Bratislava 4. Maminky a tehuľky, pridajte sa
Vyhlasujem patranie po tehulkach v ba obvode 4?

•
19. jan 2010ahojte, v piatok asi nebudeme moct, lebo planujeme vo stvrtok cestovat
0
ahoj tinka, v macku to asi nie je pravidelne pre maminy? ja by som potrebovala tak dva krat do tyzdna a priznam sa, ze az k zimaku sa mi tak daleko nechce cestovat... v lete mozno, no teraz v zime?
strociatka kazdy pondelok od siestej na hodinu je cvicenie pre mamicky http://www.mcmacko.sk/web/program/stale-programy/ ale iba raz do tyzdna
nooo, to na zaciatok nie je zle, super, dakujem velmi pekne za tip, skusim nezabudnut, to je moja najcastejsia vyhovorka, kludne ma mozes skontrolovat 😉
nsoci, ja idem do BA az v piatok, cize zajtra nemozem, cize sunny, ja som za piatok 🙂
my uz sme dnes boli von, teraz este stale spinkame na chodbe
misss to ste dobry valibuci, my mame styri mesiace a dva tyzdne a v stredu sme vazili 6,5 kg
nsoci - manduca zatial nezozala uspech, som to dvakrat skusila, ale hlavicku ma presne tam, kde su pasy, a teda nic nevidi, po dvoch minutach je nervozna a chce von :-| este to raz skusim
🙂
misss to ste dobry valibuci, my mame styri mesiace a dva tyzdne a v stredu sme vazili 6,5 kg
nsoci - manduca zatial nezozala uspech, som to dvakrat skusila, ale hlavicku ma presne tam, kde su pasy, a teda nic nevidi, po dvoch minutach je nervozna a chce von :-| este to raz skusim
🙂
no celkom pekne, vcera napr. zaspal o pol desiatej, o deviatej dopapal a spinkal do pol siestej
Začni písať odpoveď...

Odošli