icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

annie6
26. feb 2013

@betis84 xi, u nas bez problemov 🙂 mrkvicka bola zjedena, aj mrkvicka+zemiak chutil...este sme skusali aj kasicky a tiez sa zjedli 🙂 len dnes brokolica+zemiak nechutilo, to boli ksichtiky 😀

trasko
27. feb 2013

ahojte babule.aj my uz papame prikrmy.najprv bola mrkvicka.postupne sme pridavali brokolu,zemiak aj petrzlen a uz aj kuracie masko.aj ovocie sme uz davali.vsetko nam chuti,akurat,ze ked dam zemiak a je moc akoby sypky tak mu tak zadrhava v hrdielku.no a Matusik miluje maminke na lyzicke robit bublinky.vtedy je to vsade 😉) skusali ste uz davat aj z poharika pit?

betis84
28. feb 2013

@veronikani
@annie6 ahojte my sme dnes uz mrkvicku jedli v pohode vyzera ze jej chuti a pozajtra ideme na brokolicu tak som zvedava davate kupovane alebo robite doma?

annie6
28. feb 2013

@betis84 zatial sme davali kupovane my, ale chceme aj doma robit 🙂

veronikani
28. feb 2013

@betis84 ja som jej dala doma urobene 🙂 nam chutí aj jablcko aj mrkva 🙂 chcem jej dať potom brokolicu

betis84
28. feb 2013

@veronikani
@annie6 ja som jej doma robila ale nechutilo a napinalo ju s oho tak som jej dala kupovanu a ta je v pohode.Moja mala sa uz stavia na nohy aj Vase?

veronikani
28. feb 2013

@betis84 fííha tak je šikula, my ešte nie 🙂 pomaly sedí, ale s oporou a veeeľmi pomaly sa začína pretáčať - sem tam sa jej to podarí 🙂

betis84
28. feb 2013

@veronikani to je ale pretacat sa jej moc nechce na brusku vydrzi len chvilu a potomsa jeduje uz som vsetko mozne skusala aby sa jej pacilo ale nic nezabralo.

veronikani
1. mar 2013

@betis84 úplne ako moja 🙂

betis84
1. mar 2013

@veronikani su to taky mali spekulanti 🙂 a co zubky uz idu?

veronikani
1. mar 2013

@betis84 idú veru 😉 ide si zjesť rucicky - všetko čo chutí automaticky dáva do úst.... Je dosť umrncana v poslednéj dobe 😢

betis84
1. mar 2013

to sme aj my tak isto na tom 🙂 uz aby aspom jeden zubok vyliezol.

veronikani
8. mar 2013

@betis84 veru 🙂

betis84
8. mar 2013

@veronikani mojej malej uz idu horne dva a jeden spodny som zvedava kolko to bude trvat kym jej vyjde uplne 🙂 🙂

veronikani
11. mar 2013

@betis84 my máme len biele ďasienka ale zúbok ešte žiadny 😒

suz2
11. mar 2013

kočky, dokážu sa vaše detičky zahrať samé? náš malý to vedel, ale posledný mesiac nechce robiť sám vôbec nič...ani na WCko nemôžem ísť.... najprv som si myslela, že je to preto, že mu idú zúbky, ale už má oba von a toto sa nezmenilo :o( stále je umrnkaný, plačlivý...ach jaj. je to šikovný a bystrý chlapček, ale straaašne náročný

veronikani
12. mar 2013

@suz2 aj u nás je to rovnako 😒

suz2
12. mar 2013

@veronikani a ako to riešiš? ja robím, len keď búva..aj teraz zaspinkal, tak behám s handrou po byte popritom mu varím mrkvičku a obedujem...a ešte aj na MK visím, heh.... no ale už som v koncoch :o(

veronikani
12. mar 2013

@suz2 posadím ju do kresielka a vláčim ju so sebou... upracem kuchyňu - rýchlo niečo navarím, nahádžem veci do práčky kým neplače a utriem prach a žehlenie ostáva na večer keď zaspíííí.... ale musím ju pochváliť už tretí deň zaspinkala v postielke sama, lebo aj to cez ďeň spala len na mne....

suz2
12. mar 2013

@veronikani no, mne v kresielku vôbec nechce byť :o( len na rukách...skúšala som aj nosič, ale tam sa mu nepáčilo.... my už chvalabohu tiež spinkáme v postieľke, ale donedávna tiež spal len na mne a to už bolo na mašľu... niektoré mamičky mi písali, že sa mám venovať dieťaťu na 100%, že veď nato som na materskej... kokso, veď ja sa malému venujem nonstop,ale občas proste musím aj cikať, aj sa najesť, aj oprať....

veronikani
12. mar 2013

@suz2 ona tam tiež vydrží len max. 10 minút a potom zas na rukách ... aj ja som s ňou furt nonstop, ale akože to nemáme ísť ani na WC a nemáme ani jesť? 😕

suz2
12. mar 2013

@veronikani no, mamičky, ktoré majú pokojné deti, to asi nikdy nepochopia... napr. kamoškina malá vydrží len tak ležkať aj hodinu.... no to by bolo sveta žiť, keby náš Miško vydržal aspon 20 minút sám.... ale tak aspon viem, že je bystrý a zvedavý a šikovný... musíme už len dáko vydržať.... teraz mi už od 10:00 spín...až sa divím, chodím ho furt kontrolovať, lebo takto mis páava len v kočíku... to musím 2 hodiny po vonku jazdiť s kočíkom, a teraz dnuká búva...

veronikani
13. mar 2013

@suz2 🙂no vidíš aj moja včera prespala v postieľke hodinu a pol a aj teraz tam už zaspáva 🙂

veronikani
13. mar 2013

@veronikani 🙂 aj dnes tak isto ... a do konca aj na hracej deke, žeby jarná únava? 🙂

betis84
15. mar 2013

@veronikani nam uz idu tri zubky dva hore a jeden dole a ako citam nie som sama co sa nema kedy ani najest a ist na wc aj moja mala chce byt stale pri mne a vsetko robim len ked spinka 🙂

veronikani
16. mar 2013

@betis84 😉 my sme mali včera poradňu a druhé očkovanie, na šťastie ame to zvládli bez teploty 🙂 . Pani doktorka povedala, že sa jej už poriadne prerezavajú zúbky tak uvidíme ...

trasko
16. mar 2013

dobre ranko baby.aj nas caka v utorok ockovanie uz mam nerv lebo prve katastrofa...tiez sa jeduje maly za zuby juuj

betis84
18. mar 2013

@veronikani ahoj my ideme na druhe ockovanie nabuduci pondelok som zvedava ako to dopadne prve bolo v pohode 🙂

trasko
19. mar 2013

ahojte tak dnesna poradna-Matusik ma 5mes.a 5dni.mame 9kg a 71cm.pretacame sa,aj chvilu uz sam sedka a vyzera to ze do zajtra sa predere prvy spodny zubok a idu nam dalsie 3.

betis84
25. mar 2013

ahojte dnes sme boly na poradni zajtra meme 5mesiacou a vazime 7kg a idu nam tri zubky len to este chvilku potrva kym sa prerezu 🙂 uz aby to bolo 🙂