Augustové pokladíky 2009. Mamičky, sem!
Tak sup sem vsetky maminky z augustoviek 2009 😉 🙂 x-)
ahojky
Lízatko: http://www.smskuj.sk/sms-k-narodeninam.aspx
baby aj my ideme v lete na svadbu až na dve :-p tak tiež musím malej nejaké šaty poriešiť, ale ja som kázala kámoške v irsku nech jej niečo pozrie tak uvidíme 😉
zuzi malá je rozkošná...už len nejakého družbu a môžu isť 🙂
a ja kojím kedy si malá zažiada, ja jej cicku ponuknem aj po obede aj ked pomerne veľa zje...ked chce kus pocuca a ked nie tak nič....a inak kojím už len ráno a večer a v noci...cez ten obed to fakt len pocmuľa...ani nepapá
Lízatko: http://www.smskuj.sk/sms-k-narodeninam.aspx
baby aj my ideme v lete na svadbu až na dve :-p tak tiež musím malej nejaké šaty poriešiť, ale ja som kázala kámoške v irsku nech jej niečo pozrie tak uvidíme 😉
zuzi malá je rozkošná...už len nejakého družbu a môžu isť 🙂
a ja kojím kedy si malá zažiada, ja jej cicku ponuknem aj po obede aj ked pomerne veľa zje...ked chce kus pocuca a ked nie tak nič....a inak kojím už len ráno a večer a v noci...cez ten obed to fakt len pocmuľa...ani nepapá
baby, ja si to ani neviem predstavit kojit rano a vecer a v noci, on rano vstane, kojim, napr. okolo osmej, o pol desiatej mu dam vyzivu a za hodinu zase kojim, za nejake dve hodiny ma obed a za hodinu zase kojim, potom znovu poobede, okolo pol siestej kasa, niekedy musim este kojit......o siedmej okupem a zase kojim a za 3 hodiny je hore a kojim a kojim a kojim...........ako vam vydrzia dat si desiatu obed a veceru a medzitym nekojit..........kedy sa ja toho dozijem.......... 😃
marti, keby si ho videla tak pochopis, hekaaaa a je sialeny daj daj daj ale hlavne rychlo lebo umrem od hladu, on natlaci este normlane plnu davku mlieka........a bude mi revat pokial mu nedam.........aj v noci to nie je cuckanie ale normlane taha a taha a taha a taha.........skusim do neho natlacit viac 😃
Leri, nasa kocka je asi ako jedna plna polievkova lyzica, davam jej 2 kocky maska k zelenine...
baby neviete ako to funguje v dm- s tymi bodmi? mam teraz 15% zlavu a mozem ju vyuzivat do konca marca a predavacka mi hovorila, ze vytrhnem si llistok co si mozem kupit so zlavou a ked si chcem kupit vonavku to tiez mozem mat tu zlavu?
no ved mam take listocky, ale tam ziadna vonaka nieje same somariny co nechcem napr pasta na zuby, spongia na riad, sol na flaky a to na vonavku mat nemozem?
lizatko, ak mas knizku 150 bodovu, tak tam je 15% zlava, v tej knizke mas rozne veci za konkretne zlavnene sumy ktore si mozes kupit, v zadu je ale aj poukaz na 25% zlavu na lubovolny vyrobok ktory si sama vyberies (takze aj parfem) a este je tam zlava 15% na cely nakup....to vyuzijes ked kupujes viac veci naraz a chces zlavu
Ahojte,
Babul diky za odpoved. Len ked ja neviem ako nahradim desiatu, ked my nedesiatujeme. Jeme 5 krat za 24 hodin:
Rano 06:00-07:00 mlieko 210ml
Obed 12:00 zeleninka +masko 220 gramov
Olovrant 16:00 ovocie, alebo ovocie zmiesane s kasou 180g-200g
Vecera (po kupani) 18:30 mlieko 210 ml
Noc 01:00- 02:00 mlieko 210 ml.
Takze neviem co dalsie mu mam nahradit. Ak by jedol ako Lerin Alex tak by s dalo, ale jemu toto staci 5 krat a dost. Tak neviem. Ale ranajky sa mi nahradit nechce, lebo by my uz nezaspal, takto po mlieku spi este aj do 09:00-10:00. A vecera to zasa neviem ci by mu stacilo, ci by sa mi nezacal skor budit.
A inak este som chcela, Eviqa spominala, ze do jedla malemu par kvapiek olivoveho oleja. To sa ma??? Kvoli comu??? Lebo ja som este nikdy olej nedala, ale ak sa ma, tak zacnem.
No a idem vas docitat, kedze som tu cely den nebola. 😉
Babul diky za odpoved. Len ked ja neviem ako nahradim desiatu, ked my nedesiatujeme. Jeme 5 krat za 24 hodin:
Rano 06:00-07:00 mlieko 210ml
Obed 12:00 zeleninka +masko 220 gramov
Olovrant 16:00 ovocie, alebo ovocie zmiesane s kasou 180g-200g
Vecera (po kupani) 18:30 mlieko 210 ml
Noc 01:00- 02:00 mlieko 210 ml.
Takze neviem co dalsie mu mam nahradit. Ak by jedol ako Lerin Alex tak by s dalo, ale jemu toto staci 5 krat a dost. Tak neviem. Ale ranajky sa mi nahradit nechce, lebo by my uz nezaspal, takto po mlieku spi este aj do 09:00-10:00. A vecera to zasa neviem ci by mu stacilo, ci by sa mi nezacal skor budit.
A inak este som chcela, Eviqa spominala, ze do jedla malemu par kvapiek olivoveho oleja. To sa ma??? Kvoli comu??? Lebo ja som este nikdy olej nedala, ale ak sa ma, tak zacnem.
No a idem vas docitat, kedze som tu cely den nebola. 😉
No to verim Leri, ale u vas co kojite to je tazsie. Pretoze deti tak ako pise Matka chcu cucat stale lebo chcu byt pri maminke. Urcite nie su vzdy hladne. Az na tvojho Alexa, ktory ma obdivuhodny metabolizmus. Naje sa a o chvilku zasa hladny. No ale sak co chces musi byt z neho velky chlap, ked ma taky drsnacky pohlad. Vies si predstavit s tym zabijackym pohladom a nejake male tintitko by z neho bolo. 😃 :-p
ja by som veru tintitko nechcela.......... 😃 sak ani nema byt po kom........on sa vie tak najest ze taha taha a uz nevladze prehltat, tak otvori pusu a vytecie mu to mlieko........hlavu zakloni, urky pustene vedla tela........no proste dotlaceny ze je az ako omraceny.........ale vydrzi mu to chvilu, ale zase uz davno nie je taky velky ....uz nas tu predbehli niektori sutaziaci 😃
takže krásny deň za nami, boli sme dva krát vonku, do toho som ja nachytala neviem čo za mrchu, dnes som sa cítila ako keby niekto na mne skúšal gutalax - takže parádny deň za nami 😉
ivet skoro som odpadla.... že jete o šiestej a potom o dvanástej, mne by malý rozhrýzol krčnú tepnu, my ak nejeme každé tri hodiny tak sme normálne v šoku ]-( jedine v noci mi nepapá, lebo najeme sa okolo pol ôsmej- deviatej, niekedy pol desiatej ale budíme sa o piatej ráno až pol siedmej :-|
tak naša skúsenosť s ovocím - skúšala som malého ojekatovať a dať do zeleniny ovocko že ved sa to tam stratí - veru nestratilo - malý mi to hodil rovno medzi očí - omylom zachytil lyžičku a vyhodil polovicu z misky a mne to tasol do ksichtu, on sa dobre bavil ]-(
ivet skoro som odpadla.... že jete o šiestej a potom o dvanástej, mne by malý rozhrýzol krčnú tepnu, my ak nejeme každé tri hodiny tak sme normálne v šoku ]-( jedine v noci mi nepapá, lebo najeme sa okolo pol ôsmej- deviatej, niekedy pol desiatej ale budíme sa o piatej ráno až pol siedmej :-|
tak naša skúsenosť s ovocím - skúšala som malého ojekatovať a dať do zeleniny ovocko že ved sa to tam stratí - veru nestratilo - malý mi to hodil rovno medzi očí - omylom zachytil lyžičku a vyhodil polovicu z misky a mne to tasol do ksichtu, on sa dobre bavil ]-(
ivet, to fakt takto papate?? no my mame daleko od rezimu, kojim kazde 2-3 hodiny, hlavne v noci... po dvoch hodinach sa zobudi a taha ako keby cely den nejedla... a cez den taha a potom to vygcrka, v poslednom case dost grckame, skoro stale :-p ...
som zvedava ake to bude ked zacneme prikrmy... kolko inak vazia vase ratolesti? nas vazili vcera, mame 7,1kg...
blazka, no maly ma rozum, to nezapries 😃
som zvedava ake to bude ked zacneme prikrmy... kolko inak vazia vase ratolesti? nas vazili vcera, mame 7,1kg...
blazka, no maly ma rozum, to nezapries 😃
blazka nas exot samu zeleninu nechce, len s masom 😃 nes som muu kupila na leto fesi mikinu, tak ked pojdeme na terasu aby mu nebola kosa a ze hlasia ochladenie a snezenie.
Začni písať odpoveď...

Odošli
neviete nejake pekne narodeninove prianie?