Bratislava 4. Maminky a tehuľky, pridajte sa
Vyhlasujem patranie po tehulkach v ba obvode 4?

•
18. sep 2009aj mne by sa pacilo stretnut sa niekde pri juvente 🙂 buduci tyzden mozem (zatial) hocikedy x-)
0
ahojte baby...ako teda s tym stretkom 🙂 my mame tiez poradnu vo stvrtok okolo 12 hodky v karlovke u dr.bukovskej ale potom sme free...v podstate aj zajtra..streda alebo piatok by sa dalo stretnut...v stredu rano mame len plavanie ale poobede sa uz da...tak to skusme dako skombinovat to nase kocikovanie..pekny dnik 🙂
ahoj ivkam,
dakujem, som si medzi tym nasla aj temu venovanu specialne pdiatrickam v Dubravke. Doktorka kt. vsak spominas tam nespominal nikto zatial, ale dost chvalili MUDr. Foltinovu tiez na Saratovskej. My mame 1 stredisko blizsie ako je Saratov ale keby su tam lepsi lekari tak to stoji za to asi chodit tam.
Si teda spokojna s jej pristupom k syncekovi? da sa jej aj hocikedy zavolat keby je nejaky problem? tiez pise, ze je moznost vysetrenia doma - co je na tom pravdy?
Prepac, ze sa tolko pytam, ale cakame nase 1. babatko a bola by som rada keby sa nam ozaj podari najst nejku dobru lekarku, lebo dnes to je niekedy problem :-|
este raz dakujem 🙂
dakujem, som si medzi tym nasla aj temu venovanu specialne pdiatrickam v Dubravke. Doktorka kt. vsak spominas tam nespominal nikto zatial, ale dost chvalili MUDr. Foltinovu tiez na Saratovskej. My mame 1 stredisko blizsie ako je Saratov ale keby su tam lepsi lekari tak to stoji za to asi chodit tam.
Si teda spokojna s jej pristupom k syncekovi? da sa jej aj hocikedy zavolat keby je nejaky problem? tiez pise, ze je moznost vysetrenia doma - co je na tom pravdy?
Prepac, ze sa tolko pytam, ale cakame nase 1. babatko a bola by som rada keby sa nam ozaj podari najst nejku dobru lekarku, lebo dnes to je niekedy problem :-|
este raz dakujem 🙂
miau ja som maximalne spokojna- pristup k detom, moznost zavolat v pripade potreby na jej mobil, mila sestricka, pekna ambulancia a pod.
Prvy krat som jej volala este ako tehotna, ci by sme k nej mohli patrit, uz vtedy som z nej mala dobry pocit. Mne na nu dala kontakt kamaratka, ktora k nej chodi s dcerkou uz niekolko rokov a velmi si ju chvalila.
Bola u nas doma aj na prvej navsteve, pozrela maleho, vypiasala prvy recept, porozpravali sme sa...
Je to na tebe ako sa rozhodnes, verim ze je aj viac takych pediatrov v Dubravke 🙂
Prvy krat som jej volala este ako tehotna, ci by sme k nej mohli patrit, uz vtedy som z nej mala dobry pocit. Mne na nu dala kontakt kamaratka, ktora k nej chodi s dcerkou uz niekolko rokov a velmi si ju chvalila.
Bola u nas doma aj na prvej navsteve, pozrela maleho, vypiasala prvy recept, porozpravali sme sa...
Je to na tebe ako sa rozhodnes, verim ze je aj viac takych pediatrov v Dubravke 🙂
miau my mame dr. rolnu v stredisku oproti saratovu, je uplne v pohode (vedla vo dverach sedi dr. foltinova), pred nasadenim atb robieva (ak rodicia chcu) testy (ako sa to vola taraz neviem), ktore hned zistia o aky druh choroby ide, aby babo nebralo atb zbytocne. aj k dr. rolnej sa da volat na mobil (je to za poplatok ako u dr. foltinovej), ked potrebujes konzultovat. inak ma oddelene hodiny pre babatka do 1. roka a ostatne deti, takze sa nestane, ze ak ide babo do poradne, musi cakat s chorymi detmi
Ahoj vospolok,
tak idem menit temu... koncom oktobra sa stahujeme z Race/Krasnany do Dubravky. Mozem sa k vam pridat? Poradte co a ako s drobcom v IV. obvode, moc to tam este nepoznam. Robite si aj stretka? C Raci sme mali kazdy utorok... v teme Marcovky 2009 kazdu stredu... lena ko sa blizi zima neviem neviem ci as bude kde stretavat.
Dakujem za kazdu radu a tesim sa na pokec s Vami!
Nšoči
tak idem menit temu... koncom oktobra sa stahujeme z Race/Krasnany do Dubravky. Mozem sa k vam pridat? Poradte co a ako s drobcom v IV. obvode, moc to tam este nepoznam. Robite si aj stretka? C Raci sme mali kazdy utorok... v teme Marcovky 2009 kazdu stredu... lena ko sa blizi zima neviem neviem ci as bude kde stretavat.
Dakujem za kazdu radu a tesim sa na pokec s Vami!
Nšoči
nsoci my do almy chodime cvicit uz od maja, uz sme zapisani aj do novembrovo-decembroveho kurzu. som velmi spokojna, okrem cvicenia, ktore je super, zacinaju deti pekne nadvazovat kontakty (napr. sa pohladkaju, pozeraju sa na seba, obcas si zoberu hracku, ale bez slz, bitiek), my si obcas pokecame... ved sa tam prid pozriet, tusimv o stvrtky maju take "dni otvorenych dveri" - zavolaj im vopred a dohodni sa
elvo k mc macko, bola som tam 1x, este v aprili, alebo maji na prednaske (no, dalo sa), ale velmi sa mi tam nepacilo, lebo to bolo strasne plne (fakt tam deti aj dospeli o seba zakopavali), mozno svoj postoj neskor prehodnotim, ale vzhladom na to, ze sa blizi zima, tak sa bojim, ze sa tam budu dost sirit choroby (staci jedno kychajuce dieta), lebo neverim, ze tam pojdu iba maminy s uplne zdravymi detmi :-|
sunny cvicime v Centrum Alma (web je taky isty, ked das tie dve slova spolu a na konci .sk - nechcem sem davat link, aby to admini nezmazali ako reklamu), novembrovo-decembrovy kurz zacina buduci tyzden, na webe je aj rozpis pre vekove kategorie. cvicime v Rustike, novostavba na Trhovej, vchod je podchodom pri Bille
Začni písať odpoveď...

Odošli