Bocian priletí v apríli 2015
Ahojte kocky, dnes som si nasla // na 3 testoch, sice slabe, ale na 10 DPO celkom slusne..dokonca nam to pri tomto 2. babatku vyslo na prvy sup, prve nam trvalo vyse pol roka..vypocitala som si termin 3.april 2015, k Dr. pojdem az o taky mesiac, ak nebudu dovtedy ziadne tazkosti .. tak sup sup do skupiny .. tesim sa na Vas 🙂
ahojte aj ja mám termín v apríli 25.4.
@katarina1190 ahoj, si pridana 😉
Ďakujem :D
Ahojte baby, hodne stesti 😀
Ja jsem rodila April 2014 😀 Uz se Vam to blizi 😀
Milé tehuľky, srdečne vás pozývam v utorok 3.2.2015 do Kvapky na Slenčnej ulici v Trnave . Od 20,00 do 21,00 sa bude konať moja prvá zo série prednášok o popôrodnom bondingu, prirodzenom pôrode, úľavových nemedikamentóznych technikách , dojčení, vzťahovej výchove a nosení, i o vašich právach pri pôrode. POčet miest je z kapacitných dôvodov obmedzený. Viac v IP.
Ahojte, mozem poprosit o pridanie do skupiny? Termin mam 1.5. ake drobec je o tyzden vacsi a dr. uz termin posuvala na koniec aprila 😉 dakujem
Ahojte , môžte ma pridať do skúkromky? Termín mám koncom apríla
Žienky, z dôvodu ochorenia sa uvoľnili dve miesta na zajtrašom kurze v Kvapke. Budete vítané.
Ja by som sa k vám tiež chcela pridať...termín 27.4.2015
Poprosim o pridanie termin 14.4:-)
prosim o pridanie, tiez april termin
Ahojte pls o pridanie termín mám sice 1.5. ale včera mi dali novy na sekciu 21.4. 🙂
Dakujem
Predávam plienky Dada.
Veľkosti:
mini - 78 ks - váha: 3 - 6 kg
midi - 64 ks - váha: 4 - 9 kg
maxi - 54 ks - váha: 7 - 18 kg
junior - 46ks - váha: 15 - 25 kg.
Plienky sú bez chemikálií, z vlastnej skúsenosti na dieťati sú kvalitnejšie ako plienky Pampers a majú zapínanie na suchý zips. Vyrábané sú v Českej republike. Dovoz je možný v rámci Prešova, Košíc, Žiliny a Bratislavy. Cena za 1 balenie je 9,- Eur.
Ahojte chcela by som sa pridat do skupiny🙂
mile mamicky chcem vam dat do povedomia stranku www.adoli.sk a takisto https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/adoli/ kde sa snazim ponuknut nasim ratolestiam to najlepsie za rozumne ceny

@ellenie môžete ma prosim pridať do skupiny, dátum pôrodu 25.4. 🙂