Augustovky 2016
Dnes som dostala najkrajší Vianočný darček tretí krát dve čiarky na teste. Aj keď mám obavy ako to bude či bude všetko ok nakoľko chalani majú kiahne uff uff ☹
ahojte dievcata 🙂 dnes uz konecne viditelna ciarka 🙂 vsetky tri sme splodili v prvy mesiac snazenia - ale druhe sa aj rychlo skoncilo, tak verim ze teraz sa uz postastilo a uhniezdilo sa tam kde malo..
Ahojte všetkým želám šťastný Nový rok, pohodove tehulkovanie a nech to dáme úspešne do konca 🙂
@vikinka81 tiež som za súkromnú skupinu, mne bolo dnes dosť zle a bola som dosť unavená, takže sa mám zasa na čo tešiť aj pri prvých dvoch som grcala do konca tehu.
Ja mam obidva cisárskym, preto sme už tretie naplánovali, ale zatiaľ som ok..koľko máš od cisárskeho? Ja keď budem rodiť tak to budú presne 4 roky. medzi prvými dvoma som mala rozdiel 3 roky.
Tretie sme neplánovali nie naplánovali :$
ahojte zienky, mozem sa k vam pridat? ja som v 8.tt, tiez som este nebola u dr, idem vo stvrtok, tak dufame ze vsetko bude fajn. ale uz mi zacina byt pekne zle, uff 🙂. zelam vam vsetkym stastny novy rok, verim ze pre nas vsetky bude tento vynimocny ;)
ahojte do noveho roku nam vsetkym zelam pohodove tehulkovanie a zdrave babatka.
tiez som za sukromnu temu.
kto zalozi?
Ahojte kocky, ja som v 5tt a nastastie nemam tehu priznaky okrem pozitivneho testu ziadne 🙂 Len mi ako natruc zacal rast zub mudrosti, a boli to hodne. K zubarovi sa bojim ist lebo vraj tehotnym zenam nemoze dat lokalnu anestezu ,a ak by mi mali prerezavat dasno bez nej to nedam ... :/
@twiggi_veggie ahoj, len radsej chod, ved ti nemusia hned rezat dasno. riesi sa to casto len takym drenom, co ti parkrat vymenia. viackrat som tak bola, nebolelo a super pomohlo.
zeny tak som chcela vytvorit sukromku ale akosi som asi vytvorila sukromnu skupinu a nie temu 😅 😅
@elise @vikinka81 ak sa nenahnevate vas dve som dala ako dalsie moderatorky nakolko ste mali zaujem o sukromky a podla poctu prispevkov ste 2 najaktivnejsie z tejto temy zatial. ale ako pisem vyssie chcela som klasicku uzamknutu temu tzn. to iste co toto len uzamknuta. a vytvorila som skupinu. neviete moju chybu napravit. ja fungujem v sukromke uz roky ale tam sa nechcem pytat na postup zalozenie kedze moje baby este o mojom tehu nevedia 😅
https://www.modrykonik.sk/group/8174/
@meinkonka ja by som aj vytvorila, ale niekedy som aj niekoľko dní offline tak neviem ako to je s pridávaním nových členov, ale keď klikneš na skupiny tém a tam je otázka že pridať tému alebo otázku... Ak by si nevedela, tak to môžem urobiť
@twiggi_veggie pokiaľ len rastie tak to je v pohode, kľudne choď asi ti to len pozrie, ja som bola na začiatku decembra na preventivke a poslala má na röntgen kvôli spodným osmickam a našťastie som sa tam nedovolala a potom som si povedala, že si zavolám po novom roku inak by som bola riadne vyklepana keby som bola na röntgene na začiatku tehu. Ale k zubarke budem musieť tak či tak ísť lebo jedna horná osmička sa mi celá rozpadá.. Takze najprv gynekológ potom zubár 😖
spravte to niekto za mnaaaa pls 😅
@meinkonka https://www.modrykonik.sk/forum/ klikni sem, hore v pravomas v zeoenom kruzku plus ak chces vytvorim sukromku
@elise no ved prave aj ja ale uz tu neviem moznost vytvorit sukromnu diskusiu /taku v akych fungujem co vidis pri nej klucik a mozu tam vstupovat len clenky urco vies o com hovorim/ akoby sa dala vytvorit uz len sukromna skupina taku aku som uz vytvorila. ale ten sposob sa mi nepaci 😝
@meinkonka privolajme admina mozno poradi @mariosmykal pomozes nam prosim?
@mychaella ja som pri prvej dcérke bola na RTG pľúc- keĎ som ešte nevedela, že som tehu- cca. 4-5. týždeň...stresovala som šialene, ale bolo mi niekoľkými lekármi potvrdené, že to až tak veľmi neškodí, maternica si "to svoje" dostatočne chráni. Inak, celé tehotenstvo, pôrod bol oka, dcérka doteraz zdravá ako repa 😉
čo sa týka zubárky, ja som bola objednaná v čase, keď som už o tehotenstve vedela, mám strašne zlatú zubárku- preobjednala ma, lebo vraj 1. a 3. trimester neodporúčajú akýkoľvek zásah do zuba (prenesie sa infekcia krvou...), druhý trimester je vraj bezpečný, takže ak niečo, riešiť vtedy 😉
ale poviem úprimne- budem riešiť asi len niečo veľmi akútne....ak vydržalo doteraz, do pôrodu vydrží 😀
prajem všetko dobré a spokojne do-tehuľkovanie až do konca 😉
@mychaella ja mam od sekcie 1 rok 10 mesiacov,tak neviem co to.Niekedy je mi to naozaj neprijemne.
Dufam,ze ak bude vsetko o.k. tak by som chcela,aby toto druhe tehu som mohla v stasti a bez problemov donosit.Prve tehu som od 23 tt prelezala v nemocke dole hlavou,24 hod na posteli a vynimkou wcka a hygieny,jedli do postele.navsteva na izbu.cele vianocne sviatky a silvester,hroza.uz druhy rok sa vzdy zamyslim nad tym,kolko bab musi trpiet.ale ten vysledok naozaj stoji za to.
@meinkonka tak to aj mna obcas.hlavne ,kdd sa chcem za niecim natiahnut.
Dakujem za pridanie do skupiny,dufam,ze aj toto yyuzijeme.a uz niekto vytvoril tu skupinu sukromnu?
Dakujem za rady.. asi teda pockam tie dva mesiace pokial sa bude dat.. ono to nejako extra zatial neboli 🙂 Inak ked bude sukromka, prosim pridajte ma niekto 🙂
Inak vyzera to tak, ze momentalne sa neda privatna diskusia vytvorit. Zrejme nejaky vypadok 😒
Dnes si idem kupit tie roztokove tamponiky na pichanie injekcii, 2 baliky fraxiparine mam doma

Ahojte,tiez som za sukromku.urcite sa este vela bab prida. Boli ste uz u dr.Ja mam tiez citlive prsia,obcas zaludok na vode,niektore pachy mi vadia a sucho v ustach.ste tu niektora po cisaraku.mna jazva zacala strasne stipat,pichat.mate to tiez niektora?