Augustovky 2016
Dnes som dostala najkrajší Vianočný darček tretí krát dve čiarky na teste. Aj keď mám obavy ako to bude či bude všetko ok nakoľko chalani majú kiahne uff uff ☹
Kocky, sukromna skupina uz existuje, vola sa augustove poklady 2016 a je tam kopu kociek 🙂 mozem poslat pozvanku dalej ...
prosi pridat do sukromnej skupiny, neviem komu to adresovat 🙂
Aj ja poprosím pridať do sukromky 😉 ďakujem
nezobrazuje sa mi linkanedása mi kliknuť v správe do sukromky, skušamnatablete aj počitači
nezobrazuje sa mi linka nedása mi kliknuť v správe do sukromky, skušamnatablete aj počitači
Ahojte dievčatá, mohli by ste aj mňa prosím pridať do tej súkromky? Ďakujem!
Ahojte augustovky. Tiež by som sa rada pridala k vám do súkromky, aj keď TP vychádza na 1.9. ale prvé tehotenstvo som mala TP na 2.9 a malá sa narodila 30.8. Takže dúfam, že ma medzi seba prijmete 🙂
Ahojte, prosím o pridanie do skupiny, termin mam 16.8.16
Dakujem
@elise @twiggi_veggie @meinkonka Aktuálne je možné vytvoriť jedine súkromnú skupinu. Vo fóre bola táto možnosť zrušená.
@mariosmykal dakujem a neplanuje sa obnovit?
@mariosmykal dakujeme za info. ja osobne tiez preferujem tie stare sukromne diskusie. lepsie sa v nich orientuje vsetky prispevky su viditelne a netreba ich rozklikavat 🙂
Ahoj dievcata, aj ja cakam augustacko, moj termin je 22.8, pridate ma prosim do sukromnej skupiny? DAKUJEM
@jarkaalionel ahoj vitaj 🙂 napis soldi posle ti pozvanku 🙂
dakujem@wey66
Ahoj soldi, patrim medzi augustovky 2016, pridala by si ma prosim do skupiny? Dakujem @soldi
@jarkaalionel musis si v profile nastavit datum porodu august 2016, len tak sa da pridat 🙂
Ahoj. Tak aj my sme tuzili po druhom a vyslo to na prvy sup :D povedali sme si ze este surodenca k nasej princeznej. Az na to, ze dr. nam oznamila,ze su tam dve. Uf, sok. Cakam na ultrazvuk za tyzden, ci sa to potvrdi...

Akurat som sa chcela k zubarke objednat, takze myslite si ze bude lepsie az v II. trinestri? Urcite mam medzizubny kaz :/,, obcas pobolieva...
A este jedna otazka kocky, gynekologicka ma objednala na 13.1, to budem v 8t,, bude uz nieco vidiet?