icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

jarula25
27. jan 2012

@katarina_st aj ja som velmi zvedava 🙂 ja sa citim v pohode len ma dneska v jednu chvilu strasne bolelo brucho ale to asi za pol hodku preslo 😒 inac mi je skvele 🙂
a ty co ako????

barcelonka
27. jan 2012

@katarina_st
@jarula25
@pa_mi
No babenky aj ja som prisla z prace, sefko ma pustil o hodku skor takze supre 😀
Idem teraz poupratovat a zajtra sa vam ozvem ako som dopadla. Zatial sa majte pekne a dakujem ze som si s vami mohla trosku popisat, je to take povzbudenie pre mna 😵
Jarka drzim palce potom u lekarky 😉 papa

katarina_st
27. jan 2012

@jarula25 aj mna obcas boli brucho, som trochu viac unavena, ale inac mi je tiez skvelo 🙂). Ako keby som ani nebola tehotna 🙂. Snad nam to vydrzi az do porodu 🙂. A Ty budes cele tehotenstvo na PN?

katarina_st
27. jan 2012

@barcelonka no ale moc sa nenamahaj s tym upratovanim 🙂. Zajtra budem moc moc drzat palceky 🙂.

jarula25
27. jan 2012

@barcelonka dakujem ,neupratuj vela -vsetkeho vela skodi 😀
@katarina_st no ja verim ze nam to vydrzi az do porodu 🙂 aj ked som prvy krat bola tehotna mala som perfektne tehotenstvo nic mi nebolo 🙂 asi hej este neviem uvidim ako sa bude citit ale do 12tt budem urcite pn

oceanka
27. jan 2012

@marianka0101 tak ja som to bohuzial dostala dnes ☹ je mi z toho smutno ☹ no nic pockat kym to skonci a znovu skusat. To si si robila este dost skoro test tak nebud smutna, ale chapem ze si nedockava, ja som taka ista 🙂 Drzim palce aby si si tie dve // nasla 🙂 urcite si to tu pridem precitat.
Gratulujem vsetkym co si nasli // a hlavne prajem bezproblemove tehotentvo do stastneho konca 🙂

2mimi2
27. jan 2012

kocky vy ktore ste si nasli zatial neg nezufajte ja somsi s mojim malym nasla // az 45DC dovtedy snehovobiely uz somtomu nechapala ale nakoniec som zistila ze som mala posunutu ovulku...teraz som testla na 31DC a boli tam🙂 tyzden pred ms je asi skoro skor este snazilkujte bo nikdy nevies aj ja som sprvym malym ostala tehu tesne pred ocakavanou ms🙂

2mimi2
27. jan 2012

@oceanka skoda :( ale nezufaj isto si coskoro najdes aj ty // 🙂

2mimi2
27. jan 2012

@jarula25 no tak som zvedava ze ci bude nieco vidno drzim palceky aby bolo vsetko oki🙂) potom hned pis sama som zvedava🙂)
@katarina_st my sme to uz nasim povedali ale inak nikomu az kymnebude knizka v praci az potom 🙂 to budes mat dobre ak vam vyjde skolka nas maly miluje skolku strasne🙂

jarula25
27. jan 2012

@oceanka hlavu hore coskoro sa to urcite podari 😉 budeme drzat palceky 🙂
@2mimi2 jasnee dam hned vsetko vediet 😉

2mimi2
27. jan 2012

@jarula25 a u teba to ako berie maly vidim ze aj ty mas doma chalosa🙂 chodi do skolky?? ty asi chodis do prace ze?

ozaj baby a co by ste radsej viem ze je to skoro ale kazda mozno ocosi viac si prajeme nejake kophlavie?? co vy ake by ste radsej??jasne ze hlavne ze nech je mimi zdrave ale ja by som rada dievcatko straaasne🙂

jarula25
27. jan 2012

@2mimi2 malemu sme to este nepovedaly,az ked pojdeme od doktorky 🙂 ale velmi by chcel braceka a uz aj vravel ze kde dame postielku a ze mu pozicia hracky a dokonca aj svoje handerne plienky 😀
maly chodi do skolky,len dnes nebol lebo ho bolelo ucho takze muz bol snim u dok.,a ma zacinajuci zapal stredneho ucha ☹ ja chodim do prace na tri smeny a moj muz na 4 smeny takze sa doma len striedame 😖

noo tak ja by som velmi chcela druheho chalana a volal by sa Risko 😉 vzdy som tuzila po Miskovi a Riskovi 🙂

2mimi2
27. jan 2012

@jarula25 nas maly by chceltiez chlapceka ze s nim sa bude hrat bude mu poziciavat auticka atd 😀 som zvedava ako ich bude skovavat ked mu ich zacne bravat 😀 a mazel by chcel tiez chalosa povedal ze by prijal dievcatko lebo vie ako ja ponom tuzim ale ze chlapi to v zivote maju jednoduchsie tak ze preto zasa chalosa: )mena este nevieme.....inak mas vybrane pekne meno🙂
no to usko chuda to vam nezavidim 😖 prajem skore uzdravenie...moj maly ma v uskach zavedene stipulky neviem ci to poznas on nam dostal pneumokoka aj nepriek tomu ze bol ockovany prevenarom 7 teraz uz je 13tka a dostal jedneho zo 6tich na ktori nebol...no a sadol mu na uska ☹ bol to des prerevane noci nezaberali atb no deeees 😢 az sme skoncili v nemocke na infuzkach a usi mu museli operovat a zaviezt mu stipulky take male kovove trubicky cez ktore vyteka vsetok bordel von...odvtedy mi ho 9x operovalli no proste zle obdobie 😢 teraz uz vyzera ze je to ok na jar mu ich asi vyberu konecne...jemu sa totizto teraz nesmie ani kvapka vody dostat do uska :( takze ked sa kupe stuple do usi a ides...takze davajte si pozor vela odsavajte....

katarina_st
27. jan 2012

@oceanka mrzi ma to, ale tak snad uz buduci mesiac najdes dve ciarky 🙂.

katarina_st
27. jan 2012

@2mimi2 ja by som chcela velmi dievcatko 🙂). Jasne, nech je hlavne zdrave, ale tuzim po dievcatku 🙂

2mimi2
27. jan 2012

@katarina_st no tak to sme dve ja som uz maleho chcela dievcatko ale tesila som sa strasne bo mazel chcel zasa hrozne chlapceka teraz uz som skor sobec tak by som velmi chcela todievcatko🙂) nech sa mam s kym porozpravat ked bude starsia... ja mam s maminou super kamaratsky vstah tak by som aj ja chcela mat raz taky s dcerou🙂

katarina_st
27. jan 2012

@2mimi2 no aj manzel chcel velmi prveho chlapca a mne to vtedy bolo asi jedno. Ale tak druhe by sa mohlo podarit dievcatko. Tak uvidime, co si tu budeme o par mesiacov pisat, ze kto co caka 🙂.

katarina_st
27. jan 2012

@2mimi2 a ozaj vsimla som si, ze Ty si z BA. Viem, ze je to este daleko, ale kde planujes rodit?

2mimi2
27. jan 2012

@katarina_st som sice z petrzalky ale asi najskor v ruzinove ja som tam rodila aj maleho a bola som max spokojna a tosomnemala nikoho zaplateneho...moja dr je tam inak porodnicka je hrozne mila moznoze si ju tentokrat zaplatim uvidim...a ty??

katarina_st
27. jan 2012

@2mimi2 no ja som maleho rodila na Antolskej, tak asi aj druhe budem rodit tam. Moja gynekologicka nie je porodnicka, to je skoda, tak asi pojdem bez zazmluvnenia nejakeho konkretneho lekara.

2mimi2
27. jan 2012

@katarina_st ja uvidim ak budem bez problemu takaj jasi mozno nezazmluvnim ale ja neviem ci nepojdem cisarakom bo ja mam 2 prasknute platnicky takze budem musiet ist neurologovi a zistit rizika prirodzeneho porodu ja by som totizto najradsej sla prirodzene cisaraku sa bojim jak slak ja som mala vcelku dobry porod...a ako si bola spokojna na antolskej?? z akej casti ba si?

katarina_st
27. jan 2012

@2mimi2 som tiez z Petrzalky (pri Tescu). A ako som bola spokojna na Antolskej... No viem si predstavit aj lepsiu starostlivost, hlavne na novorodeneckom, ale asi pokial nejdes do sukromnej porodnice, tak vsade je nieco. Porodnicku som mala taku mladu babu, celkom v pohode... No ale tie sestricky asi nemali asi dobry den. Iba tam po mne kricali aby som tlacila a pod. Vtedy som si povedala, ze uz nikdy viac nechcem rodit 🙂. No a pochvili ma to preslo a vedela som, ze chcem aj dalsie babo. A Ty si ako bola spokojna v Ruzinove?

2mimi2
27. jan 2012

ja som pri antolskej takze mozeme chodit spolu kocikovat xi🙂 no ja som bola max spokojna strasne dobre sestrisky porodne boli fakt mile a na sestonedeli som bola spokojna tiez vecer nam zobrali o 8mej babatka doniesli nam ich okupane vyvonane nakrmili sme a spinkali xi a aj tie sestricky boli mile hadam sa tam velmi nepomenili...dostali sme na den 5plienok pre maleho kremik na zadocek lieh na pupik no prste pre mimi vsetko a pre mamicky tam boli poporodne vlozky a podlozky...ja som inak mala komplikovane sitie dostavala som po porode aj infuzky atb aby som nedostala infekciu a sestricky sama boli pytat ci mi pichnu od bolesti injekciu a tak takze vravim ja som bola fakt spokojna hadam sa to tam nezmenilo🙂

katarina_st
27. jan 2012

@2mimi2 ano, mozeme potom chodit spolu kocikovat 🙂. No tak to sa dobre cita, ze ako bolo dobre o Tebe postarane v Ruzinove. Normalne by si ma presvedcila o tom, ze mam rodit tam. No este uvidim, este to je daleko, ale snad to rychlo ubehne 🙂. Mozno je to tym, ze som vyrastala skoro 30 rokov v Petrzalke, tak mi je Antolska najblizsia.
A mala si aj velke bolesti z toho sitia...? Snad pri druhom to bude lepsie.

2mimi2
27. jan 2012

@katarina_st no ja tu tiez zijem 20rokov 🙂 alepraveze na antolsku som nepocula nic moc dobre dokonca manzelovi tam hrozne zoperovali slepak potom samu rana roztrhla bo mu vybrali skoro stichy ocovi zoperovali hrozne nohu zlomenu takze ma antolska dost odradzala preto som sla do ruzinova teraz zasa zvazujem uvidim...
no bolelo ma sitie hrooooozne 4 tyzdne som chodila na wc na lyziara 😀 a na prechadzky som nemohla chodit zasla som par metrov a spotila som sa jak svina a bolelo ma to...ato maly bol oki on uz davno mohol chodit von on je tiez oktobrovy🙂

katarina_st
27. jan 2012

@2mimi2 no ja som tiez mala sitie a dost to bolelo, ale asi to nebolo az take ako Tvoje... pamatam si ako som si nevedela sadnut poriadne na stolicku, som musela sediet na boku. Ale ked som sa s malym prechadzala, tak ma to nastastie nebolelo.
Ale velmi sa tesim na cele tehotenstvo, ked to je take pekne obdobie. A potom ked mi prinesu babo po porode, to je uzasny pocit 🙂. Tesim sa na to, velmi.

2mimi2
27. jan 2012

@katarina_st aj ja sa velmi tesim 🙂 na cele obdobie 🙂zasa tie ocakavania ci bude vlasate ci bez vlaskov ci to bude dievcatko ci chlapcek a hlavne stale sa tresit na poradnu aby som vedela ze je vsetko oki🙂
no dobre idem sa troska pritulit k manzelovi tak zajtra sa tu vidime oddychuj a davaj na seba pozor pa🙂

katarina_st
27. jan 2012

@2mimi2 ok, tak este pekny vecer prajem, a aj Ty oddychuj a davaj na seba pozor 🙂. PA

cantharis
27. jan 2012

ahojte dievcata... tak vyzera to, ze sa k vam pridam, ze aj k nam pribudne zaciatkom oktobra surodenec 🙂 drzim vam aj nam palce, nech ide vsetko ako ma!

katarina_st
27. jan 2012

@cantharis ahoj 🙂. Tak blahozelam. Uz si si robila asi test, ze?