Budúce maminy v Anglicku v South East

naima
17. nov 2009

Ahojte kocky,

zijeme uz niekolko rokov v UK a teraz cakame prve babatko. Zaujimalo by ma, ci je tu daka buduca slovenska mamina zijuca v okoli? Sme na south east pobrezi.

Zelam pekny den

ifka80
12. jan 2012

@naima : Ahojky,viem ze je to dost neskoro,ale az teraz som si precitala tvoju spravu.My sme tiez uz dlho v UK a zijeme tiez na pobrezi v meste Southend-on-sea.Mam uz 23 mesacnu dcerku a teraz cakame dalsie babo,tak uvidime.Budem rada,ked sa mi ozves a mozme sa sem-tam aj stretnut a pokecat,alebo si mozme len pisat.Pekny den prajem 🙂

hesiodos
29. júl 2013

Ahojte ;) tiez zijem v Southend on sea, mam 5 mesacne babatko tak by sme mamicky mohli na spolocne kocikovanie ;) ozvite sa! Budem rada ;)

ifka80
31. júl 2013

Ahoj hesiodos,skoda,ze si sa skor neozvala,my sme sa totiz vratili spät na SR po 8r stravenych v UK,ozaj odkial pochadzas zo SR?Ja som z Popradu.ozvi sa ak budes mat cas a mozme aspon popisat takto nadialku,kedze sme nemali moznost sa stretnut,Ja uz mam dve dcerky,starsia ma 3,5r a mladsia 1r.Pekny den prajem 🙂

hesiodos
1. aug 2013

Ahoj ifka ;) Ja pochadzam z Prievidze. To je skoda ze sme sa nestretli ;( No, som na malicku sama tak som nemala moc casu na internet ☹ 8rokov? "Páni" a v ktorom meste si zila?

ifka80
2. aug 2013

Ahojky hesiodos,ja som bola cele 3r sama na moje dve deti a uz mi to liezlo poriadne na mozog,kedze sme tam nikoho nemali,ani rodinu,ani priatelov,manzel bol cele dni v praci,ale planovali sme ostat este rok navyse,ale skolka,ktora neprijala moju starsiu dcerku 😢 po roku registrovani,roku cakania a tesenia sa,ze tam pojde a mne sa trosku bude lepsie dychat ma presvedcila o odchode na SR skor a uz teraz v septembri nastupi teda do skolky tu.
Ano boli sme tam dlhych 8r,najprv sme boli v Hereforde a potom sme sa prestahovali do Southendu,kde sme byvali asi 3r a zili sme ostatok casu vo Westcliffe.
Ozaj kolko ste vy v UK a planujete tam ostat alebo sa vratite niekedy?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre