Augustovky 2016
Dnes som dostala najkrajší Vianočný darček tretí krát dve čiarky na teste. Aj keď mám obavy ako to bude či bude všetko ok nakoľko chalani majú kiahne uff uff ☹
@katkaajurko to je verejna, chces ist do sukromnej?
@soldi ano
@katkaajurko uz som poslala, napis o sebe prosim nieco na plochu dakujem 🙂
Ja by som tiez rada do sukromnej ak by to slo. Dik
ahoj soldi, uz som si vyplnila datum porodu, pridala by si ma prosim do sukromnej skupiny? Dakujem @soldi
napiste mi prosim ip kto chce do sukromky, takto vobec nestiham sledovat, dakujem 🙂
Baby inak aj zakladatelka tejto diskusie Augustovky 2016 zalozila sukromku.Augustove deticky 2016. Ak chcete mozete sa aj pridat k nam,poslem vam pozvanky,staci,ked napisete spravu do Ip.inak sukromne diskusie sa vytvorit nedaju,len sukromne skupiny.
@vikinka81 zdravim mozete aj mna pridat do sukroomnej?
@mobilbabie ahoj napis @soldi ona ta prida do ich viac nastevovanej skupiny
@soldi dobrý deň aj ja mám záujem vďaka
@soldi mozem aj ja do sukromnej? caka ma to 8.8. 🙂
aj ja by som mala zaujem o zaradenie do sukromnej, dakujem 😉
Môžem sa aj ja pridať do súkromnej? Termín mam 8.8. 🙂
tak kocky ja tu zial koncim ,mame anjelika drzim vsetkym obrovske palce
Ahojte moje meno je Zuzana a mam 30 rokov pridavam sa k Vam, mam termin 4. augusta a som z Bratislavy. Budem prvorodicka...takze este iba nasavam informacie. Rada sa pridam 🙂 Uz teraz mame info od doktora, ze 80 % to bude chlapec, kedze bol na ultrazvuku aktivny 🙂. manzelovi som to oznamila, tak, ze dostal test na Mikulasa do topanky 🙂 Velmi sa tesime. Vsimla som si, ze je tu sukromna skupina, ak by ste boli take zlate rada sa pridam.
Dobry den,rada by som sa do skupinky augustovych mamiciek 😉
@zuzkahegerova napis soldi ona ta prida do skupiny

@soldi ahoj, ked som si nastavila datum porodu-tak to - kam ma to hodilo-to je ta nasa sukromna skupina ? 😅 co vyzera trochu ako FB?