icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

dede28
11. jan 2013

ahojte,moj syn bude mat o 4 dni 3 mesiace a straaaaasne slinta a vcera bol dost uplakany,mozu to byt zuby 😕 😕 alebo nejaka predpriprava 🙂 🙂 nepametam sa kedy vysiel prvy zub mojej prvej dcere 😀 😀

barakr
14. jan 2013

@dede28 ahoj aj nasa slinta jak besna,v sobotu ma tri mesiace a stale si strka pasticky do hubky,pripadne prstek a ten si strci az na koniec dasienok a kuse 🙂 ale zatial nic,doktorka mi povedala,ze aj dva mesiace predtym ako pojdu zubky,dietatko moze slintat 🙂

dede28
14. jan 2013

@barakr no tak to som zvedava,ze kedy sa dockame toho prveho zuba 🙂 🙂

barakr
14. jan 2013

@dede28 podobne,ale niekedy ma tam "kuse",ze sa toho az obavam :D

veronikani
15. jan 2013

tak a dnešná kontrola u ortopéda dopadla skvele, ortéza sa môže vyhodiť 🙂

emma2510
23. jan 2013

ahojte mozem sa pridat? aj my sme narodeny koncom oktobra

emma2510
25. jan 2013

ahojte my sme boli dnes na ockovani a aj zuby sa nam prerezavaju to je plac uz 5 hodin v kuse neviem ci su to zuby alebo ockovanie

ivanka109
25. jan 2013

Ahojte, aj moja mala strašne slinta a strka si celé ručky do úst, vraj sa v treťom mesiaci vyvíjajú slinné žľazy.

danielaaa212
25. jan 2013

neviem ci sa mozeme pridat... :D.. narodili sme sa v novembri :D ... ale pozeram ze pisete o slineni deti.. nas zacal slinit.. no zaroven aj grgat velmi skaredo.. taky pachnuci grg.. a my sme zistili nakoniec.. ze nie zubky.. aj ked doktorka povedala.. ze to moze byt priprava na zubky.. noooo kedze mame stredne silny reflux... tak je to palenie zahy u babatiek . nas maly bude mat 3 mesiace o 10 dni. davame mu gastrotuss od vcera.. a pomaha chvalabohu . takze mozno ak spozorujete vela sliniek.. ktore drazdia na kasel.. na sopliky.. .dusia babatko ,ze su huste, tak .. to moze byt aj palenie zahy.. a to sposobuje strasny plac.

mam132
25. jan 2013

ahojte pridávam sa aj ja k vám 🙂 . Máte niekrorá skúsenosť aj stým že bábätko vás chce akokeby spapať? Budeme mať za 3 dni 3 mesiace a moja malá keď sa hnevá a mám ju na rukách normálne ako keby ma chcela hrýzť do brady alebo líca a strašne pri tom slintá 🙂 ale robí to aj keď ja jej dám pusu tak ona tiež a aj keď sa teší s nejakou novou hračkou..

dede28
26. jan 2013

ahojte,ja uz som pisala,ze moj maly slinta tiez dost,niekedy je to menej,niekdy ma celu mikinu oslintanu,ma 3a pol mesiaca,tak uvidime,ze kedy vynde prvy zub 🙂 🙂 🙂 ale vobec mi nechce lezat,sa strasne dviha do sedu,len by sedel v kuse,co samozrejme nemoze,lebo je este maly na sedenie 😉 😉

luciagi
27. jan 2013

booze baby,my mame zajtra ockovanie,uz teraz mi je z toho do placu,aj vy to tak tazko znasate,ci len ja som taka citlivka🙂???

annie6
27. jan 2013

@mam132 😀 moj ked je hladny a ho mam na rukach a nahodou trafi bradu hned sa prisaje ako prisavka a chce ma zjest 😀 🙂 hah a sme oslinatni obaja potom 😅

1ivanka1
29. jan 2013

ahojte baby, moje krsniatko Jakubko sa narodil 15.10.2013 s vahou 3500g a 51cm....vo veku 3mesiace a 1tyzden mal 6800g a 63cm...je tu niekto vacsi?? papa UM, u kojenia spinkal.....

luciagi
29. jan 2013

@1ivanka1 ahoj,no moj sa narodil 5.oktobra ,mal skoro 4 kg,a teraz ma 68cm a 7,4kg,a to ho len kojim,aj to len z jedneho prsnika,kedze v druhom sa mi po viacnasobnom zapale netvori uz takmer ziadne mliecko:( macko je to riadny,oblecenie kupujem na6-9mesiacov a je mu tak akurat🙂)))

anjelik33
29. jan 2013

Jej tak som rada ze nielen Olivka je trosku vacsia 😉 ľudia si myslia ze už ma 6 mesiacov ale ja ich vyvediem hneď z omylu hihi .Na poslednej poradni sme mali 6740g a 66cm a to papa tiež len moje mliečko.

1ivanka1
29. jan 2013

@luciagi no pekne pekne 🙂 tak to ste vacsi ako kubko... 🙂 to len ja mam takeho drobceka 🙂

1ivanka1
29. jan 2013

@anjelik33 no ja mam 7 mesacnu dcerku a ma 7100g a 63cm...no vyzera ako jej bratrancek 3mesacny...

trasko
29. jan 2013

baby tak ja som dnes skoro odpadla.dnes poradna a ockovanie prve do noziciek.matusik ma 3 a pol mesacny 7800g a 67cm.mne sa to ani nezda ale ozaj je velky!

trasko
29. jan 2013

1ivanka1 my sme 14 oktobra narodeny a mame ako som pisala vyssie . . . . xe bude asi po mamine.ja mam 185cm...starsi syn mal 3mesacny 8390g.

luciagi
29. jan 2013

@1ivanka1 no ved ja z toho mojho macka normalne omdlievam,ked ho musim dlhsie nosit na rukach,,kolko ma tvoj malicky?..

1ivanka1
29. jan 2013

@luciagi ja mam dcerku 7mesiacov 7kg...sestra ma chlapca 3 mesiace 7kg 🙂

luciagi
29. jan 2013

jeeeje,na druhej strane to mas fajn,moj ak bude takto dalej priberat tak v 7mesiaci bude nosit moje oblecko :D a stale kojis?

danielaaa212
31. jan 2013

@mam132
@dede28

pozeram ze pisete baby o slintani... zistite ako vam odgrgava .. ak taky smradik .. ze nie velmi prijemne vonia grg.. moze ist o zahu. nas zacal strasne slintat... potom tak preglgavat a tiez sa mi dvihal .. zistila som,ze mu nerobi dobre to ze ked sa mu trosku vracia jedlo , tak ho pali zaha. to sposobuje slinenie.. to ze dietatko si hryzie ruky.. sucha si pusu , hlavu o mamku , je mrzute... slinenie je strasne.. pripadne hovorim .. tazko sa mu preglgava. ak mate taku skusenost.. my sme zacali davat gastrotuss sirupcek, ktory zabranuje tej zahe... ono najvhodnejsi je .. ked ma babo reflux, alebo si obcas grcne a drazdi to tu zahu. mozno pomoze.. ak tak si skuste pozriet www.paleniezahy.sk

lalai
10. feb 2013

nas je malicky mame 4 a pol mesiaca a vazi 5,5 kg meria 61 cm 🙂

betis84
13. feb 2013

moja ma 3 a pol mesiaca a vazi 6160g a vsetcia hovoria ze je velka 🙂

veronikani
25. feb 2013

Ahojte, zacali ste uz niekto s prikrmovanim? 🙂

annie6
26. feb 2013

@veronikani ano 😉

betis84
26. feb 2013

hej aj my sme dnes zacali ale napinalo ju s toho tak neviem ako nam to pojde?a vy ste na tom ako? 🙂

veronikani
26. feb 2013

@annie6
@betis84 my sme začali jabĺčkom - zo začiatku bolo viac na pobradníčku ako v pusinke ale o dva dni neskôr to už bolo super a dnes sme začali s mrkvičkou a tááá jej moc chutila 😉