Chceme druhé bábätko. Začíname v 02.2009. Pridáte sa?
Ahojte mamicky, ale aj este nie mamicky, my mame 2 rocneho syna, s manzelom sme si povedali, ze druhe babatko chceme ked bude mat risko 4 roky, ale ja bz som uz chcela mat opat doma miminko a risko dat surodenca, lebo on ma rad deti a pozorujem, ze sa s nimi vie krasne zahrat...
niekolko mesiacov som manelovi rozpravala o babatku a nakoniec sme sa rozhodli ze vo februari by sme sa zacali snazit o druhe. tak ak je tu niekto, kto po novom roku chce ist do toho tiez, tak prispievajte a o par mesiacov si budeme hadam pisat ako prezivame tehotenstvo, ake mame chute, ktora kolko pribrala... 😉
niekolko mesiacov som manelovi rozpravala o babatku a nakoniec sme sa rozhodli ze vo februari by sme sa zacali snazit o druhe. tak ak je tu niekto, kto po novom roku chce ist do toho tiez, tak prispievajte a o par mesiacov si budeme hadam pisat ako prezivame tehotenstvo, ake mame chute, ktora kolko pribrala... 😉
hej hej. pici bola doma. som uz zienka domaca. aj ked teda raz za cas .. si idem jasne ze vyrazit. ale piatky nikdy. v sobotu mam skolu tak to by som bola ko.
no.. nevydrzala som .. a spravila som si test.. ale bol negativny... :-| nevadi. nech len´pride mrcha.. a ideme na to 😃 😃 😃 😃
no.. nevydrzala som .. a spravila som si test.. ale bol negativny... :-| nevadi. nech len´pride mrcha.. a ideme na to 😃 😃 😃 😃
Ahojte. Tak ja som dnes soferovala boli sme nakupit a isli sme do dedin ze si zajazdim v celku ok len tie dedinske cesty nepoznam take klukate sama zakruta ale v celku dobre mala som trocha problem rozjazd do kopca to mi zdochlo a na tej rucnej mna to instruktor ucil na spojke a preslapnut ale uz som to zabudla. Jaj a skoro som sejmula cylistu v dedine taky ujo ide si po strede a jak isla zakruta dokopca ja ze ho obidem ale v protismere auto tak som trocha spomalila moj muz krici zastav ale nejako som to stihla i ked muz tvrdi ze som sa optrela spetakom o uja mne sa nezda no nabuduce radsej zastavim a nebudem machrovat ze stiham 8-(
Ahojte 😉 kde ste stratene? =-) či snažilkujete 🙂 poprípade oslavujete MDŽ? 😎
my sme zas s malym samy, manžel odišiel do prace, príde možno o 22tej 😞 tak nejako to musíme vydržať.. a maly haja..
vonku vypada krasne, ale fakt len cez okno, kvačkala som behúún na balkon a skoro ma odfúúklo. 8-(
my sme zas s malym samy, manžel odišiel do prace, príde možno o 22tej 😞 tak nejako to musíme vydržať.. a maly haja..
vonku vypada krasne, ale fakt len cez okno, kvačkala som behúún na balkon a skoro ma odfúúklo. 8-(
caute, vcera bolo super 😃 domov sme dosli asi o pol tretej...kamoska nachystala super misy, tak sme sa najedli a zagratulovali a potom zostali chalani rozcapeni na poschodi hrat playstation a my baby pod nimi sme zatial nasavali....sme sa rozdelili aj tak dobre 😃 😃 je to taka nasa kaviarnicka 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli
aj ja by som si dala 🙂