icon

Augustovky 2016

gulisko
27. dec 2015

Dnes som dostala najkrajší Vianočný darček tretí krát dve čiarky na teste. Aj keď mám obavy ako to bude či bude všetko ok nakoľko chalani majú kiahne uff uff ☹

kacko12
4. aug 2016

@nika_17 super,blahozelam 🙂
A od tretej hodiny rannej sa uz aj my vytesujeme z Riska 🙂 u nas sa to vsetko zomlelo dost rychlo, do porodnice sme prisli 2:15 v noci a o tretej uz bol Risko na svete s mierami 3 400 g a 49 cm 🙂

nika_17
4. aug 2016

@kacko12 podobne blahozelam aj ja Tebe,nam to trvalo nejakych 12 hodin po vyvolavacke,ale zvladli sme to...

siskurka
4. aug 2016

@kacko12 tak nakoniec presne v termine. Gratulujem!!!

kacko12
4. aug 2016

@nika_17 fuuha,to je strasne vela pri vyvolavacke... ja som tak min.rok na vyvolavacku porodila za 2 hodinky
Hlavne ze to uz mate za sebou a vsetko je v poriadku 🙂

kacko12
4. aug 2016

@siskurka tri hodiny po termine,ale inak super,uz som sa zmierovala s tym ze budem rodit zase na vyvolavacku. Dakujem za blahozelanie,uz to caka teba. Drz sa🙂

misah2o
5. aug 2016

Jeeeej mamicky, gratulujem vam. Nech ste zdravucke a v poriadku 🙂 My sa prenasame...uz druhy den po termine a stale sa tej nasej bambulke nechce von :( tak neviem.... chodim uz kazdy druhy den na kontroly a nic....

slniecko1270
6. aug 2016

@misah2o my sme na tom podobne 😊

misah2o
8. aug 2016

@slniecko1270 tak neviem ako vy, ale my sme stale este doma. Zajtra idem na dalsiu kontrolu. No uz z toho zacinam byt nestastna......... uz by som chcela malicku vonku a pri sebe.. a hlavne stale rastie a rastie a vsetci ma strasia ze uz je aka velika... ale tak co mam robit 😒

siskurka
8. aug 2016

@misah2o neboj sa nicoho, vsetko dobre dopadne. Nenechaj sa vystrasit. Ja mam zajtra Termin, 3 tyzdne som nebola u doktora a tiez uz by som to mala najradsej za sebou a moje male pri sebe. Ale maju cas , tie Nase deturence, asi im je velmi dobre v bruskach.

20iffka
8. aug 2016

@misah2o nedaj sa vystrasit...ja som v 39tt a malicka je o 3tyzdne vacsia..nic sa nedeje...hlavne nech su tie nase deturence spokojne....

kacko12
8. aug 2016

Caute maminky, my sme prisli vcera z porodnice a zladujeme sa s miminkom. Myslim na vas aby ste mali porod rychlo za sebou a tesili sa zo svojich drobcekov ☺

slniecko1270
9. aug 2016

@misah2o včera sme boli na kontrole a poslali nás domov. Malej sa vôbec nechce ísť von. To čakanie je hrozné.

misah2o
9. aug 2016

Tak ja uz týždeň prenasam. Ale zajtra nastupujem na vyvolanie. Tak sa ozvem snad ked uz bude bambulka na svete. Drzim vsetkym pasti at uz s porodom alebo babatkom

kacko12
10. aug 2016

@misah2o drzim palce aby to slo rychlo a hladko ☺

siskurka
10. aug 2016

@misah2o myslim na Teba, dufam, ze ti vsetko dobre dopadlo a uz sa vytesujes z dcerky.

misah2o
11. aug 2016

Babulky, uz sme na svete. Nas poklad sa vola Teuska, narodila sa vcera rano 7.10 a vazi 3580g a mera 50 cm. A je naprosto naprosto krasna, fantasticka a uzasnaaaaa. Dakujeme za podporu vsetkym

kacko12
11. aug 2016

@misah2o super,srdecne blahozelam☺

siskurka
13. aug 2016

Maminky tak od dnes mam aj ja krasne dievcatko.

kacko12
13. aug 2016

@siskurka parada,srdecne blahozelam☺ dufam ze to bolo take ako si si predstavovala

misah2o
14. aug 2016

@siskurka GRATULUJEEEEM

majik66
14. aug 2016

Baby mali ste niektora vyvolavany porod? Skusenosti sem s nimi 🙂 vdaka

nika_17
15. aug 2016

@siskurka blahozelam k dcerke

nika_17
15. aug 2016

@majik66 ja som mala vyvolavany.Bol to moj prvy porod,nemam to ako porovnat,ale rano mi zaviedli tabletku,hned na to som dostala kontrakcie,ktore sa stupnovali,dali mi epiduralku a potom sa cakalo az kym som nedostala tlaky a o dve hodinky bola mala na svete.Porod od zavedenia tabletky trval 12 hod,ale nakolko som mala EPD dalo sa to vydrzat..

nika_17
15. aug 2016

No a ja som nakoniec skoncila v nemocnici so zlcnikom ☹

kacko12
16. aug 2016

@nika_17 fuuha a co sa stalo?Babo mas pri sebe? Nech si co najskor doma a v poriadku.

siskurka
19. aug 2016

Ahojte maminy, tak ako sa mate? Ako deticky?

nika_17
20. aug 2016

@kacko12 tak po nekonecne dlhych 8 dnoch som konecne doma s malinkou aj tatinkom..Vraj sa to stava,ze po tehotenstve alebo v nom moze zlcnik narobit problemy,ja som ho mala plny kamenov,o ktorych som dovtedy netusila,no a nakoniec mi ho zobrali.Ale verim tomu,ze odteraz bude lepsie a budem si dcerku a manzela uzivat 🙂

20iffka
26. aug 2016

@misah2o
Gratulujeme 😉 želáme veľa zdravíčka, šťastíčka a úsmevu na tváričkách oboch 😉

20iffka
26. aug 2016

Tak baby, naša Ninka je už od 10. augusta na svete... dlho sme pobudli aj v nemocnici, a chodili sme ešte po doktoroch, ale už sa mi uvoľnila aj nejaká chvíľka pre MK, tak vám píšem, že sme v poriadku a vám všetkým spokojné a šťastné bábätká 😉

misah2o
26. aug 2016

@20iffka Jeeeeeej, gratulujeme... aj my sme 10.8. :D vela zdravicka a pohodicky zelame 🙂