icon

Augustovky 2016

gulisko
27. dec 2015

Dnes som dostala najkrajší Vianočný darček tretí krát dve čiarky na teste. Aj keď mám obavy ako to bude či bude všetko ok nakoľko chalani majú kiahne uff uff ☹

zuzanapazin
6. apr 2016

@nika_17 taak ja som sa uz zlakla zeee ked necitiim taak ze sa uz nieco staalo :(

zuzanapazin
6. apr 2016

@siskurka jaa som to mala v nedelu takto ..som v 21tt aaa mala som taky krvavy tmavy vztook ale iba rano aaa tak pondelok vecer....ale taak bola pri doktorovi maly sa hyybe taak ze je vsetko oki....prste doktor mi povedal ze sa mam setriit ..

siskurka
6. apr 2016

@zuzanapazin hej, ja dnes radsej tiez oddychujem, no a ked ma moja doktorka volno, ze ci mam ist extra do nemocnice. Nemyslim si, ze je nieco zle, pohyby citim, a na nete je, ze vyhladat lekara ak krvacanie ci bolesti trvaju cez 24hodin. A ja bolesti ani nemam.

zuzanapazin
6. apr 2016

@siskurka
@siskurka noo ani ja som nemala.....iba som sla na wc a pri utierani som si vsmimla krv aale nicc mi nebolo...aa volala som hned doktorovi kedze som uz raz potratila ale sa ma spytal zee ci citim pohyby ak hej mozem byt v klude...aa v pondelok ma objednla na kontrolu. 🙂 len oddychuj a hoore hlavu

nika_17
6. apr 2016

@zuzanapazin ja som tiez hned hladala na nete,volala ako inak mame,ze ci je to v pohode.Proste sa babo viac pohralo a bolo unavene,tak odpocivalo 🙂 ale ze pohyby je najviac citit po sladkom jedle a ked mamina odpociva.a este aj v lahu na lavom boku 🙂

zuzanapazin
6. apr 2016

@nika_17 heej ten lavy book som nasla na nete aj ja aa ze pri tejto polohee ani brusko netvrdne...🙂) nopooo ja som sa uz zlakla zee co sa staloo ked som necitila...uuf ale tiez som dost citala...🙂 aa dnes sa nase hyybalo taak po hranolkaach 🙂 🙂 😀

siskurka
8. apr 2016

Tak u doktorky vsetko v poriadku, Pokial nie du bolesti, z krvacania si nemam robit hlavu. Tak sa vytesujem dalej. Pekny vikend, maminy🌞

nika_17
8. apr 2016

@siskurka to som rada 🙂

20iffka
11. apr 2016

ahojte... pridávam sa k vám 😉 a držím vám všetkým palce 😉

zuzanapazin
13. apr 2016

Ahojte babulky noo sama radost posledny cas....🙂 cakame dievcatko uz len vyrat meno 🙂 aa aby som nezabudla musim aj to svoje priezvisko zmenit 🙂 od soboty uz p.Šamkova 🙂

20iffka
13. apr 2016

@zuzanapazin blahoželám 😉 a veľa energie na tú cestu pri zmene priezviska 😉 čaká ťa rok plný zmien 😉

zuzanapazin
13. apr 2016

@20iffka rook zmiiieen??? nezArtuuuj 🙂 😕 snad niiee

20iffka
13. apr 2016

@zuzanapazin ale tak babätko a zmena priezviska to sú zmeny 😉 a čo je krajšie, že príjemné zmeny 😉 my ešte nevieme čo budeme mať, som to ani zo začiatku nechcela vedieť... a ani nie je vidieť, tak to tak má zatiaľ byť 😉 veď len nech sú detúrence nás všetkých zdravé 😉

nika_17
13. apr 2016

@20iffka presne tak..ja tiez zatial neviem,ale aj tak som zvedava 🙂

20iffka
13. apr 2016

@nika_17 ja to skôr z praktického hľadiska chcem vedieť, segra mi ponúka po jej babizniach vecičky a je tam veľa "typicky babských", tak či to vytriediť, alebo nechať 🙂 ja by som to vydržala až do pôrodu, musí to byť totálne prekvapko, keď sa potom v pôrodnici dozvieš čo to je 😉 každopádne sa na to moje škvrňa už tak teším 😉

nika_17
13. apr 2016

a mate uz kupenu vybavicku,napr. kocik?

mimka161
13. apr 2016

@nika_17 ja už pomaly kupujem výbavu

20iffka
13. apr 2016

@nika_17 tak veľa vecí mi nechala segra a mne je to ľúto len tak vyhodiť, ona je strašný pedant a všetko má ako nové, dokonca niektoré vecičky sú úplne nové, lebo ich "šetrila na špecialnu príležitosť" až malej boli malé... takže veľa vecí ani neriešime (vanička, postieľky, obličky, periny atď. ) a rozhodli sme sa poriadne zainvestovať do kočíka (teda nie silou mocou drahý, ale ak nájdeme kvalitu, tak sme sa rozhodli, že investujeme aj viac), po pravde sa nám však žiadny kočík zatiaľ nepáčil :-/ teda na každom sa nám niečo páči, niečo nie... ale budúci víkend si ideme spojiť také "príjemné s užitočným" a ideme na "romantický víkend" a medzitým sme sa rozhodli že už niečo vyberieme 😉 a vy? vybavička? kočík? vieš aký kočík chcete?

20iffka
13. apr 2016

@mimka161 čo už máte? 😉

nika_17
13. apr 2016

vybavicku este nie,asi cakame na vysledok ci to bude chlapcek alebo dievcatko..A prave pozeram po kocikoch,ale manzel vravi,ze je este skoro,tak ci ma pravdu on alebo ja 🙂

20iffka
13. apr 2016

@nika_17 rozumne 😉 tak, ja mám v tých kočíkoch guľáš, lebo viem čo chcem a také nie je 😀 lebo na každom sa mi niečo páči, ale dokopy to nie je 😀 a zároveň, keďže mám zdravotné problémy, tak to nechceme nechávať na poslednú chvíľu, keďže neviem ako mi bude... moja segra kupovala tesne pred pôrodom :D takže máte podľa mňa pravdu obaja... aspoň sa ti nezunuje, že ho máš dlho doma 😀 hehe

nika_17
13. apr 2016

no lenze ja som taky dilino,ze ked sa mi nieco paci,tak si to dopredu kupim,potom na to pozeram stale a rozmyslam ci som kupila dobre a nakoniec sa mi to zunuje 😒

20iffka
13. apr 2016

@nika_17 to nie si dilino, to si taká povaha 😀 asi preto ti manžel hovorí, že je ešte skoro 😀 ja som zase taká, že keď sa už rozhodnem, nepoľavím 🙂 my sme boli v KE a medzi iným sme kukli aj kočíky, ale tie čo sa nám dizajnovo páčili, tak zase kolieska mali také o ničom, labilné :-/ a ja osobne nechcem poľský kočík (viem, že poľske deti nie sú iné ako naše atď. ) ale proste na to mám veľa dôvodov 😀 páči sa mi zatiaľ peg perego - len ho mali vypredaný (čo nemusí byť zlé znamenie) 😀 ktovie

nika_17
13. apr 2016

Peg perego je celkovo dobra značka.ja pozeram po camarelo carera,ale netusim ci je polsky-co by som tiez nerada...

20iffka
13. apr 2016

@nika_17 ono ja som prišla na to, že keď sa ťažko dopátraš ku krajine pôvodu, vždy je poľsky 😀 dokonca udávajú na niektorých stránkach: "kvalitný kočík s talianským dizajnom" alebo "švajčiarskym dizajnom" a keď som pátrala tiež boli poľské ... camarelo je tuším tiež poľský.

mimka161
13. apr 2016

@20iffka oblečenie máme a take prkotinky ako teplomer do vody , cumle , zavinovačku a take prkotinky ...a potom čo sme dostali postel , matrac , vankuš , paplon , perinky , plachty , obliečky , osušky , bavlnene plienky , deku a pffu neviem čo ešte take 🙂

20iffka
13. apr 2016

@mimka161 tak to ste dobre na tom 😉 by som povedala lepšie ako my... ale ja nie som veľmi nakupovací typ, takže to spravím svojim osvedčeným, nazbierať silu a šup všetko pokúpiť naraz a pokoooooooj 😀 ale minule som narazila v meste na dupačky (s košieľkou a čiapočkou) a že slovenská výroba, tak som neodolala 🙂 to sa mi páčilo, ževraj si to mamičky chvália, že je to kvalitné, tak som zvedava 😀

mimka161
13. apr 2016

@20iffka ale to čo sme dostali nieje všetko nove to su a pouzivane veci po mojej sestre ta ma 5 rokov takže to sa da použiť 🙂 a čo si ja kupujem tak hlavne preto lebo sa bojím že budu od juna zase take teploty ako minulý rok a to ja mám veľký problém behať po obchodoch v teplách lebo mi je hned na odpadnutie a v tehu by to bolo asi horšie tak tadšej si kupujem popredu 🙂

20iffka
13. apr 2016

@mimka161 však my tiež nie všetko nové, segra mala 2 baby a mám plné už dve skrine vecí, kopu nenosili vôbec a kopu mali len raz, takže škoda je to 😉 a zase človek aspoň investuje do iných vecí... resp. nešetrí pri iných veciach... ja tiež planujem do konca tohto mesiaca pokúpiť veci, nech mám pokoj, človek nikdy nevie... a mám rada vo veciach poriadok a nie na poslednú chvíľu 🙂 no som zvedavá ako to bude s počasím...ale zase dúfam, že bude teplá jeseň 😉 tá sa nám bude hodiť na kočíkovanie 😀

nika_17
13. apr 2016

No,ja sa tiez chystam az v juni,ked.budem na materskej,az na to,ze ja nemam zatial nic ☹ a co sa tyka kocika nech kukam jak kukam,tak vyrobcu toho camarela neviem najst a recenzie ako zvycajne-aj dobre aj zle..tak fakt neviem...