Augustovky 2016
Dnes som dostala najkrajší Vianočný darček tretí krát dve čiarky na teste. Aj keď mám obavy ako to bude či bude všetko ok nakoľko chalani majú kiahne uff uff ☹
Jeeeej mamicky, gratulujem vam. Nech ste zdravucke a v poriadku 🙂 My sa prenasame...uz druhy den po termine a stale sa tej nasej bambulke nechce von :( tak neviem.... chodim uz kazdy druhy den na kontroly a nic....
@misah2o my sme na tom podobne 😊
@slniecko1270 tak neviem ako vy, ale my sme stale este doma. Zajtra idem na dalsiu kontrolu. No uz z toho zacinam byt nestastna......... uz by som chcela malicku vonku a pri sebe.. a hlavne stale rastie a rastie a vsetci ma strasia ze uz je aka velika... ale tak co mam robit 😒
Caute maminky, my sme prisli vcera z porodnice a zladujeme sa s miminkom. Myslim na vas aby ste mali porod rychlo za sebou a tesili sa zo svojich drobcekov ☺
@misah2o včera sme boli na kontrole a poslali nás domov. Malej sa vôbec nechce ísť von. To čakanie je hrozné.
Tak ja uz týždeň prenasam. Ale zajtra nastupujem na vyvolanie. Tak sa ozvem snad ked uz bude bambulka na svete. Drzim vsetkym pasti at uz s porodom alebo babatkom
Babulky, uz sme na svete. Nas poklad sa vola Teuska, narodila sa vcera rano 7.10 a vazi 3580g a mera 50 cm. A je naprosto naprosto krasna, fantasticka a uzasnaaaaa. Dakujeme za podporu vsetkym
Maminky tak od dnes mam aj ja krasne dievcatko.
Baby mali ste niektora vyvolavany porod? Skusenosti sem s nimi 🙂 vdaka
@majik66 ja som mala vyvolavany.Bol to moj prvy porod,nemam to ako porovnat,ale rano mi zaviedli tabletku,hned na to som dostala kontrakcie,ktore sa stupnovali,dali mi epiduralku a potom sa cakalo az kym som nedostala tlaky a o dve hodinky bola mala na svete.Porod od zavedenia tabletky trval 12 hod,ale nakolko som mala EPD dalo sa to vydrzat..
No a ja som nakoniec skoncila v nemocnici so zlcnikom ☹
Ahojte maminy, tak ako sa mate? Ako deticky?
@kacko12 tak po nekonecne dlhych 8 dnoch som konecne doma s malinkou aj tatinkom..Vraj sa to stava,ze po tehotenstve alebo v nom moze zlcnik narobit problemy,ja som ho mala plny kamenov,o ktorych som dovtedy netusila,no a nakoniec mi ho zobrali.Ale verim tomu,ze odteraz bude lepsie a budem si dcerku a manzela uzivat 🙂
Tak baby, naša Ninka je už od 10. augusta na svete... dlho sme pobudli aj v nemocnici, a chodili sme ešte po doktoroch, ale už sa mi uvoľnila aj nejaká chvíľka pre MK, tak vám píšem, že sme v poriadku a vám všetkým spokojné a šťastné bábätká 😉

@nika_17 super,blahozelam 🙂
A od tretej hodiny rannej sa uz aj my vytesujeme z Riska 🙂 u nas sa to vsetko zomlelo dost rychlo, do porodnice sme prisli 2:15 v noci a o tretej uz bol Risko na svete s mierami 3 400 g a 49 cm 🙂