nepoznam...aspon mi rychlo den zbehne 😉
0
lenka aj my tak spime..
akurat som jej strcila teplomer do kocika,,, ma tam 20 stupnov, normalne som jej dala gatuse dole a je len v pacuskach a prikryta dekou .. cela bola horuca..
ja neviem ako ju oblikat.. strasne toto pocasie. a ze nema mat sople..
a to este svieti slniko na balkon..
akurat som jej strcila teplomer do kocika,,, ma tam 20 stupnov, normalne som jej dala gatuse dole a je len v pacuskach a prikryta dekou .. cela bola horuca..
ja neviem ako ju oblikat.. strasne toto pocasie. a ze nema mat sople..
a to este svieti slniko na balkon..
zatial nebola spotena.. len tepla.. ale nebojte aj zo spodu aj z vrchu ma teplu deku. len to mala teke ako keby vatove gate a taku istu bundu a tie gate ma az hore a to mi prislo ze jej musi byt teplo az moc..
velmi sa bojim skor toho ze sa prehreje ako ze jej bude zima.. to je horsie..
velmi sa bojim skor toho ze sa prehreje ako ze jej bude zima.. to je horsie..
mne Kristinka stale spinka... ona si normalne urobila noc... od 9,30 spinka v postielke... nechapem
A obliekanie detto... my sme vcera boli vonku a mala len svetrik a tenku ciapocku.
A obliekanie detto... my sme vcera boli vonku a mala len svetrik a tenku ciapocku.
pekný deň prajem..
noc po očkovaní v pohode. boli sme hore len o tretej na kŕmenie a potom spal do siedmej. ale máme zvýšenú teplotu 37,5 a grckáme.. snáď to čoskoro prejde.
Maťko pil z fľaše (avent) v pohode 2 mesiace, potom akoby uťalo.. krik, rev.. mohli sme skúšať rôzne cumle aj fľaše, nič nepomáha.. a skúšali sme aj mam aj Tommee tippee (neviem ako sa to píše)
a cumeľ nehrozí, veď načo, keď máme rúčku abo rukáv 😃
noc po očkovaní v pohode. boli sme hore len o tretej na kŕmenie a potom spal do siedmej. ale máme zvýšenú teplotu 37,5 a grckáme.. snáď to čoskoro prejde.
Maťko pil z fľaše (avent) v pohode 2 mesiace, potom akoby uťalo.. krik, rev.. mohli sme skúšať rôzne cumle aj fľaše, nič nepomáha.. a skúšali sme aj mam aj Tommee tippee (neviem ako sa to píše)
a cumeľ nehrozí, veď načo, keď máme rúčku abo rukáv 😃
37,5 je normalna teplota, ak ju merias z ritky... za zvysenu sa povazuje nad 38,5
vratili sme sa z prechadzky, mala este spinka
heni...ja pouzivam aj DM aj Tesco plienky...pampers sme dopouzivali a uz nekupim, nic nevydrzia....aspon nam....
DM ...super
Tesco ..... super (len cenovo skoro ako Pampers) a ja si nepomozem, mne tie plienky strasne smrdia
mam aj balenie z Lidla, ale uz ked som ich rozbalila, tak vidim ze nie su kvalitne...ale ako saju to este neviem, netestovala som
cize vyhrali DM
heni...ja pouzivam aj DM aj Tesco plienky...pampers sme dopouzivali a uz nekupim, nic nevydrzia....aspon nam....
DM ...super
Tesco ..... super (len cenovo skoro ako Pampers) a ja si nepomozem, mne tie plienky strasne smrdia
mam aj balenie z Lidla, ale uz ked som ich rozbalila, tak vidim ze nie su kvalitne...ale ako saju to este neviem, netestovala som
cize vyhrali DM
Začni písať odpoveď...

Odošli